Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω k εγώ κάτι? στο broadband status γραφει τα εξής: Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:26/06/2007

ωστόσο εμενα δεν μου έχει έρθει ακόμα ο εξοπλισμός στο σπίτι.τι να κάνω?

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να ρωτήσω k εγώ κάτι? στο broadband status γραφει τα εξής: Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:26/06/2007

Διαβασε το προηγουμενο μηνυμα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω, έχω την εντύπωση πως δεν την παλεύει το bittorrent, υπάρχει καμμιά ιδιαίτερη ρύθμιση να κάνω;

Αν βρεις ακρη, δημοσιευσε την μπας και στρωσει η κατασταση γιατι κι εδω τα ιδια. Ουτε απο αμερικανους δεν παιρνω με σοβαρες ταχυτητες :confused::confused:

Δημοσ.

Ζητα τον κωδικο αποστολης απο την μεταφορικη που θα στο στειλει σπιτι απο το τμημα πωλησεων της Forthnet και πηγαινε παρτο μονος σου. Πες τους βεβαια να σου πουν και απο πιο καταστημα θα το παραλαβεις, μαλλον απο την ACS της περιοχης σου.

Δημοσ.
02/03/2007 Κατάθεση αίτησης 2play στα γραφεία της Forthnet

04/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

22/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

27/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:11/07/2007

πιστευω οτι τη βάση με τα στατους για τη σελίδα τους δεν την ενημερώνουν καθημερινά, αλλα σε πακέτα. Εχω στάτους για 2 αιτησεις, Παγκράτι και Ν.Σμύρνη. Η 1η εχει σταλει 1-2 βδομάδες νωρίτερα, αλλα η ενημέρωση και για τις 2 εμφανιστηκε χτες ή σήμερα.

Παγκράτι, απο pstn ΟΤΕ :oops:

τέλος 5/07 αποστολη φακέλου

03/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

25/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

27/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ενεργοποίησης:11/07/2007

Ν.Σμύρνη, απο isdn οτε -> pstn :mrgreen:

08/06/2007 κατάθεση στα κεντρικά τους

16/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

27/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι και sorry αν το έχουν ξαναπεί..Τα παρακάτω νούμερα σε Forthnet Double Play είναι ΟΚ??

DSL Status:

Connected

DSL Modulation Mode:

G.dmt

DSL Path Mode:

Interleaved

Downstream Rate:

9952 kbps

Upstream Rate:

512 kbps

Downstream Margin:

10 db

Upstream Margin:

29 db

Downstream Line Attenuation:

23 db

Upstream Line Attenuation:

6.5 db

Downstream Transmit Power:

11 db

Upstream Transmit Power:

19 db

Δημοσ.

margin: όσο υψηλότερο, τόσο το καλύτερο. κάπου στα 30 db είσαι άρχοντας, παρακάτω οκ, κάτω από 12 έχεις prob.

attenuation: όσο χαμηλότερο, τόσο καλύτερο, εξαρτάται από την απόσταση από το dslam, μέχρι 50 db είσαι οκ, πιο ψηλά ζορίζει.

επίσης το attenuation καθορίζει το που θα κλειδώνει το modem σε σχέση με την ονομαστική ταχύτητα οπότε όταν λέω οκ εννοώ την ποιότητα της σύνδεσης και όχι την ταχύτητα. όσο αυξάνεται το attenuation η ταχύτητα πέφτει (αρκετά).

upstream transmit: πρέπει να ναι μικρό, πάνω από 15-16 πιθανόν υπάρχει prob.

Δημοσ.
margin: όσο υψηλότερο, τόσο το καλύτερο. κάπου στα 30 db είσαι άρχοντας, παρακάτω οκ, κάτω από 12 έχεις prob.

attenuation: όσο χαμηλότερο, τόσο καλύτερο, εξαρτάται από την απόσταση από το dslam, μέχρι 50 db είσαι οκ, πιο ψηλά ζορίζει.

επίσης το attenuation καθορίζει το που θα κλειδώνει το modem σε σχέση με την ονομαστική ταχύτητα οπότε όταν λέω οκ εννοώ την ποιότητα της σύνδεσης και όχι την ταχύτητα. όσο αυξάνεται το attenuation η ταχύτητα λογικά πέφτει.

Αρα εγώ που έχω 10 margin..Βλέπω φοβερά σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα. Και σε torrents αλλά και web, ftp κλπ. Από 400KB - 998KB max..θα το παρακαλουθήσω..

Δημοσ.

diladi an katalava kala oso anevasmeno to margin toso perissotera

skampanevasmata stin taxythta.

Output Power (Up/Down) [dBm]: 0,5 / 18,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,5 / 16,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,0 / 31,0

CRC Errors (Up/Down): 7 / 0

Exw rwtisei pantou alla kaneis den xerei na mou pei giati to up margin einai toso xalia.... to down einai idaniko opws kai to attenuation.

epishs to crc pou anaferetai sto up einai xalia, den xerw ti eiani to crc alal sigoura tha exei sxesi me to xalia up margin e?

Δημοσ.

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: MultiMode

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 3997 kbps

Upstream Rate: 508 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 24 db

Downstream Line Attenuation: 39 db

Upstream Line Attenuation: 10.5 db

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

xerete!!

emena molis sindethike to 2play vevea akoma peftei i grami kai to dsl kathe ligo alla oso pernai i ora statheropiite!

tile fono den exo akoma vevea alla eimai ipomonetikos giati 28/6 eipan the me sindesoun kai 28/6 me sindesan opote akoma den leo tpt pistevo tha to ftiaxoun...

omos i taxitita pou xronizi to router einai poli mikri mexri 4.5mbps exo dei oute kan 5mb pos dld 10mb ti na po esus edo pou xerete ta stoixeia pou parathesa parapano ti lene gia tin poiotita tis gramis/sundesis?

thanks in advance

Δημοσ.

το linksys μου σήμερα συγχρόνισε στα 11742 Kbps. Πολύ φοβάμαι ότι αυτή είναι και η μέγιστη ταχύτητα που μπορώ να δω με Downstream Margin : 6 db και Downstream Line Attenuation : 25

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...