Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα σας

Έχω κάνει αίτηση για 2play από τις 5 απριλίου και ακόμα περιμένω. Στη γραμμή εξυπηρέτησης, ποτέ μα ποτέ δεν μπόρεσα να μιλήσω γιατί πάντα και καλά είμαι στην αναμονή. Στο site για τον έλεγχο της κατάστασης της αίτησης, βλέπω ότι εδώ και ένα μήνα λέει οτι η αίτηση στάλθηκε στον ΟΤΕ. Απο κεί και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται . Γιατι καθυστερεί τόσο??? Δεν μπορώ να ενημερωθώ και από πουθενά. Έχει τύχει και σε κανένα άλλο αυτό το πράγμα? ΤΙ προτείνετε να κάνω?

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

San Sindesi stin proboli Sindeseon Duktiou exo mono mia Topiki Sindesi k me aytin ime sto internet dn nomizo ayto na ine to normal...(Topiko Duktio i Internet Ipsilis taxutitas,legetai)..kamia sindesi opos stis palies 512 kpl (polla disconnects apo internet ) :(

Δημοσ.

Βρε παιδια ξερει κανεις να μου πει,οταν με το καλο γινει η ενεργοποιηση πως σε ειδοποιουν?,ο εξοπλισμος που εχω τωρα ειναι για ISDN γραμμη και μου ειπαν οτι θα την κανουν PSTN ποτε θα τα ξηλωσω αυτα τα πραγματα(netmode,παλιο router για isdn)?θα διμιουργηθει καμια βλαβη αν ενεργοποιηθει η γραμμη και εχω πανω το παλιο εξοπλισμο?

-----------------------------

13/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:26/06/2007

01/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

01/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Δημοσ.
Βρε παιδια ξερει κανεις να μου πει,οταν με το καλο γινει η ενεργοποιηση πως σε ειδοποιουν?,ο εξοπλισμος που εχω τωρα ειναι για ISDN γραμμη και μου ειπαν οτι θα την κανουν PSTN ποτε θα τα ξηλωσω αυτα τα πραγματα(netmode,παλιο router για isdn)?θα διμιουργηθει καμια βλαβη αν ενεργοποιηθει η γραμμη και εχω πανω το παλιο εξοπλισμο?

logika i energopoiisi tha ginei ti mera pou sou eipan.Tha to katalabeis

a.giati tha sou kopei proigoumenes gia kapoies wres to tilefwno kai to internet

b.tha sou steiloun sms sto kinito pou exeis dilwsei.

Pstn tha ginei otan sou ti gyrisoun se forthnet,diladi ti mera tis energopoiisis(otan apanelthei to tilefwno meta ti diakopi)

Blabi de tha dimiourgithei.Otan sou energopoiisoun ti Forthnet tote allazeis kai ton exoplismo.

Δημοσ.

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ 15/03 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΩΚΤΗΤΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ

Δημοσ.

-----------------------------

13/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:26/06/2007

Μην ξεχάσεις να επιστρέψεις σε κατάστημα ΟΤΕ το NETMOD. αν δεν το κάνεις αυτό, σε χρεώνουν 150€ για τη χρήση που έκανες (αν θυμάμαι καλά...τώρα που το λέω, πρέπει να το επιστρέψω κι εγώ!!!)

Δημοσ.

kalimera magkes eixa 1024 / 256 kai to Attenuation(dB) down 21.0 kai to up 10.0

Kai extes mpike i anabatmisi sta 4000 /256 kai to Attenuation(dB) to down 14.0 kai to up 9.5 mallon me sindese o ote se pio kontino kombo kai katebike to Attenuation o provider mou einai i vivodi eimai mia xara katebazo me 370 stathera kai logo allagis kombou tora eimai 1 χιλ. apo ton kombo ara tha mporeso na piaso mexri kai 22000 :-D :-D

Δημοσ.
Μην ξεχάσεις να επιστρέψεις σε κατάστημα ΟΤΕ το NETMOD. αν δεν το κάνεις αυτό, σε χρεώνουν 150? για τη χρήση που έκανες (αν θυμάμαι καλά...τώρα που το λέω, πρέπει να το επιστρέψω κι εγώ!!!)

Αυτο δε το ηξερα,πρεπει να το επιστρεψουμε?και τι παμε αντε γεια σας και λεμε σας το επιστρεφω δε μου κανει?

Δημοσ.
kalimera magkes eixa 1024 / 256 kai to Attenuation(dB) down 21.0 kai to up 10.0

Kai extes mpike i anabatmisi sta 4000 /256 kai to Attenuation(dB) to down 14.0 kai to up 9.5 mallon me sindese o ote se pio kontino kombo kai katebike to Attenuation o provider mou einai i vivodi eimai mia xara katebazo me 370 stathera kai logo allagis kombou tora eimai 1 χιλ. apo ton kombo ara tha mporeso na piaso mexri kai 22000 :-D :-D

Γιατί νομίζω ότι τα νούμερα θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερα για να πούμε για εξαιρετικα νούμερα.. (Οχι άριστα)

Δημοσ.
Μην ξεχάσεις να επιστρέψεις σε κατάστημα ΟΤΕ το NETMOD. αν δεν το κάνεις αυτό, σε χρεώνουν 150? για τη χρήση που έκανες (αν θυμάμαι καλά...τώρα που το λέω, πρέπει να το επιστρέψω κι εγώ!!!)

Αυτό πιστεύω ενδιαφέρει πολλούς (όπως και μένα), κάποιος που να ξέρει?

Δημοσ.

Παιδιά, σήμερα μου ήρθε από την forthnet ένα γράμμα με μια αίτηση μέσα.

Θα πρέπει να στείλω λοιπόν την αίτηση αυτή "υπογεγραμμένη από τον Κάτοχο Γραμμής, μέσω της οποία η φορτηνετ θα προβεί η ίδια στη διακοπή των παρεχόμενων ευρυζωνικών υπηρεσιών από τον άλλον πάροχο"

Η ερώτηση μου είναι, δεν το έκανα αυτό στην αρχική αίτηση που την πήγα από τα γραφεία; Είναι μέρος της διαδικασίας και ανεμενόμενο αυτό που μου έστειλαν; Γιατί νόμιζα ότι τα είχα κάνει αυτά. Να υπενθυμίσω τα παρακάτω:

13/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής.

Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 26/06/2007

Την αίτηση την πήγα εγώ από τα γραφεία στις 29/5. Αυτό πιστεύω ήταν η αιτία που την παρέλαβαν τόσο γρήγορα

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα άλλο παράπονο από την 4νετ. Είμαι κοντά στον μήνα ενεργοποιημένος στο 2play και μου έρχεται σήμερα λογαριασμός. Η περίοδος χρήσης είναι μέχρι 15/7 κι ημερομηνία πληρωμής μέχρι 25/6!!! Γιατί ρε παιδιά να σας προπληρώνω τον μήνα;;;;

Δημοσ.
Αυτό πιστεύω ενδιαφέρει πολλούς (όπως και μένα), κάποιος που να ξέρει?

Prepei na pareis tilefwno ston ote kai na synennoitheis pote kai pws tha to epistrepseis giati alliws tha plirwseis 100-150 euro.

Παιδιά, σήμερα μου ήρθε από την forthnet ένα γράμμα με μια αίτηση μέσα.

Θα πρέπει να στείλω λοιπόν την αίτηση αυτή "υπογεγραμμένη από τον Κάτοχο Γραμμής, μέσω της οποία η φορτηνετ θα προβεί η ίδια στη διακοπή των παρεχόμενων ευρυζωνικών υπηρεσιών από τον άλλον πάροχο"

Η ερώτηση μου είναι, δεν το έκανα αυτό στην αρχική αίτηση που την πήγα από τα γραφεία; Είναι μέρος της διαδικασίας και ανεμενόμενο αυτό που μου έστειλαν; Γιατί νόμιζα ότι τα είχα κάνει αυτά.

Apla mallon symplirwses tin palia aitisi tote.Stin poreia omws i EETT epebale na ypografei o pelatis kai mia diaforetiki eksousiodotisi kai twra prepei na ti steileis ek twn ysterwn tin nea afti eksousiodotisi.

Εγώ έχω ένα άλλο παράπονο από την 4νετ. Είμαι κοντά στον μήνα ενεργοποιημένος στο 2play και μου έρχεται σήμερα λογαριασμός. Η περίοδος χρήσης είναι μέχρι 15/7 κι ημερομηνία πληρωμής μέχρι 25/6!!! Γιατί ρε παιδιά να σας προπληρώνω τον μήνα;;;;

Kai ston Ote to pagio to proplirwneis,kai sto kinito sou kai pantou.Giati se olous kanei entypwsi pou to zitaei kai i Forthnet?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...