Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:D

φαντάσου όμως κάποια στιγμή να έχεις 4giga σπίτι σου !

gia na exeis esi 4 gbit a.tha exeis 4 diktiou tou enos gigabit b. oskliros sou dentha prolavenei na grafei data.c.kaneis den tha mporei na sou dosei me 4 gbit.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
gia na exeis esi 4 gbit a.tha exeis 4 diktiou tou enos gigabit b. oskliros sou dentha prolavenei na grafei data.c.kaneis den tha mporei na sou dosei me 4 gbit.

Ok,τότε φαντάσου να έχουν όλοι 4Gbit στο σπίτι τους και ολόκληρες συστοιχίες σκληρών δίσκων πολλών TB! :mrgreen:

Εμένα πάντως και η 1024 μου φτάνει... (τότε θα ρωτήσει κανείς: γιατί έβαλες 4096?:twisted: )

Δημοσ.

Εγω ξαναμιλησα σημερα με την Forthnet και για ακομη μια φορα εφαγα την κρυαδα οτι δεν εχει φυγει η αιτηση......

ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 19/1 και ακομη δεν εχει κοπει η παλια DSL....

Ωραια πραγματα...

Ασχετουλα ποσο καιρο εμεινες χωρις ADSL?

Δημοσ.

Είχα κάνει πρώτα στην Tellas αίτηση, είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ, που έκανα τη διακοπή από μόνη μου από 10/12/2006! Οπότε όταν έκανα αίτηση στη Forthnet η γραμμή ήταν οκ, είχε ενημερωθεί μέχρι και το σύστημα του ΟΤΕ. Συνολικά 3 μήνες.

Δημοσ.
Εγω ξαναμιλησα σημερα με την Forthnet και για ακομη μια φορα εφαγα την κρυαδα οτι δεν εχει φυγει η αιτηση......

ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 19/1 και ακομη δεν εχει κοπει η παλια DSL....

Ωραια πραγματα...

ipomoni.distixos grafiokratikes malakies tou ote

Ok,τότε φαντάσου να έχουν όλοι 4Gbit στο σπίτι τους και ολόκληρες συστοιχίες σκληρών δίσκων πολλών TB! :mrgreen:

Εμένα πάντως και η 1024 μου φτάνει... (τότε θα ρωτήσει κανείς: γιατί έβαλες 4096?:twisted: )

giati oxi ama ine sta idia lefta kai ama tin mirazeis

Είχα κάνει πρώτα στην Tellas αίτηση, είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ, που έκανα τη διακοπή από μόνη μου από 10/12/2006! Οπότε όταν έκανα αίτηση στη Forthnet η γραμμή ήταν οκ, είχε ενημερωθεί μέχρι και το σύστημα του ΟΤΕ. Συνολικά 3 μήνες.

se ena allo filo mou pire enamisi mina

Δημοσ.
se ena allo filo mou pire enamisi mina

Είχα HOL την περσινή προσφορά, 6+6 μήνες, έληγε ούτως ή άλλως και δεν την ανανέωσα(κακώς ίσως).

Στη Forthnet 4 εβδομάδες πήρε η ενεργοποίηση (3 είπαν, στις 4 όλα οκ, μια χαρά). Στην Tellas δεν έστειλαν καν την αίτηση στον ΟΤΕ από 7/12 που υπέγραψα μέχρι 20/01 που την ακύρωσα. 6 εβδομάδες και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άκουσα στο τηλ. κέντρο... ελεηνή εταιρία.

Δημοσ.
gia tin tellas exoun akoustei pola.tora an bariountai na stiloun mia aitisi ti na po.isos na xathike alla otan to ipes tha sou legan xanastiltin.ti na pei kaneis.

Την είχαν την αίτηση, καθυστερούσε "λόγω φόρτου εργασίας", "λόγω έλλειψης προσωπικού", "λόγω μη επαρκών γνώσεων του προσωπικού", "λόγω μη επαρκούς ανταγωνισμού από τις άλλες εταιρίες"...(λίγες από τις δικαιολογίες που άκουσα).

Δημοσ.

kai ego ekana etish ston forthnet gia to 2play an kai den upostirizetai aokma me idioktito dyktio (apo 15/4/07) kai meta. Esteila tn aithsi thn tetarth22/2 kai apo oti eida sto site thn piran 1/3 kai 2/3 thn steilan ston ote, alla otan pira thl mou eipan apo deutera na tous paro thl giati den exoun enimerothei akoma. Ti na po, pantos mou eipan mesa se 20 meres gia na doume.

Δημοσ.
kai ego ekana etish ston forthnet gia to 2play an kai den upostirizetai aokma me idioktito dyktio (apo 15/4/07) kai meta. Esteila tn aithsi thn tetarth22/2 kai apo oti eida sto site thn piran 1/3 kai 2/3 thn steilan ston ote, alla otan pira thl mou eipan apo deutera na tous paro thl giati den exoun enimerothei akoma. Ti na po, pantos mou eipan mesa se 20 meres gia na doume.

Υπολόγιζε καλύτερα 3 εβδομάδες από την ημέρα που καταχωρούν την αίτηση στο σύστημά τους. Μου το είπαν πολλοί τεχνικοί και αυτό έγινε και στην περίπτωσή μου.

Θα ταλαιπωρηθείς άδικα πιστεύω. Μόλις ολοκληρωθεί το ιδιόκτητο στην περιοχή σου, σε λιγότερο από ένα μήνα από την ενεργοποίηση, θα διακόψουν πάλι τη dsl για να μεταφέρουν τη γραμμή σου.

• Members
Δημοσ.

Πιστεύω πως αν φτάσουν ποτέ τέτοιες ταχύτητες, θα πάψουμε να χρησιμοποιούμε σκληρούς δίσκους και θα τα έχουμε όλα (πλην ελάχιστων πολύ προσωπικών στοιχείων) στο δίκτυο. Π.χ. για ποιο λόγο να αποθηκεύσω μια ταινία σε έναν δίσκο ή ένα dvd όταν ο χρόνος που θα μου πάρει για να την κατεβάσω μπορεί να είναι μικρότερος από τον χρόνο που θα χρειαστεί για να βρω που την έχω αποθηκεύσει; :mrgreen:

Δημοσ.
Πιστεύω πως αν φτάσουν ποτέ τέτοιες ταχύτητες, θα πάψουμε να χρησιμοποιούμε σκληρούς δίσκους και θα τα έχουμε όλα (πλην ελάχιστων πολύ προσωπικών στοιχείων) στο δίκτυο. Π.χ. για ποιο λόγο να αποθηκεύσω μια ταινία σε έναν δίσκο ή ένα dvd όταν ο χρόνος που θα μου πάρει για να την κατεβάσω μπορεί να είναι μικρότερος από τον χρόνο που θα χρειαστεί για να βρω που την έχω αποθηκεύσει; :mrgreen:

Γιατί μετά μπορεί να μην υπάρχει για να την κατεβάσεις :P

Δημοσ.

Εγώ το Σάββατο έκανα ενεργοποίηση ενός νέου τηλ. αριθμού και θα περιμένω μέχρι να μπει και μόλις μπεί στο επόμενο λεπτό θα κάνω αίτηση για το 2Play.. :mrgreen:

Δημοσ.

Egw PIGA tin me tin aitisi mou stin forthnet stis 16/01. Tin epomeni kataxwrithike kai akoma tpt... tous peira tilefwno gia na dw ti paizei tin 2i 7mada. Mou eipan oti akoma einai nwris gia na kseroun. Tin 3i 7mada tous lew ti egine paidia? mou lene oti logo tou oti einai kainourgia upiresia k logw tou oti oi aitiseis einai para para polles tha uparksei kathisterisi...

Tous ksanapeira 16/02 kai tous lew paidia simera kleinw 1 mina k akoma tpt... kai mou leei oti uparxoun kapoia provlimata k oti tha prepei na perimenw k allo...

Tous ksanapairnw pali stis 22/02 k mou lene oti i aitisi mou kataxwrithike stis 20/02. Tous lew koita ksana giati egw tin aitisi tin efera se sas stis 16/01

kai tin paraskeui pou peira mou eipan oti kataxwrithike stis 17/01. Mou eipe oti den gnwrize parapanw k mou to ekleise. Den thimomoun to onoma tis gia na tin parw na tin KSEXESW...

Tespa... Me ta polla (afou peira 100 tilefwna tin proigoumeni 7mada) mou eipan oti eimai etoimos gia sindesi.. mou eipan kati gia sumpleksimotita vrogxou. Opote afou energopoiisan k tin asxetoula tha to kanoun k se mena... se pigadi katourisa...? :P :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...