Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι τίποτε το ιδιαίτερο.

Το pass/username σου με τους DNS της forthnet (που πρέπει ήδη να εμπεριέχονται στους drivers του ρουτερ) και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Μια κουτή ερώτηση.

To up to 24mbps τι σημαίνει;

Yπάρχει περίπτωση να πάει η ταχύτητα πολύ χαμηλότερα από τα 24Mbps αν την βάλω. Αν βάλει όλος ο κόσμος 24Mbps fothnet θέλω να πώ, θα έχούμε τις ίδιες υψηλές ταχύτητες ή θα παιχτεί τίποτε άλλο;

Γιατί μου φαίνονται εξευτελιστικά μικρές οι τιμές της Forthnet για τέτοιες ταχύτητες.

Δημοσ.
Όχι τίποτε το ιδιαίτερο.

Το pass/username σου με τους DNS της forthnet (που πρέπει ήδη να εμπεριέχονται στους drivers του ρουτερ) και είσαι έτοιμος.

apo pou kai ws pou oi dnd tis 4net tha emperiexonte stous drivers tou router?!

Afou i 4net dene iani i kataskeuastria etaireia...

Δημοσ.
apo pou kai ws pou oi dnd tis 4net tha emperiexonte stous drivers tou router?!

Afou i 4net dene iani i kataskeuastria etaireia...

Το ίδιο θα αναρωτιόμουν κι εγώ, μέχρι που βρήκα προεγκαταστημένες ρυθμίσεις και DNS στους δικούς μου drivers του USR-9108 (το οποίο, επίσης, δεν ήταν της 4net), τόσο για 4net, όπως και όλες τις λοιπές υπηρεσίες.

Μιας και αναφερθήκαμε στις DNS της 4net, αναφέρονται εδώ.

Δημοσ.

frou-frou όπως έλεγε και στην αρχική ανακοίνωση η forthnet τα 24mpbs εξαρτώνται από την απόσταση από το εκάστοτε DSLAM αλλά και από την ποιότητα των καλωδίων αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

Diladi an katalava kala oti routersdein ei i 4net einai idi peiragena stis ryhtiseis tous sto na emperiexoun stoixeia syndesis em tin 4net?

Enw an pame na ta agorasouem apo exw oxi?

Δημοσ.
Μια κουτή ερώτηση.

To up to 24mbps τι σημαίνει;

Yπάρχει περίπτωση να πάει η ταχύτητα πολύ χαμηλότερα από τα 24Mbps αν την βάλω. Αν βάλει όλος ο κόσμος 24Mbps fothnet θέλω να πώ, θα έχούμε τις ίδιες υψηλές ταχύτητες ή θα παιχτεί τίποτε άλλο;

Γιατί μου φαίνονται εξευτελιστικά μικρές οι τιμές της Forthnet για τέτοιες ταχύτητες.

οπα ρε φιλαρακο που σου φαινονται εξευτελιστικα μικρες οι τιμες.αν εισαι τοσο κονομημενος ψαξε να βρεις τις ποιο ακριβες εσυ,και ασε τις μπαρουφες.:X

Δημοσ.

Το 2play SoHo υπάρχει ακόμη; To link στο πάνω μέρος της σελίδας βγάζει απ' ευθείας στην άλλη προσφορά και όχι όπως παλιότερα ανάμεσα στις δύο προσφορές 2play!

Δημοσ.

02/03/2007 Κατάθεση αίτησης 2play στα γραφεία της Forthnet

04/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

22/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

27/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:11/07/2007

Ναι γ* την π* μου ναι !!!! :!::!::!::!:

Μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος όταν έκανα την αίτηση για 4 βδομάδες, 4 μήνες εννοούσαν τα παιδιά :shock:

Για τον εξοπλισμό πρέπει να κάνω κάποια κίνηση ή το στέλνουν έτσι κ αλλιώς;

Έχω καλό routerάκι adsl2+ αλλά ένα linksys δε θα με χαλούσε :-D

(*γαργαλώ την πατούσα μου ε πονηροί :shock::shock::lol::lol:)

Δημοσ.

Θα στο στείλουν, μην ανησυχείς... Εμένα πάλι με συνέδεσαν σε 1 μήνα παρά κάτι!

Να ρωτήσω, έχω την εντύπωση πως δεν την παλεύει το bittorrent, υπάρχει καμμιά ιδιαίτερη ρύθμιση να κάνω;

Το Αir Ties RT-111 μου έστειλαν

Δημοσ.

Από την 1/3/07 έχω Forthnet 2play. Προχτές ήρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ για το διάστημα 1/4/07 και μετά, γιατί ακόμα δεν έχω μπει στο ιδιόκτητο δίκτυο, και έχει 1 αστική κλίση με χρέωση 0,75 € και 39 προς άλλα σταθερά δίκτυα με κόστος 39€. Πριν πάω να τους μπιμπ το σοι και τον ΟΤΕ τους την Δευτέρα θέλω να μου πείτε αν όσοι έχετε 2play μέσω ΟΤΕ είχατε παρόμοιο πρόβλημα, τι σας είπαν και τι κάνατε.

Δημοσ.
Προχθές ενεργοποιήθηκε το 2play αλλά εξοπλισμό δεν μου έχουν στείλει. Να ανησυχήσω;

Τον δικό μου εξοπλισμό τον είχε στείλει η Forthnet 15 μέρες πριν την ενεργοποίηση στην ACS για παράδοση την επόμενη ημέρα αλλά επειδή οι άνθρωποί εκεί είναι επιεικώς για τον π.... το είχαν καθυστερήσει.

Φάγανε το βρισιματάκι τους και στρώσανε.

Πάρε τηλ. στη Forthnet και ζήτα τον αριθμό φορτωτικής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...