dimitris2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Kaspersky και free????? de milame akrivos gia kaspersky einai to Active Virus Shield pou opws eipe enas filos pio panw ta 2 auta moirazontai tin idia mixani
asmilon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Στην ουσια ομως ειναι το ιδιο προιον με το kaspersky και το προτεινω με τα χιλια σε οποιον θελει κατι freeware ή δε ψηνεται να αγορασει το Κaspersky. Ο λογος που ειναι free ειναι επειδη η AOL το προσφερει ως δωρεαν υπηρεσια με αντιτιμο το σημα της στο προγραμμα, ασημαντο το τιμημα κατα την γνωμη μου, μπροστα στο οφελος που εχει καποιος. Το προγραμμα εχει ελεγθει απο το sodtpedia.com και δε εχει κανενα spyware/adware, οποτε οποιος ενδιαφερεται μπορει να το χρησιμοποιησει αφοβα ;-)
kobi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά το Active Virus Shield είναι φοβερό. Το έχω από Νοέμβρη και όλα καλά. Είναι η μηχανή του Kaspersky δωρεάν!!!!!!!!!!
kostelo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Updates παιρνει απο το kaspersky? Δηλαδη εχουν και τα ιδια definitions και συνεχεια οπως το kaspersky? Αν ειναι ετσι να το γυρισω και γω σ αυτο.
kobi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Updates κάνει κανονικά όπως κ το Kaspersky καθε 2-4 ώρες (δεν θυμάμαι), λογικά με τα ίδια definitions. Είναι το ίδιο πρόγραμμα με άλλο skin......
GiannisMetal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 επειση πολυ ακουστηκε τελευταια... Στα στατιστικά έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με το kasp αλλα είναι δωρεάν, κάτι που με τσινούσε εδώ και αρκετό καιρό. Πώς είναι δυνατόν το αποδεδειγμένα καλύτερο Antivirus που υπάρχει να είναι δωρεάν? Το βρηκα τελικά γιατι ήταν δωρεάν. Το AVS ναι μεν βασίζετε στην έκδοση 6.0.0.299 και λαμβάνει τα updates του μέσα απο τους ίδιους τους servers του kasp, αλλα απέχει πολύ απο την έκδοση 6. Λείπουν ένα κάρο πράγματα απο μέσα. Κατ αρχήν λείπει το web antivirus. Αυτο είναι ίσως και το πιο σημαντικό εργαλείο του kasp2006 μιας και αυτο έκανε όλη την δουλειά. Αυτο σκανάριζε το cache και ότι άλλο έχει σχέση με το internet και μπλόκαρε τα διάφορα χαριτωμένα προγραμματάκια απο το να εγκατασταθούν και να μας κάνουν ζημιά. Λείπει το Proactive Defense. Αν είναι δυνατόν. Μέχρι και το Koytsi Maria Antivirus το έχει αυτο, και στο AVS το βγάλαν. Λείπουν επίσης η δημιουργία Trusted Zone για το internet και η δημιουργία Resque Disk. Αλλα πάνω απ όλα δεν βλέπω MAIL ANTIVIRUS! Αυτο ειλικρινά με τρομάζει. Αφού απο εκεί έρχονται όλοι οι ιοί και τα κακόβουλα προγράμματα! Αυτο βρήκαν να βγάλουν?!?!? Δηλαδή όταν εγω πλέον θα βλέπω συνημένο αρχείο του office θα πρέπει να το σβήνω απευθείας ακόμα και αν είναι απο γνωστό ξέροντας οτι δεν το σκανάρει? Ποιος μου λέει εμένα οτι ο υπολογιστης του γνωστού μου δεν είναι τίγκα στους ιούς? Με λίγα λόγια, αν τα βάλουμε κάτω, ξαναγυρίσαμε στο kaspersky 5.0. Ακριβώς έτσι ήταν. Απογοητεύτηκα.
lalanis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως έχει mail antivirus...Το πρόγραμμα είναι πολύ καλό... Και κάτι άλλο, αν και δεν ξέρω αν έχει postαριστεί http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=107&mnu=107
random Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Αλλα πάνω απ όλα δεν βλέπω MAIL ANTIVIRUS! δεν το εχω χρησιμοποιήσει, αλλα εδώ λενε ανερυθρίαστα ψέμματα ? http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/more_info.adp Email Protection. Active Virus Shield supports most e-mail clients (e.g POP3, IMAP or NNTP) to scan incoming email and SMTP protocol to scan outgoing mail. For popular mail programs, like Microsoft Outlook and Microsoft Outlook Express, plug-ins and routines for treatment of viruses in email databases are also available.
blueviper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Κατ αρχήν λείπει το web antivirus. Αυτο είναι ίσως και το πιο σημαντικό εργαλείο του kasp2006 μιας και αυτο έκανε όλη την δουλειά. Αυτο σκανάριζε το cache και ότι άλλο έχει σχέση με το internet και μπλόκαρε τα διάφορα χαριτωμένα προγραμματάκια απο το να εγκατασταθούν και να μας κάνουν ζημιά. Μην τραγικοποιούμε τα πράγματα. Είναι νομίζω ενδεικτικό της σπουδαιότητας που έχει η συγκεκριμένη λειτουργία, το γεγονός πως το NOD32 στην επόμενη έκδοσή του θα εγκαταλείψει εντελώς το IMON (Internet Monitor) επαφιόμενο απλώς στο γενικότερο resident module που τσεκάρει τα αρχεία, όταν χρησιμοποιούνται. Απλώς αποτελεί άλλη μια ασφαλιστική δικλείδα, αλλά τίποτα τόσο σημαντικό ώστε να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό. Λες και το Kaspersky δεν ελέγχει αυτόματα τα αρχεία που τρέχουν, ούτως ή άλλως. Κι εν πάσει περιπτώσει ποιος λογικός άνθρωπος θα ανέμενε πως η Kaspersky θα παρέδιδε αυτούσιο το προϊόν της, με αλλαγή και μόνο του λογότυπου και δωρεάν και δε θα έκλεινε μετά από ένα μήνα; Το θέμα είναι πως λαμβάνεις free ένα antivirus που χρησιμοποιεί τη δειγματική τράπεζά του, που είναι από τις πλέον πλήρεις. Ας μην είμαστε πια κι αχάριστοι λες και μας παρέδωσαν άλλα από αυτά που μας υποσχέθηκαν κι αναγράφουν στο site τους ή βγήκε έστω και μισό λεπτό από την τσέπη μας.
random Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 το πολύ το Κύριε ελέησον.... τα πραγματα ειναι απλά: υπάρχουν 3 Δωρεάν, και πολύ καλά antivirus, και κάτι άλλα μέτρια. ξεκινάς με Active Virus Shield, Avast, και AVG. τα κατεβάζεις, τα βλέπεις, ποσο ελαφρά και ποσο εύχρηστα είναι. ποσο θα πάρει; μια ωρα καθε δοκιμή. Για τον αρχάριο ως το μέσο χρήστη ειναι πληρέστατα. για τους έμπειρους δεν χρειάζεται AV, και για τους γκάου, δεν προκειται να σωθούν ούτε με 20 ταυτοχρονα ενεργά av, firewalls, και ακόμα κι αν δεν μπαίνουν ποτέ internet. τωρα... αν γεμίσεις ενα δισκο με 1000αδες ιους και εχεις ορεξη να τους ανοιγεις ενα-ενα για να βρεις το αλάνθαστο, ή ανοιγεις οτι άγνωστο attachment σου στελνει ο κάθε άγνωστος, ε, κράτα τους νόρτονες και τα άλλα θηρία, και ασχολήσου με το διασκεδαστικό χόμπυ του να βρίσκεις καθε μηνα νέο κράκ, ή βγάλε την πιστωτική και πλήρωνε.
blueviper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Να προσθέσω και το Antivir στα δωρεάν και προτεινόμενα antivirus, το οποίο μάλιστα από όσα διαβάζω από περισσότερο αξιόπιστα συγκριτικά του virus.gr, υπερέχει των Avast και AVG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.