cordobros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 dimitris η μεγαλη ταχυτητα σε βοηθα να κοντρολαρεισ και να ξεκουραζεισ το μηχανημα σου.γιατι να τοχω ανοιχτο ολη νυχτα για να κατεβασω μια ταινια ενω μπορω να την κατεβασω σε μια ωρα και το βραδυ νατοχω κλειστο να ξεκουραστει και αυτο. επειτα γλυτωνεισ και χρηματα απο την ΔΕΗ γιατι δεν το χεισ συνεχεια ανοικτο. επειτα δεν σε νοιαζει εαν μια ταινια που κατεβαζεισ και εισαι στο 90% κομπλαρει και πρεπει να την ξανακατεβασεισ. και στο κατω-κατω τησ γραφησ γιατι στην Ευρωπη να εχουνε μεγαλεσ ταχυτητεσ[Γαλλια 1γιγα με δικτυο οπτικων ινωνπ.χ.],και να μην εχουμε την χαρα να εχουμε και μεισ. η λογικη τι να κανεισ την μεγαλη ταχυτητα αφου σου αρκει μια 1024/256 δεν στεκει γιατι με αυτην την λογικη πολλα απο οσα εχουμε δεν θαπρεπε να ταχουμε στο σπιτι μασ. και ευτυχωσ που ηλθαν οι εναλλακτικοι και πεσανε οι τιμεσ και ανεβηκαν οι ταχυτητεσ.
KOSTAS_ATH Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 το ιδιο προβλημα εχω και γω κλειδωμα στα 22050/509 και ταχυτητα γυρω στο 1,5ΜΒ.θα παρω σημερα την φορθνετ να μαθω τι γινεται γιατι κανονικα επρεπε να κατεβαζω μεχρι 2,5ΜΒ/s. Παιδια μην ψαχνεστε. Οσο μεγαλο κλειδωμα κι αν εχετε, αν η 4νετ απο το DSLAM και μετα, δεν εχει βαρβατες γραμμες δεν μπορει να ανταποκριθει πληρως. Αυτο που βλεπετε στους routers σας ειναι η ταχυτητα απο το σπιτι εως και το dslam. Συνηθως ολοι οι παροχοι για λογους κοστους απο το dslam εως και τον κεντρικο τους κομβο δεν εχουν 24 Mb X οσοι ειναι οι συνδρομητες πανω στο συγκεκριμενο dslam. To αποτελεσμα ειναι να υπαρχει το λεγομενο botleneck απο το dslam και μετα. Αυτο θα το παρατηρησετε εαν δοκιμασετε download σε περιεργες ωρες και οχι σαβκυριακο. Ενας αλλος λογος ειναι οτι αν υπαρχει μεγαλος ογκος στο upload σας τοτε επηρεαζεται αμεσα και το download αντιστροφως αναλογα. Δηλ μεγαλος ογκος upload = μικρο download. Οτι εξηγησεις και αν ζητησετε απο την 4net το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα καταληξετε πουθενα και θα χασετε τον χρονο σας.... Ελπιζω να βοηθησα λιγακι....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 e ti na dwsei me 7gbit bandwidth e3wterikou...me 300 atoma pes (kai polla lew) sta 24mbit (8ewrhtika) exei mpoukwsei to sumpan...kai arxisei kai dinei ligotera...
Dimitris22 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 dimitris η μεγαλη ταχυτητα σε βοηθα να κοντρολαρεισ και να ξεκουραζεισ το μηχανημα σου.γιατι να τοχω ανοιχτο ολη νυχτα για να κατεβασω μια ταινια ενω μπορω να την κατεβασω σε μια ωρα και το βραδυ νατοχω κλειστο να ξεκουραστει και αυτο. επειτα γλυτωνεισ και χρηματα απο την ΔΕΗ γιατι δεν το χεισ συνεχεια ανοικτο. επειτα δεν σε νοιαζει εαν μια ταινια που κατεβαζεισ και εισαι στο 90% κομπλαρει και πρεπει να την ξανακατεβασεισ. και στο κατω-κατω τησ γραφησ γιατι στην Ευρωπη να εχουνε μεγαλεσ ταχυτητεσ[Γαλλια 1γιγα με δικτυο οπτικων ινωνπ.χ.],και να μην εχουμε την χαρα να εχουμε και μεισ. η λογικη τι να κανεισ την μεγαλη ταχυτητα αφου σου αρκει μια 1024/256 δεν στεκει γιατι με αυτην την λογικη πολλα απο οσα εχουμε δεν θαπρεπε να ταχουμε στο σπιτι μασ. και ευτυχωσ που ηλθαν οι εναλλακτικοι και πεσανε οι τιμεσ και ανεβηκαν οι ταχυτητεσ. Τέλος πάντων εγώ προσωπικά μίλησα και μάλλον η φιλοσοφία μας είναι διαφορετική στο θέμα. Ο Η/Υ έχει αμελητέα κατανάλωση ρεύματος (αν δουλεύουν βαρίες διεργασίες κάέι το 1/5 με 1/6 που καίει ένας θερμοσίφωνας) Αλλά δεν μπορώ να ακούω κλάψα του στύλ ''Τα 9990Mb/s είναι ΑΠΛΑ ικανοπιητικά" απο την στιγμή που πρίν 2-3 χρόνια μιλούσαμε για dial-up,αναλογικά μόντεμ, και αριθμούς ΕΠΑΚ,και απο το πουθενά τώρα τα 10Mb/s μας φαίνονται λίγα.... Πίστεψε υπάρχουν πολλοί που κατεβάζουν και πληρώνουν xDSL μόνο και μόνο απλά για να λένε οτι κατεβάζουν χωρίς να έχουν δεί (ταινίες), ή ακουσει (μουσική) απο αυτα που κατεβάζουν έστω ένα ελάχιστο ποσοστό.
Nik0s Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 nai vasika olo klapsa eimaste....kai 2 mounia na mas dinane pali tha legane giati na min dwsoun 3 i giati den exoun oles mple matia kai xanthia mallia....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Dimitris eipame...to e-pennis apaitei polla mbit kai fantastroumfiko pc
mkpk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 εμενα παλι δεν συνδεετε πανω απο 12.2Mbps ....isως φταιει η γραμμη μου....δεν με χαλαει....10 πληρωνω ετσι κ αλλιος...οσα παραπανω....ειναι ευπροσδεκτα!
tonypapadovic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Προς toxotis: Από τον γαλανόλευκο, έπιασα σήμερα (πρώτη φορά που δοκίμασα από εκεί, δεν έχω account) 700+. Καλό; Όσο για τα παραπάνω, προφανώς σε λίγους χρειάζεται αυτή η ταχύτητα. Αλλά πάνω κάτω είναι όπως τα είπε ο cordobros.
xpapias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Το WAG354AG τι ρυθμίσεις θέλει για 2play; Είχα ξαναρωτήσει πάλι εδώ, όμως στο adslgr λένε πως θέλει κάτι PPoE, G.mdt και ιστορίες...
vintage's_lover Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 επιτέλους,μου ήρθε! μετά από όλη την ταλαιπωρία,πριν λίγα λεπτά ενεργοποιήθηκε.όμως συνεχεια κάνει diakopes.me βγάζει κάθε 10 με 15 λεπτά περίπου.γιατί? επίσης έχω 10Mbs και όχι 24.μπορώ να κάνω κάτι?
Tox0tis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Προς toxotis: Από τον γαλανόλευκο, έπιασα σήμερα (πρώτη φορά που δοκίμασα από εκεί, δεν έχω account) 700+. Καλό; Αψογος!!!! Εγω απο τον ελληνικο σημερα επιασα 450 και καταλαβα οτι ηταν οριο, γιατι δεν ανεβαζε αλλο, παρολο που ειχα κι αλλα ενεργα. Τους ειχα ολη μερα στο τηλεφωνο εχτες απο την τεχνικη υποστηριξη. Μεχρι στις 10 το βραδυ με πηραν. Μου αλλαξαν προφιλ λεει και οντως κοπηκαν τα παρασιτα στο τηλ. Απο ιντερνετ ομως, μια απο τα ιδια :?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Το WAG354AG τι ρυθμίσεις θέλει για 2play; Είχα ξαναρωτήσει πάλι εδώ, όμως στο adslgr λένε πως θέλει κάτι PPoE, G.mdt και ιστορίες... e afou sta eipan sto adslgr.com ti parapanw na poume emeis edw?
vintage's_lover Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 να ρωτήσω,τα υπεραστικά είναι σίγουρα τελείως free? αν πάρω θεσσαλονίκη για παράδειγμα και μιλάω με τις ώρες,δεν θα χρεωθώ καθόλου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 efoson eisai sto 2Play programma nai...tsampe oles oi astikes kai uperastikes (plhrwneis mono e8nika kai kinhta...
clubman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Παιδια κι εγω εχω το RT-111, τωρα πχ ειμαι στα 14300 και 509, Upstream Margin 24, download 6, Down attenuation 32 Up 16, και καθε 5-10 λεπτα αποσυνδεομαι.. Ξερει κανεις αν θελει ειδικη ρυθμιση το router? Αν βαλω το F200(το οποιο δεν πιανει φυσικα πανω απο 8.1Mbps), δεν εχω προβλημα, μενει συνδεδεμενο με τις ωρες, το προβλημα το εχω με το Airties.. Eπισης στο τεστ της forthnet, πιανω 434kb/s up και 5,38mb/s down, ειναι φυσιολογικα αυτα η λιγο? Λιγο δεν ειναι? Any help please?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.