Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τουλαχιστον τι μπορω να κανω για να μπω στο msn,τι μπορει να φταιει?

στον τομεα "αντιμετωπιση προβληματων" μου τα βγαζει ολα οκ,ολα "τικ"

Δημοσ.

Σημαντικοτατατο ρολο παιζει η εσωτερικη καλωδιοση απο το κουτι του οτε στο διαμερισμα σας (καθετη καλωδιωση. Εαν αυτη η καλωδιωση ειναι παλια τοτε

1 . Δεν θα κλειδωνει το modem σε καλη ταχυτητα και θα εχει πολυ θορυβο

2. Υπαρχει περιπτωση να να μην εχετε καθολου τηλεφωνο γιατι δεν ερχεται ταση.

Λυση : Αναγκαστικα πρεπει απο τον κατανεμητη στο κουτι της πολυκατοικια σας να τραβηξετε εξωτερικη καλωδιωση με καλωδιο UTP 5 στο διαμερισμα σας.

Δημοσ.

οχι,το σπιτι ειναι καινουργιο και συνεπως ολα τα καλωδια.εξαλλου ποτε πριν δεν ειχα προβλημα ουτε με το τηλεφωνο ουτε με τον παλιο παροχο internet (hol).και στο msn τι μπορω να κανω για να μπω?

Δημοσ.

Ρε παιδια ερωτηση, ξερετε αν αναλαμβανει η forthnet εγκατασταση νεας γραμμης; Μετακομιζω και δε θελω να περασω πρωτα απο τον πΟΤΕ.

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα εχω και γω κλειδωμα στα 22050/509 και ταχυτητα γυρω στο 1,5ΜΒ.

θα παρω σημερα την φορθνετ να μαθω τι γινεται γιατι κανονικα επρεπε να κατεβαζω μεχρι 2,5ΜΒ/s.

Δημοσ.
το ιδιο προβλημα εχω και γω κλειδωμα στα 22050/509 και ταχυτητα γυρω στο 1,5ΜΒ.

θα παρω σημερα την φορθνετ να μαθω τι γινεται γιατι κανονικα επρεπε να κατεβαζω μεχρι 2,5ΜΒ/s.

Στα 22050 κατεβάζεις περίπου με 2.5MB..? (Εννοώ τόσο θα πρεπε)

Δημοσ.
Ρε παιδια ερωτηση, ξερετε αν αναλαμβανει η forthnet εγκατασταση νεας γραμμης; Μετακομιζω και δε θελω να περασω πρωτα απο τον πΟΤΕ.

Όχι. Αναγκαστικά πρέπει να βάλεις πρώτα ΟΤΕ...

Δημοσ.
Στα 22050 κατεβάζεις περίπου με 2.5MB..? (Εννοώ τόσο θα πρεπε)

βεβαια γιατι στα 24mbps/s το τελειο ειναι 3ΜΒ/s.

οχι βεβαια οτι μπορει να το πιασει κανεισ ειναι αδυνατον αλλα στα 22050 που εχω εγω η ταχυτητα πρεπει να φθανει καποιεσ στιγμεσ τα 2,5ΜΒ.

δεν λεω οτι πρεπει ναναι μονιμα εκει αλλα να εχει μεσο ορο 2ΜΒ/s.

Δημοσ.

Εγώ πάλι συνεχίζω να απορώ τι θα κατεβάζετε με αυτα τα 2ΜΒ/S;;;;

Έχω μια 2048/256 και το τελευταίο δίμηνο που πάει καλά έχω πάρει γύρω στά 200 Gigabyte και ίσα ίσα που έχω προλάβει να δώ τις ταινίες που κατέβασα και να φανταστείτε το torrent δουλεύει μεταμεσονύχτιες ώρες. (θα μπορούσα να είχα κατεβάσει πολύ περισσότερα αν δούλευε 24/24 7/7) πολλές ώρες της ημέρας ο Η/Υ παραμένει κλειστός.

Μάλλον το ζήτημα είναι να δούμε απλά μεγάλες ταχύτητες παρά το πόσο τις χρειαζόμαστε πραγματικά στην πράξη.

Γιατί πιστεύω πως με μια σύνδεση 1024/254 καλύπτει τους περισσότερους απο εμάς εδω μέσα (βάζω και τον εύατό μου),αν δεν συντρέχουν επαγγελματικοί λόγοι ή κάποιοι άλλοι ιδιάιτεροι λόγοι.

Με μία γραμμή 1024/256 μπορείς να κατεβάσεις 5 με 6 ταινίες (με μέσο όρο μεγέθους τα 800 με 900 ΜΒ) ημερησίως.

Υπάρχει κανέις εδω μέσα που θα κάτσει να δεί 5 και 6 ταινίες σε ενα 24Ωρο;;;;

Εδώ βλέπεις 2 και 3 σε μια ημέρα και το κεφάλι κουδουνίζει....

Δημοσ.
Εγώ πάλι συνεχίζω να απορώ τι θα κατεβάζετε με αυτα τα 2ΜΒ/S;;;;

Έχω μια 2048/256 και το τελευταίο δίμηνο που πάει καλά έχω πάρει γύρω στά 200 Gigabyte και ίσα ίσα που έχω προλάβει να δώ τις ταινίες που κατέβασα και να φανταστείτε το torrent δουλεύει μεταμεσονύχτιες ώρες. (θα μπορούσα να είχα κατεβάσει πολύ περισσότερα αν δούλευε 24/24 7/7) πολλές ώρες της ημέρας ο Η/Υ παραμένει κλειστός.

Μάλλον το ζήτημα είναι να δούμε απλά μεγάλες ταχύτητες παρά το πόσο τις χρειαζόμαστε πραγματικά στην πράξη.

Γιατί πιστεύω πως με μια σύνδεση 1024/254 καλύπτει τους περισσότερους απο εμάς εδω μέσα (βάζω και τον εύατό μου),αν δεν συντρέχουν επαγγελματικοί λόγοι ή κάποιοι άλλοι ιδιάιτεροι λόγοι.

Με μία γραμμή 1024/256 μπορείς να κατεβάσεις 5 με 6 ταινίες (με μέσο όρο μεγέθους τα 800 με 900 ΜΒ) ημερησίως.

Υπάρχει κανέις εδω μέσα που θα κάτσει να δεί 5 και 6 ταινίες σε ενα 24Ωρο;;;;

Εδώ βλέπεις 2 και 3 σε μια ημέρα και το κεφάλι κουδουνίζει....

1.Είναι ψυχολογικό το θέμα!!!!

2.Για μένα τα 1024 δεν είναι τίποτα!!!Τα 9994 είναι ικανοποιητικά!!!

3.Δεν κατεβάζεις να τα δεις σε μία μέρα!!!!

Δημοσ.
1.Είναι ψυχολογικό το θέμα!!!!

2.Για μένα τα 1024 δεν είναι τίποτα!!!Τα 9994 είναι ικανοποιητικά!!!

3.Δεν κατεβάζεις να τα δεις σε μία μέρα!!!!

Δηλαδή εσύ με 10Mb/s κατεβάζεις 25 ταινίες ημερησίως τις οπόιες θα δείς μετά απο κανά εξάμηνο....

rolfxu1.gif

Είναι σαν να μου λές πως νοικιάζεις σήμερα μια ταινία για να την δείς μετα απο καμια δεκαριά μέρες....

rolfxu1.gif

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ με 10Mb/s κατεβάζεις 25 ταινίες ημερησίως τις οπόιες θα δείς μετά απο κανά εξάμηνο....

rolfxu1.gif

Είναι σαν να μου λές πως νοικιάζεις σήμερα μια ταινία για να την δείς μετα απο καμια δεκαριά μέρες....

rolfxu1.gif

Λοιπόν έχω 1.75TB σε σκληρούς και θέλω να αποκτήσω και ένα άλλο ΤΒ!!!Και όσον αφορά τις ταινίες πιστεψέ με έχω τόσες που δεν φαντάζεσαι!!!Και κατα δεύτερο εγώ είμαι ένας πιο προχωρημένος χρήστης σε σχέση με μέσα που φαίνεσαι απλός αφου μου λες ότι σου κάνει μία 1024...

Φιλικά Βασίλης...

• Super Moderators
Δημοσ.

oso megalyterh syndesh toso megalytero e-pennis (kai den e3airoumai apo auto asfalws :P )

pantws ok arketoi variomaste thn anamonh...twra mas hr8e twra to 8eloume...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...