Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια κι εγω εχω το RT-111, τωρα πχ ειμαι στα 14300 και 509,

Upstream Margin 24, download 6, Down attenuation 32 Up 16, και καθε 5-10 λεπτα αποσυνδεομαι.. Ξερει κανεις αν θελει ειδικη ρυθμιση το router?

Αν βαλω το F200(το οποιο δεν πιανει φυσικα πανω απο 8.1Mbps), δεν εχω προβλημα, μενει συνδεδεμενο με τις ωρες, το προβλημα το εχω με το Airties..

Eπισης στο τεστ της forthnet, πιανω 434kb/s up και 5,38mb/s down, ειναι φυσιολογικα αυτα η λιγο? Λιγο δεν ειναι?

Any help please?

μαλλιασε η γλωσσα μου να λεω οτι το τεστ τησ φορθνετ δεν ειναι εγκυρο.

την ταχυτητα σου θα την δεισ κατεβαζοντασ downloads 2-3 μαζι με οποια εφαρμογη εσυ θεωρεισ γρηγορη.

εγω χρησιμοποιω τα αρχεια του azureus vuze.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να ρωτήσω,τα υπεραστικά είναι σίγουρα τελείως free? αν πάρω θεσσαλονίκη για παράδειγμα και μιλάω με τις ώρες,δεν θα χρεωθώ καθόλου?

ΟΧΙ,δε θα χρεωθεις, φτανει να μην το αφησεις ανοιχτο 24ωρο.

Δημοσ.
den exw diavasei sto site ths Forthnet na leei kati sxetiko...

Δεν το λεει, απλα λεει να μη γινεται καταχρηση. Οταν ρωτησα τι σημαινει "καταχρηση", μου εξηγησαν οτι εννοουν πως αν παρεις τη γκομενα τηλεφωνο και το αφησεις ανοιχτο ολη μερα για να ακους τι κανει σπιτι της, τοτε θα την φας τη χρεωση.

Δημοσ.

Ειναι τοσο ασαφης ο ορος στο συμβολαιο, που οταν θα σου κανουν,δε θα μπορεις να το αποφυγεις.... θα το απολαυσεις και δε θα πεις και κουβεντα :)

Δημοσ.

φιλε κανε λιγο υπομονη....και μενα μου κανε τα ιδια, μιλαμε για καθε 2 λεπτα, αλλα τωρα φαινεται να εχει στρωσει...θελει λιγες μερες μαλλον για να ειναι οκ

Δημοσ.

Είναι σαν να μου λές πως νοικιάζεις σήμερα μια ταινία για να την δείς μετα απο καμια δεκαριά μέρες....

rolfxu1.gif

Μην το γελας καθολου. Εχω νοικιασει απειρες ταινιες και δεν τις εχω δει ακομα. Τις αντιγραφω και τις βλεπω οταν εχω χρονο ;)

Οσον αφορα τα Mbit κατσε να δεις που σε λιγο καιρο και τα 24Mbit θα μας φαινονται λιγα. Το βασικο δεν ειναι να κατεβαζεις πιο γρηγορα. Ποσα GB να κατεβασεις εξ'αλλου? Με την 24Mbit ομως θα μπορω να βλεπω βιντεακια στο youtube και να σερφαρω (κι εγω κι ο αδερφος μου απ'τον αλλο υπολογιστη). Και δεν θα χρειαζεται να περιμενω 15 λεπτα να ανοιξει το βιντεακι ουτε θα ψοφαει ο browser οση ωρα θα φορτωνει.

Δημοσ.
Το WAG354AG τι ρυθμίσεις θέλει για 2play; Είχα ξαναρωτήσει πάλι εδώ, όμως στο adslgr λένε πως θέλει κάτι PPoE, G.mdt και ιστορίες...

Στις ρυθμίσεις βάζεις PPoE γιατί είναι πιο σταθερό απο το PPoA!!! (Σε άλλους μεν συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο) Εκτός απο PPoE επιλέγεις και LLC και κατα την γνώμη μου δεν θα βάλεις G.mdt αλλά Automatic!!!

Δημοσ.
Re paidia emena mporeite na mou mpeite giati me exei trelanei sta disconnect?

Εμεις οχι,αλλα μπορουν να σου πουν απο την τεχνικη υποστηριξη (μολις πιασεις γραμμη). Προσπαθησε το και θα δεις οτι ολα ειναι οκ μετα.

Α και μην ντρεπεστε να πειτε οτι κατεβαζετε απο Ρ2Ρ προγραμματα, αλλοιως δεν καταλαβαινουν το προβλημα.

Υ.Γ. Οσοι εχουν το USR 9112 , βγηκε firmware update και υπαρχει στη σελιδα "τεχνικη υποστηριξη" της forthnet, στην ενοτητα "ADSL". Εχει και για αλλα routers,ριξτε μια ματια.

Δημοσ.

Επίσης είπα ότι κατεβάζω με 1.5ΜΒ/sec και κλειδώνω μεταξυ 20400-20750 ενώ δεν θα έπρεπε να κατεβάζω με τόσο αλλά γύρω στα 2.0ΜΒ και όταν τους είπα οτι οι μετρήσεις έχουν γίνει απο Ftp Server είπαν θα το δηλώσουν βλάβη τότε γιατί νόμιζαν ότι οι μετρήσεις έγιναν απο P2P!!!

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις προς εσάς παιδιά που ξέρετε ήδη πάνω-κάτω πάρα πολλά από forthnet και ούτε λίγο ούτε πολύ "φάγατε" και το ανάλογο πακέτο μέχρι να συνδεθείτε:

1.Μένω Παλλήνη και θέλω να βάλω forthnet double-play.Οταν βάζω το νούμερό μου στο site της forthnet μου λέει ότι θα είναι έτοιμο το ιδιόκτητο δίκτυο από 20/8.Πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η πληροφορία και εάν ναι τουλάχιστον θα έχουν βελτιωθεί μέχρι τότε τα πράγματα στην εξηπηρέτηση ώστε να μην περιμένω μέχρι το 2008?

2.Εστω ότι συνδέομαι στην forthnet με 2 play.Την ταχύτητα του 24 mb/s θα την πιάνω ή είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες?Λένε "μέχρι 24 mbs" δηλαδή από 0<χ<24 mbs όπου x η ταχύτητά σου?

3.ΑΠό τηλέφωνα όλα τσάμπα (?) ή σου ρίχνουν βούρδουλα εάν το παρακάνεις?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...