Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικά είναι,γιατί αυτό το έπαθα μόλις έβαλα forthent2play και έχω k αλλα σχετικά προβλήματα,αλλα δεν μπορώ να τα κάνω,post,δέχεται πολύ λίγες λέξεις.θα προσπαθήσω να τα κάνω post λίγα-λίγα,αλλα θα πρέπει να τα χωρίσω σε 10 posts!

Δημοσ.

παιδιά συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο σε εμενα.βασικά έχω αρκετά προβλήματα...αρχικά,μου έλεγε πως η εκτιμώμενη μέρα ενεργοποίησης ήταν στις 26 ιουνίου αλλα τίποτα,αφού τους έπαιρνα τηλέφωνο όλη μέρα,

Δημοσ.

τελικά,το σάββατο το πρωί(σήμερα) κόπηκε το τηλέφωνο όπως μου είχαν πει αλλα αντί για 3-4 ώρες δεν έχει έρθει ακόμα...τους πήρα τηλk μου είπε πως πιθανόν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα k ότι θα το κοιτάξουν κτλ,

Δημοσ.

μετά μου έδωσε ένα προσωρινό username k password για να κάνω τι δουλειά μου k μου είπες πως προς το παρόν θα έχω ταχύτητα 1Mbs,k όντως,ok μέχρι εδώ,αλλα ακόμα δεν έχω τηλέφωνο k ακόμα περιμένω αυτό το sms.τι άλλο να κάνω?

Δημοσ.

όμως το πρόβλημα μου δεν τελειώνει εδώ,είμαι τώρα μέσα με το 1Mbs,έφτιαξα κανονικά τις ρυθμίσεις του modem κτλ,αλλα καθώς ανοίγω σελίδες,δεν μου ανοίγει αρκετές,

Δημοσ.

k δεν εννοώ τίποτα πονηρές,απλές σελίδες k σε μερικές αργεί ή δεν εμφανίζει καθόλου τα εικονίδια.μήπως έχει κάποια προστασία ενεργοποιημένη? τι να κάνω ρε παιδιά,please help!!!

Δημοσ.

Ουτε καν στο msn δεν μπορώ να μπώ,έλεος!!!

sorry που έκανα τόσα posts,αλλα όταν έγγραφα λίγο παραπάνω το κόλλαγε k δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς.

Δημοσ.

Μολις ειχα την πρωτη μου συνακροαση. Ενω καλω την τεχνικη υποστηριξη, ακουω θορυβους στη γραμμη, καποιος πληκτρολογει νουμερα και μετα δυο γυναικες να μιλανε (αυτες δε με ακουγαν).

Απο εχτες το πρωι, οποτε ανοιγω P2P προγραμμα, μετα απο λιγο μπουκωνει... Για καλο εκαναν την αναβαθμιση? Μεχρι τωρα καλα ημουν.

Δημοσ.

Είσαι στο στάδιο που ακόμα είσαι και δεν είσαι ενεργοποιημένος!!!Απλά κάνε λίγο υπομονή και όλα θα φτιάξουν..

Δημοσ.

ναι αλλα γιατί σε κάποια site μπορώ να μπω και σε κάποια αλλα όχι? επίσης μπαίνω σε όλα τα messengers εκτος του msn(που είναι k αυτό που χρειάζομαι περισσότερο).μήπως οι ρυθμίσεις του modem είναι υπερβολικές? εννοώ μήπως έχει αυξημένη ασφαλή or sth?

Δημοσ.

Λοιπό από σημερα συνδέομαι με το USR9112 @ 22.3m=Mbps αλλά η γραμμη συνεχιζει να ειναι 7αρα.Από το speedtest της 4νετ παιρνω αυτα:

WEB100 Enabled Statistics:

01/07/2007 09:22:00

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 440.14Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 6.40Mb/s

------ Client System Details ------

OS data: Name = Windows XP, Architecture = x86, Version = 5.1

Java data: Vendor = Sun Microsystems Inc., Version = 1.6.0_01

------ Web100 Detailed Analysis ------

Cable modem/DSL/T1 link found.

Link set to Full Duplex mode

No network congestion discovered.

Good network cable(s) found

Normal duplex operation found.

Web100 reports the Round trip time = 77.21 msec; the Packet size = 1452 Bytes; and

There were 4 packets retransmitted, 1102 duplicate acks received, and 621 SACK blocks received

The connection was idle 0 seconds (0%) of the time

This connection is receiver limited 87.66% of the time.

Increasing the current receive buffer (62.0 KB) will improve performance

This connection is network limited 12.27% of the time.

Contact your local network admin and report excessive packet reordering

Web100 reports TCP negotiated the optional Performance Settings to:

RFC 2018 Selective Acknowledgment: ON

RFC 896 Nagle Algorithm: ON

RFC 3168 Explicit Congestion Notification: OFF

RFC 1323 Time Stamping: OFF

RFC 1323 Window Scaling: OFF

Information: Network Middlebox is modifying MSS variable

Server IP addresses are preserved End-to-End

Information: Network Address Translation (NAT) box is modifying the Client's IP address

Τι εννοεί οταν λεει:

This connection is receiver limited 87.66% of the time

This connection is network limited 12.27% of the time.

Εσεις εχετε πιασει κανονικες ταχυτητες?

edit:

επισης στα aditional infos δινει:

The theoretical network limit is 4.17 Mbps

The transmit buffer (165.0 KByte) limits the application to 23.89 Mbps

Your receive buffer (62.0 KByte) limits the application to 9.06 Mbps

The network based flow control limits the application to 9.42 Mbps

????

Δημοσ.

το τεστ τησ φορθνετ το εχουμε πει και εμεισ και η ιδια η φορθνετ,δεν ειναι αξιοπιστο.

και εγω ειμαι στα 22050/509 και η ταχυτητα που εχω πιασει μεχρι στιγμησ ειναι το πρωι στισ 7 απο azureus vuze με δικα του αρχεια 1,4-1,5ΜΒ/s.

η καλυτερη ρυθμιση κατεβασματοσ απο τορενταδικα[mtorrent κ.λ.π.]ειναι upload 10 και download απεριοριστο.

πιστευω οτι τισ επομενεσ μερεσ θα μασ δωσει η φορθνετ ολη την ταχυτητα που κλειδωνει το ρουτερ.

υπομονη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...