KOSTAS_ATH Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Για να μη χρεώνεστε πολύ, αφού καλέσετε το 2111008000 ή το 8011008000, πατήστε αμέσως το 1 (για 2play-όταν λέω αμέσως εννοώ αμέσως) και στην περίπτωση που ακούσετε τη λέξη ''ευχαριστούμε'', περιμένετε, ειδάλλως το κλείνετε και ξανακαλείτε.;-) απλα εγω αυτο που θα ηθελα να ξερω, ειναι αν υπαρχει αλλος τροπος εκτος του τηλεφωνου (web πχ) για να μαθω την πορια της αιτησης μου για μεταγωγη απο 4νετ 2Mb σε 2play 24Mb. Ευχαριστω προκαταβολικα!!
Nik0s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 akrivws auto thelw kai egw filw kwsta, tin idia aporia exw
KOSTAS_ATH Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Παρολα αυτα αν δεν κανω λαθως τα 801 και 211 εχουν χρεωση 1 αστικη μοναδα και οχι εντελως δωρεαν οπως ειπε καποιος φιλος πριν. Anyway δεν ειναι το θεμα η μια μοναδα αλλα τις περισοτερες φορες (για να μη πω ολες) δεν εχουν τιποτα καινουριο να σου πουν. Κουραγιο συναδελφοι, τα αγαθα κοποις κτωνται....
MesmerizingGirl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 απλα εγω αυτο που θα ηθελα να ξερω, ειναι αν υπαρχει αλλος τροπος εκτος του τηλεφωνου (web πχ) για να μαθω την πορια της αιτησης μου για μεταγωγη απο 4νετ 2Mb σε 2play 24Mb. Ευχαριστω προκαταβολικα!! Mporeis na parakoloutheis kapoia bimata apo tin poreia tis aitisis sou apo http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803 Bebaia tha mporeis na deis ekei kapoia exeliksi apo ti stigmi pou i aitisi sou tha paei ston ote kai meta Παρολα αυτα αν δεν κανω λαθως τα 801 και 211 εχουν χρεωση 1 αστικη μοναδα και οχι εντελως δωρεαν οπως ειπε καποιος φιλος πριν. Anyway δεν ειναι το θεμα η μια μοναδα αλλα τις περισοτερες φορες (για να μη πω ολες) δεν εχουν τιποτα καινουριο να σου πουν. Κουραγιο συναδελφοι, τα αγαθα κοποις κτωνται.... Apo tilefwno ote einai 1 astiki monada. Apo 2play to 211... einai dwrean, to 801... 1 astiki monada.
Nik0s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή αφορά αποκλειστικά αιτήματα ενεργοποίησης ΝΕΩΝ γραμμών. Η εφαρμογή δεν καλύπτει αιτήματα που αφορούν σε μετατροπές ή μεταφορές των υπαρχόντων γραμμών. Για τα συγκεκριμένο αιτήματα παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 801-100-8000 & 211-100-8000 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-22:00 & Σάββατο, Κυριακή 09:00-21:00) ara apo to parapwn link den mporoume na doume tin poreia tis aitisismas swsta?
Tox0tis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 ara apo to parapwn link den mporoume na doume tin poreia tis aitisismas swsta? Λαθος. Δεν ξερω γιατι το γραφουν ετσι,αλλα αυτο εννοουν. Απο εκει παρακολουθεις την πορεια της αιτησης σου. Απο τη στιγμη που παει ΟΤΕ για διακοπη, θα το δεις εκει. Αν δε βλεπεις κατι,σημαινει οτι ακομα δεν εχουν κανει τιποτα.
anabou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Βλέπεις εκεί από τη στιγμή που θα παραλάβουν την αίτηση μέχρι τη στιγμή που θα σου ενεργοποιήσουν την γραμμή. πχ: Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 13/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:26/06/2007 01/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 01/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
pierotos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Γεια χαρά σε όλους. Μία ερώτηση...έκανα αίτηση στις 9/6/07 και μου είπαν πως η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σε περίπου 1 μήνα.Θα ειδοποιηθούμε κι΄όλας με sms. Το περίεργο είναι ότι το modem τις siemens ήρθε χθες με courier. Μπορώ να το ενεργοποιήσω??? Έχω από τώρα απεριόριστες κλήσεις???
Nik0s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 egw ekana aitisi autin tin deutera 18/6 kai akoma sto site tis 4net den deinxei tipota....ma deutera ws paraskeui den katafere na ftasei i aitisi thessaloniki athina?
Tox0tis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Γεια χαρά σε όλους. Μπορώ να το ενεργοποιήσω??? Έχω από τώρα απεριόριστες κλήσεις??? Οχι και οχι Οι αιτησεις κανουν το λιγοτερο 7 ημερες για να φυγουν για ΟΤΕ. Κι εμενα που ειμαι Αθηνα, 7 ημερες εκανε. Δεν καταλαβαινω γιατι αγχωνεστε τοσο. Το λενε "1 μηνα". Αν περασει ο μηνας και δεν εχετε 2play,τοτε να φωναζετε. Σε μενα εκανε 28 ημερες απο την ημερα που ηρθε το κουριερ στο σπιτι. Ειπαν 12 Ιουνιου και οντως 12 Ιουνιου ειχα τηλεφωνια και στις 13 το πρωι ειχα ιντερνετ.
andromahos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Poli biazeste pedes, ekana aitisi 22/5 mexri simera tipota neo , apira tilefonimata , telios adiaforia apo forthnet, texniko problima lene ,pio einai to texniko problima den gnorizoun? den bgeni kapios na pi ,pote tha lithi to agnosto problima,oxi oi kopilies alla oi ipefthini mas pianoun koroida,=oposthipote ayrio tha sas kaleso na sas po peripoy pote ?= akoma perimeno, ntropi tous !!!! alla ti na ntreponde ,ayti den exoun tsipa, ospou exthes esteila aitisi diakopis, polles portokalies iparxoun , ean thelete na diapistosete ayta pou sas leo to tilefono moy einai 2109832302 na kai ena akomi tilefono 2109840406 ktipiste gia diathesimotita , einai okey iparxei ,kaneis tin aitisi , kai meta s'apandan exoume problima , trella pragmata toxoti, tora to eida, emena einai 1 minas kai mia mera kamia kinisi sto site =paralabi aitisis= GIA PESMOY PION NA FONAKSO ? Kai ena allo exo 2048 grammi peripou ena xrono , symfona me ta legomena tis forthnet ean energopiithi to diko toys diktio tha eixa 10 mbs, aytomata dixos epipleon xreosi, etsi? EEEEEEEE POY EINAI AKOMA NA PERIMENO? Den tha eixa kanena problima ean ebgene anthropos oxi tetrapodos na moy pi esto =tha perimeneis 2 mines 3 mines 1 xrono= na ksero toulaxiston ,oxi na eimai kathilomenos sto 13831 , ean mporeseis kai sindethis na paris kaia pliroforia
tonypapadovic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά ποιο router στέλνουν τελικά; Δεν στέλνουν σε όλους τα ίδια; Εμένα μου στείλανε ένα AirTies RT-111...
Tox0tis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 ean thelete na diapistosete ayta pou sas leo to tilefono moy einai 2109832302 Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 25/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Αν πας να δεις τη διαθεσεμιοτητα στην περιοχη σου ομως, λεει: Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet: Υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη. Το κέντρο προσωρινά παρουσιάζει έλλειψη σε διαθέσιμες πόρτες για πρόσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσίες. Προχωρήστε με την αίτηση για την υπηρεσία που επιθυμείτε και θα εξυπηρετηθείτε κατά προτεραιότητα toxoti, tora to eida, emena einai 1 minas kai mia mera kamia kinisi sto site =paralabi aitisis= GIA PESMOY PION NA FONAKSO ? 2109284274 Το δινω πλεον δημοσια. Ειναι το τηλ του τμηματος πωλησεων της forthnet. Εκει δεν εχει αναμονη. Εγω απο εκει εβγαλα ακρη. Παιρνε και τσακισε τους αν αργουν. Αν εισαι 25-, βαλε εναν μεγαλυτερο να παρει. Δε δινουν σημασια στα νεα παιδια δυστυχως. Οσο για το ρουτερ, απ'οτι φαινεται δε δινουν μονο μια μαρκα. Αλλωστε αν μπειτε στη σελιδα της τεχν.υποστηριξης, ρυθμισεις μοντεμ/ρουτερ, θα δειτε πολλες μαρκες.
andromahos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 25/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Αν πας να δεις τη διαθεσεμιοτητα στην περιοχη σου ομως, λεει: Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet: Υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη. Το κέντρο προσωρινά παρουσιάζει έλλειψη σε διαθέσιμες πόρτες για πρόσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσίες. Προχωρήστε με την αίτηση για την υπηρεσία που επιθυμείτε και θα εξυπηρετηθείτε κατά προτεραιότητα 2109284274 Το δινω πλεον δημοσια. Ειναι το τηλ του τμηματος πωλησεων της forthnet. Εκει δεν εχει αναμονη. Εγω απο εκει εβγαλα ακρη. Παιρνε και τσακισε τους αν αργουν. Αν εισαι 25-, βαλε εναν μεγαλυτερο να παρει. Δε δινουν σημασια στα νεα παιδια δυστυχως. Οσο για το ρουτερ, απ'οτι φαινεται δε δινουν μονο μια μαρκα. Αλλωστε αν μπειτε στη σελιδα της τεχν.υποστηριξης, ρυθμισεις μοντεμ/ρουτερ, θα δειτε πολλες μαρκες. File moy toxoti ,eproxthes 21/06 eixa mia poli endoki logomaxia me tin forthnet kai ayto poy grafoyn prosorina exei problima einai , ayto poy zitisa ego to blepo kai ego tora , 20/6 alla elege , tora egine ayti tin enimerosi ithela , toso diskola einai na tin poun ? Kakos eginan aitia kai esteila diakopi, apo edo katalabeno oti den kseroyn ti kanoun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.