g1annis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ante na doulepsei o antagonismos.... mipos doume aspri meraΦίλε... ακριβώς αυτό που βιώνουμε είναι ο ανταγωνισμός. Πάρε για παράδειγμα το καρτέλ του γάλατος. Αλλά είναι μεγάλη κουβέντα που δε χωράει εδώ. Κατά τη γνώμη μου, αυτό που συμφέρει (και από προσωπική εμπειρία) είναι fullLLU γραμμές από άλλες εταιρίες, που δεν έχουν τιγκάρει ακόμα. Αλλά εδώ που είμαι παίζει μόνο ΟΤΕ. ενα πολύ καλό προγραμματακι που δοκιμάζω τελευταία είναι το cfosspeed.. μεχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος.. Βασικά το cFosSpeed είναι για windows, ενώ το θέμα είναι στην ενότητα Linux. Εγώ φταίω που από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα το θέμα στο φόρουμ του Linux. Αν το δεί κάποιος mod ας το μετακινήσει στη σωστή θέση. Για το cFosSpeed έχω να πω τα εξής: Τη δουλειά του τη κάνει πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς απορρυθμίζεται (σωστό είναι με 2 ρ άραγε?) συχνά και θέλει ξανα-ρύθμιση. Το μειονέκτημά του είναι ότι περνά μέσα 4-5 drivers που έτσι και κάνεις μαλακία σου γ@μεί τη σύνδεση. Αν δεν το έχεις αυθεντικό μη διανοηθείς να κάνεις το update του. Θα σου κολλήσει το σύστημα τρελά. Προσωπικά, αν και κάποτε θα το έκανα το μεγάλο βήμα να περάσω σε linux, μπορώ να πω πως ήταν το πρόγραμμα που με ανάγκασε να το κάνω μια ώρα αρχύτερα, αφού εξαιτίας του cFosSpeed αναγκάστηκα να κάνω 3-4 format σε 2 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoUCLAs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 οπ.. σωστός.. θα αυτομαστιγωθώ.. πάντως είναι γεγονός ότι το Λίνουξ κάνει καλύτερη διαχείρηση του bandwidth αποτι το ο default driver των windowZZ.. και εγώ θα δουλευα αποκλειστικα στον λινουξάκι μου , αν μπορούσα να χρησιμοποιώ αξιοπρεπώς τις κάρτες τηλεόρασης μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Ορίστεεεεεεε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.