geo99rge Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Παιδια καλησπερα, τα ιδια και τα ιδια λεμε καθε φορα για προβληματα που μας βγαζουν, λοιπον να μην πολυλογο ο οτε σερνεται, εβαλα πριν ενα δσλ απτο οτε, λεω θα φτιαξει κατι θα ειναι αστο αλλα δεν εχω 2 κομπουτερ ενα σταθερο και ενα ιβοοκ με το sagem fast 1500@. αν εχετε καμια συμβουλη η καποιο προγραμματακι πειτε παιδια πηρα τον οτε να κανουν εναν ελεγχο μου ειπα οτι ειναι ενταξει, συνηθως κατεβαζουν με 40 το σταθερο και 20 το ιβοοκ εχω κατεβασει προγραμματα διαφορα προγραμματακια αλλα δεν εχω βρει ενα να μετραει ολο το bandwith ευχαριστω για το χρονο σας παιδια που ασχοληθηκατε με αυτο το τοπικ
geo99rge Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 καλα σιγουρα αυτο να λεγεται, μια σημειωση μαλλον δεν διατιπωθηκε σωστα λογο βιασυνης: οταν κατεβαζουν το σταθερο με 40 και το ιβοοκ με 20 γινεται οταν το ενα απο τα 2 ειναι κλειστο! δηλαδη 1.σταθερο 30 και ιβοοκ 5! 2.ιβοοκ 15 και σταθερο 20 περιπου 3.σταθερο και ιβοοκ σημειωσατε χ! ετσι εχουμε καταντηση να μετραμε kbps με το ματι!
kostasplak1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 καλα σιγουρα αυτο να λεγεται, μια σημειωση μαλλον δεν διατιπωθηκε σωστα λογο βιασυνης: οταν κατεβαζουν το σταθερο με 40 και το ιβοοκ με 20 γινεται οταν το ενα απο τα 2 ειναι κλειστο! δηλαδη 1.σταθερο 30 και ιβοοκ 5! 2.ιβοοκ 15 και σταθερο 20 περιπου 3.σταθερο και ιβοοκ σημειωσατε χ! ετσι εχουμε καταντηση να μετραμε kbps με το ματι! pali kala pou to diatyposes sosta tora!
geo99rge Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 παιζω λιγο με το πονο μου, τι να κανω
talikra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Τι λέει ρε παιδιά στα ΓΙαννενα έχω 2 αρα και ΣΕΡΝΟΜΑΙ στα 384 κb
geo99rge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 τι λεω φιλε talikra? δεν το καταλαβα, τοτε γιατι πληρωνω για 768?
talikra Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 τι λεω φιλε talikra? δεν το καταλαβα, τοτε γιατι πληρωνω για 768? Φίλε μου δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα, τα ίδια χάλια έχω και γω πληρώνω 27 ευρο για 2 αρα και κατεβάζω με 50-60 KB. Και η ερώτηση είναι απλή πέρα από την υπομονή τι μπορώ να κάνω? Πέρνω την otenet δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα διότι ο ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να ασχοληθεί απαντώντας μου πως οκ τα 50 είναι κομπλέ. Οπότε τι να κάνω βλέπετε έχω συμβόλαιο με την otenet για 1 χρόνο; να το σπάσω γίνεται; το έχει κάνει κανείς;
geo99rge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 δεν ειχα πιασει τον υρμο της σκεψης σου φιλε μου talikra τιποτα προσωπικο, κουβεντουλα κανουμε, 'δεν καταλαβα' για τον οτε πηγαινει και το τη συμβαινει
kostas111 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 φίλε talikra (talikra?? xm.....) δεν γίνεται να σπάσεις το συμβόλαιο. Μπορείς να πας σε άλλη εταιρία αλλά τα χρήματα θα τα πληρώσεις. Πχ καμια φορά δίνουν free συνδρομη σε περιοδικά αλλά δεν νομίζω να είναι καλύτερα αυτά. Εγώ πάντως είχα να πληρώσω 2 μήνες και μου στείλανε εξώδικο... για 40 euro είναι ξεφτίλα... anyway εμένα παρεπιπτώντως πάει καλά. Στη χειρότερη πιάνω ταχύτητες πριν της αναβάθμισης (40kb/s σε 384) το θεωρώ ότι είμαι καλά. Στην καλύτερη πιάνω 70 kb/s. Αυτά
sephiroth Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Γενικά τελευταίες μέρες υπάρχει τρομερό πρόβλημα σε αρκετές περιοχές. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό τον ρημαδοΠΟΤΕ... Πήραν χαμπάρι ότι φεύγει ο κόσμος με τάσεις μετανάστευσης και είπαν να τα διαλύσουν όλα; Έλεος δηλαδή με την χούντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.