Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μωρε απο upload μια χαρα ειμαι .... Κι εγω με 54 τους δινω .... Το τι παιρνω ειναι το θεμα.... Αντε μην πω :? :? :oops:

Οταν κατεβαζω,εχω ρυθμισει το upload στα 25. Δεν εχω καταφερει να κατεβασω με πανω απο 400, εκτος απο την πρωτη ημερα που επιασα κατι 800αρια ....

Χμ, μάλλον εσύ τελικά θα πρέπει να μου πεις ρυθμίσεις γιατί όσες φορές και να δοκίμασα δεν έπιασα πάνω από 100 (σε tor με αρκετούς seeders)

edit: Τι είπα, 100; 10 εννοούσα. Είναι δυνατον ρε γμτ;

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χμ, μάλλον εσύ τελικά θα πρέπει να μου πεις ρυθμίσεις γιατί όσες φορές και να δοκίμασα δεν έπιασα πάνω από 100 (σε tor με αρκετούς seeders)

edit: Τι είπα, 100; 10 εννοούσα. Είναι δυνατον ρε γμτ;

Δεν εννοουσα ανα τορεντ.... σε συνολο εννοουσα... να κατεβασω 10 αρχεια και να εχω συνολο 300. Παντως ακολουθησα τη συμβουλη του φιλου και το εβαλα στο 10 το ανεβασμα... για να δουμε.

Δημοσ.
Σήμερα ανέβηκε στα 15Mbit με 8dB Downstream Noise Margin...

Να δώ πότε θα πάει στα 15dB που ήταν το φυσιολογικό...

Εμένα που ήταν στο 25db τι να πώ..?

Δημοσ.

δοκιμασε κανεισ να κατεβασει τιποτα σημερα για να τεσταρει την ταχυτητα;

εγω το πρωι κατεβασα 2 αρχεια απο azureus vouze με περιπου 1,6ΜΒ/s.

λογικα απο αυριο θα πρεπει να εχουμε ολο το ευροσ τησ ταχυτητασ μασ.

Δημοσ.

Εμένα πάντως όσα λέει τα πιάνει.Αυτό είναι καλό και με κάνει να πιστεύω πως από μεθαύριο που είναι η πρώτη επίσημη μπορεί να έχω περισσότερα Mbits.

Δημοσ.
Έχετε συχνές αποσυνδέσεις..?Δηλ. αλλάζει η IP Adress....

oh yes !!! :evil:

Κι εγω νομισα οτι φταινε οι πολλες συνδεσεις στα torrents,αλλα μαλλον φταινε τα πειραματα τους.

Δημοσ.

καλα ρε παιδια με 22050/509 και με γρηγορο τεσταρισμα δεν ξεπερναω με τιποτα το 1,5ΜΒ/s ενω θαπρεπε να ειμαι με αυτο το κλειδωμα στα 2,5.

μασ δινουν την ταχυτητα λιγο-λιγο η αυτο ειναι και τσαμπα η χαρα μασ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...