ARTH0UR0S Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ban the fanboys min to gelas katholou afto pou leei kapote agorazane tous ipologistes 700.000 kai 1 mirio kai tora ton pernis kople (me 5.1 ektypotes kai mia rossida ) me arxiki timi ton 600 eyro 200.000 kai kati, sou leo ego twra an valis kai tin nomismatiki aksia an ipirxe monopolio akoma tha xtupages kseftilistika enan intel sta 3-3.1 4me5 xiliarikakia i AMD kinigise tin intel kai aksia kai prin petaxti kanis otan vgike o protos dual core sta ergastiria tis intel to eixa amidra stin fantasia tous akoma kano lathos ?mpori kai na kano lathos an eixa pliroforithi lathos tote pao paso alla den nomizo i kontra iparxi kai eftixos pou eiparxi to thema einai oti den einai anangi na fanatizeste merikoi merikoi simera einai i intel pou mamai avrio tha einai i amd diladi den katalaba na ta petaksoume emeis ta mixanakia mas i ta exoume na skame kathe xrono 2 xiliarikakia gia na leme pos gamai to pc
nporfyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Έλα, επειδή τρώγεστε με τα ρούχα σας μερικοί, για να δούμε τι παίζει: ... Δεν κοίταξες καλά...καθόλου καλά [ άσε που και να μην ίσχυε το αντίθετο, τι διαφορά νομίζεις ότι θα είχες στα παραπάνω συστήματα αν είχες RAM στα DDR2-667 έναντι DDR2-800 ??? ] Καταρχήν δεν ανήκω σε καμία απο τις δυο παρατάξεις. Και οι δυο εταιρίες έχουν βάλει στόχο το άδειασμα της τσέπης μας. Πάω πάσο και στο οτι οι c2d είναι ταχύτεροι από τους x2 και στο θέμα της mobo που ανάφερα. Πραγματικά δεν είχα κοιτάξει καθόλου τιμές στο πλαίσιο. :oops: Όμως ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι ένα σύστημα των 1000 ευρώ θα χαρακτηριζόταν ως cheap system. :shock: Όσο για τις μνήμες πίστευα ότι θα έβλεπα διάφορά όπως όταν είδα απο την μετάβαση απο την DDR266 σε DDR400 στον athlon xp 2000+ που έχω απο το 2002 (και θα συνεχίσω να έχω επειδή θα 12/02 παρουσιάζομαι για το στρατό :evil: και δεν έχει νόημα να προχωρήσω σε αναβάθμιση άμεσα).
arakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχει χρήματα η amd για αυτό αγόρασε την ATi αντε να δουμε τι θα λέει και το progect fusion processors που ξεκίνησαν .Λετε τώρα η Intel να τα βρεί με την nvivia ... Παντως τωρα είναι καλυτεροι οι intel αλλα φυσικά μονο όταν χρειάζεσαι αλλάζεις ή εισαι κολλημένος τρελά με την ταχνολογία(τρελα ούτε το τσιγάρο τόσο ακριβό)
The_Judas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Όμως ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι ένα σύστημα των 1000 ευρώ θα χαρακτηριζόταν ως cheap system. :shock: ... και μάλιστα χωρίς οθόνη,κουτί,πληκτρολόγιο,ηχεία κλπ.
grigas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Σε λίγες μέρες θα έχει έρθει και στην Ελληνική αγορά ο Core 2 Duo E4300 γύρω στα 130 ευρώπουλα. O E4300 πάει για την μεγαλύτερη εμπορική αποτυχία όλων των εποχών αν δεν αλλάξουν τιμές ΤΩΡΑ. Μόλις 3.5 ευρώ φτηνότερος από τον Ε6300
algait Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει ρε παίδες συμφωνώ ότι αυτή τη στιγμή ο C2d είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Αλλά για τις ανάγκες του φίλου fysikou νομίζω ότι και ένας amd σαν τον 4200 που έχω εγώ μια χαρά θα την κάνει τη δουλειά του. Άλλωστε μιλάμε για ένα οικονομικό pc για απλές εργασίες και όχι διαστημικά πράγματα.
jimarass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά είμαι κατεξοχήν οπαδός amd αλλά πήρα core 2 duo. Απλά δεν παίζεται........πολύ καλές επιδόσεις και υπερβολικά ψυχρός!!!! Μπράβο στην ΙΝΤΕL!
jean Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν για να μπούμε στο θέμα ο φίλος που έκανε το post θέλει ένα υπολογιστή για την αδελφή του που είναι φοιτητρια !! Ας αναφέρουμε ποια προγράμματα θα χρησιμοποιήσει σαν φοιτήτρια! ADOBE FINE READER ( για τις εργασίες ) MICROSOFT OFFICE 2007 ΠΛΕΟΝ (Γιατί καποια στιγμή στα 4 Έτη που διαρκεί η σχολή για την κοπελιά, μπορει να τα βάλουν και στην σχολή της ) XP Windos για αρχη αλλά μετά Vista ( Για τον ιδιο λόγο με παραπάνω ) Power Dvd Nero Limewire (γιατι σύγουρα θα κατεβάζει τραγούδια ) winamp και διάφορα άλλα προγράμματα όχι τόσο βαριά!! Για μένα για να της κρατήσει ο υπολογιστής 4 χρόνια αξιοπρεπώς πρέπει να πάρει Intel c2d
jimarass Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Αν είναι έτσι και με athlon xp 2400 είναι υπερκαλυμμένη
Spyspeed Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Αφού ομως δεν το θέλει για τίποτα games,"βαριά" προγράμματα,overclocking μπορεί να πάρει και κάποιο κατώτερο απο c2d την δουλειά του θα την κάνει πάντως...
jimarass Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Το καλό με το core 2 duo είναι πως τα λεφτά του τα βγάζει με τη μικρή κατανάλωση που έχει σε ρεύμα!!!!
Strategos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Για μένα για να της κρατήσει ο υπολογιστής 4 χρόνια αξιοπρεπώς πρέπει να πάρει Intel c2d opos paei i texnologia se 4 xronia tha theloume Ultra high definition opote enas aplos dipirinos den tha kanei oute gia na antigrapsi tainies.
Strategos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Σε λίγες μέρες θα έχει έρθει και στην Ελληνική αγορά ο Core 2 Duo E4300 γύρω στα 130 ευρώπουλα. θα θελες, το πλαισιο 17Χ ευρω την tray εκδοση κιολλας...
thanocaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Το καλό με το core 2 duo είναι πως τα λεφτά του τα βγάζει με τη μικρή κατανάλωση που έχει σε ρεύμα!!!! Φαντάζομαι αυτό που λες είναι τρόπος του λέγειν και όχι κυριολεξία, έτσι;
sa3rdna Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά έλεος πια με τους core 2 duo. Μιλάτε λες και οι Athlon 64 είναι για πέταμα. Εντάξυ συμφωνώ ότι οι core 2 duo (και συγκεκριμένα οι conroe) είναι πιο γρήγοροι αλλά όχι και 90-120% που λέτε εδώ μέσα. Μ' αυτά που διαβάζω θα τρελαθώ τελείως. Και δεν μιλάω για FX και 6700 ή 6800 Extreme, εκεί όντως υπάρχουν διαφορές αλλά πόσοι είναι αυτοί που θα σκάσουν 500 και 1000 ευρώ μόνο για cpu? Έκατσε κανένας από σας να συγκρίνει cpu σε ποιό normal τιμές? Έκατσε κανείς από σας να συγκρίνει τον 6300 με τον 4600+? Και μην ακούσω, ναι αλλά ο 4600+ είναι 20 ευρώ πιο ακριβός... γιατί αυτά τα 20 ευρώ τα βγάζεις από την μητρική. Κι αυτό γιατί μια καλή μητρική για τον 6300 (πχ. ASUS P5N32-SLI PREMIUM) έχει €212.65 τη στιγμή που η αντίστοιχη για τον Athlon (πχ. ASUS M2N32-SLI DELUXE WIFI) έχει €172.01. Αν κάτσει κάποιος και συκρίνει τους 2 αυτούς επεξεργαστές θα δεί ότι είναι πάνω κάτω ισάξιοι σε επιδόσεις, αλλού προηγείται ο 6300 και αλλού ο 4600+ οπότε μπορεί να θεωριθεί ότι είναι ισάξιοι για ένα desktop μηχάνημα. Να μην τρελαθούμε κιόλας. Όταν η intel δεν ήξερε από 64bit, και όταν όλοι οι Athlon XP φυσούσαν και πηγαίναν τους P4 ......... (άντε να μην το πώ, οι τελίτσες είναι όσες και τα γράμματα της λέξης :twisted: ) τότε κανένας intelάκιας δεν τολμούσε να μιλήσει και τώρα που επιτέλους αποφάσησε η intel να βγάλει έναν γρήγορο επεξεργαστή (που όντως είναι μπροστά από την εποχή του) σε normal (ας πούμε) τιμή γίναν όλοι μάγκες και προσπαθούν να πείσουν όλο τον κόσμο να βάλει core 2 duo. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ. PS 1. και μην αρχίσετε να μου λέτε για τους conroe. το γράφω και παραπάνω ότι συμφωνώ πως όντως οι conroe είναι πιο γρήγοροι (έως πολύ πιο γρήγοροι, σε μερικές μόνο περιπτώσεις). PS 2. και για όσους έχουν την απορία ΝΑΙ είμαι AMDάκιας χρόνια τώρα και δεν κολάω να το παραδεχτώ ( ο πρώτος και τελευταίος Intel που είχα ήταν ένας P3@550mhz εν έτη 1999 και μου τον διαλέξανε δεν ήταν επιλογή μου) PS 3. και μην ακούσω για SuperPi γιατί ένας υπολογιστής δεν τρέχει μόνο αυτό το πρόγραμμα. Αυτά, τώρα όποιος διαφωνεί πρόβλημά του μην με πρήξετε, αυτή είναι η αποψή μου για τους intel και δεν πρόκεται να αλλάξει πότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.