Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημερα σε ολους,

σήμερα το modem κλειδωσε στα 19053 (ναι καλα διαβασατε) ...εδω και 2 μέρες ειχα αποσυνδεσεις για κανα 5λεπτο τα πρωινά και μετά ολα ΟΚ. Σήμερα μετά την καθημερινή αποσύνδεση κλειδωσε ψηλά πολύ ψηλα.

Να δούμε αν ήρθε για να μείνει ;)

Περιοχή..?Εγώ όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να μπώ στο Internet και έκανα ένα reset!!!(Πρώτη φορά αλλά δεν κοίταξα που κλειδώνει) Λέτε..?

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Περιοχή..?Εγώ όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να μπώ στο Internet και έκανα ένα reset!!!(Πρώτη φορά αλλά δεν κοίταξα που κλειδώνει) Λέτε..?

Κεντρο ΟΜΟΝΟΙΑ

Δημοσ.

To Linksys WAG354G akousa apo ena filou pou to exei pws einai provlimatiko kai kolalei synexws kai to pire kai 120 euro.

To dokimase kai me ote kai me 4net kai parousiazei pantou tin idia provlimatiki symperifora kai ta idia kollimata....

Δημοσ.

φίλε Νίκο να πεις στον φίλο σου να του αλλάξει επειγόντως το firmware. Το πρόβλημα των disconnects λύνεται με αναβάθμιση. Ελπίζω αυτό να εννοείς και να μην έχει κάποιο άλλο πρόβλημα το ρουτεράκι μου που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

• Members
Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ψιλοάσχετο... είδα ότι το router που δίνει η HOL (FritzBox) είναι πολύ ακριβότερο (γύρω στα 200 ευρώ) σε σχέση με αυτό που δίνει η Forthnet (πρέπει να κοστίζει γύρω στα 50-60 σύμφωνα με μια αναζήτηση που είχα κάνει). Γιατί έτσι;

Ξέρω βέβαια ότι τον εξοπλισμό της HOL τον "νοικιάζεις" (και τον επιστρέφεις μόλις φύγεις), ενώ της Forthnet τον κρατάς.

Μου έκανε εντύπωση πάντως που υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του εξοπλισμού.

Δημοσ.
φίλε Νίκο να πεις στον φίλο σου να του αλλάξει επειγόντως το firmware. Το πρόβλημα των disconnects λύνεται με αναβάθμιση. Ελπίζω αυτό να εννοείς και να μην έχει κάποιο άλλο πρόβλημα το ρουτεράκι μου που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Aaaa, auto den to eixa skeftei katholou.

Vasika to paidi agankatise kai apofasise na mout ox aisei giati lei o ote tou esteila to sagme kai pezei sfaira, opote tha mout dwsei.... :)

Ara les meia anavathmisoula na einai ok?

Mpoeis na mou dwseis link gia anvathisi?

Δημοσ.

τι λετε κυριοι.... αξιζει τον κοπο..ειμαι στο `connex και δενη ειμαι καθλου ευχαριστημενος ουτε με την ποιοτητα της γρ;αμμης,ουτε μ ετην ταχυτητα που ειναι ακριβη στα 768....μου ερχεται ολογαριασμος ενω δεν χρησιμοποιηται σχεδον καθολου το σταθερο καπου στα 140-130 ευρω το 2 μηνο....δεν ειναι πολλα....

για πειτε μου τη γνωμη σας....

Δημοσ.
Γιατί ενώ από rs.com κατεβάζω με 900+ (δλδ περίπου 8mbps) στο speedtest μου βγάζει γύρω στα 3,5mbps;

Δοκίμασε διάφορους servers για το test.

Δημοσ.

kalispera!!!and help:P! pedes molis irthe to courier gia na mou feri eksoplismo giati methayrio energopoioume kai ego sto 2play!pio einai to hema omos....MOU EFERE TO WAG200!!!! nai nai...oxi den to zitisa.... to thema einai kapoios pou exi pari ayton ton extra eksoplismo opoiu i xreosi tou ine 80eyro extra POS plirose?dld plirose sto courier i kapou allou se kapia pistotiki i kati allo argotera i to plirose sto logariasmo tou mazi??rotao giati an i eksoflisi tou extra eksoploismou ginete sto courier me ti paralavi....tote nai kanane lathos kai tin ebgala ladi...an oxi omos na tous paro tora til mi mou foresoune kamia 80ara pouthena kai exoume alla meta....allios konomisa tsampa wag200:P:P(pou ksero pos xlomo) to deltio apostolis/apodiksi grafi temaxia 1 aksia 0 sinoliki xreosi 0 tropos pliromis kanenas pistosi 0....pedes an kseris kapoios pls quick post gia na tous paro til!thx anyway!

Δημοσ.

Αφού το γράφεις στην υπογραφή σου... OMERTA! Όχι εντάξει αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας πει...

Pusher τι εννοείς άλλους servers; Εξωτερικού για παράδειγμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...