pagratios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 'Εχω ένα laptop της hp και μερικές φορές εκεί που κάθομαι και παίζω ή είμαι στο ίντερνετ και κλείνει μόνο του σαν να έχεις ένα desktop και να του βγάζεις την μπρίζα!!!Τι μπορεί να φτάει?Σκέφτηκα μήπως ανεβαίνει υπερβολικά η θερμοκρασία, επειδή τον χρησιμοποιώ συνέχεια έχοντας τον στο ρεύμα όχι με την μπαταρία του, και πρέπει να πάρω καμμία βάση με ανεμιστήρα!Εσείς τι λέτε??? :confused:
insomniaK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Πρώτα κάνε έναν έλεγχο της θερμοκρασίας, αφού αυτό υποπτεύεσαι αλλά ότι είναι συνέχεια στο ρεύμα κι όχι στην μπαταρία δεν είναι λόγος για υψηλή θερμοκρασία. Δευτερον, τον μετασχηματιστή τον έχεις ελένξει; Κάνει παντού καλή επαφή; Τρίτον, τι ρυθμίσεις έχεις κάνει για τη διαχείριση ενέργειας; ίσως το πρόβλημα είναι πως το κυκλωματάκι που μετράει τη χωρητικότητα της μπαταρίας κολλάει και δίνει εντολή να κλείσει ο Η/Υ.
pagratios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δεν καταλαβαίνω αυτό με τον μετασχηματιστή!!!Τι να κοιτάξω δλδ?Επειδή στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η μπαταρία την έβγαλα και αρχικά δεν το έκανε και νόμιζα ότι είμαστε ok, αλλά χθες μου το ξαναέκανε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.