asxetoula Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως τις 3 εβδομάδες που είπαν στην αρχή σε καμιά περίπτωση δεν τις τήρησαν... Εγώ 26/01 έκανα αίτηση και αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα τι γίνεται.
teleiomenos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Exei balei kaneis forthnet 2 play??Leei 40 eyrw me aperioristes kliseis k adsl sta 4 an eisai sto diktyo tis. To thema einai oti sta psila grammata kapou leei oti an ginete uperboliki xrisi exei to dikaiwma na sou anebasei to pagio. k pia einai diladi gia aytous i uperboliki xrisi??mporei egw na milisw 3 wres k na mou poun uperboliki xrisi. pira til k mou eipan gia 18 wres ti mera alla ayto den anaferete pouthena k leei oti tha to dieykrinizoyn argotera. einai dunaton? xerei kaneis kati?? Αν φιλε δε στο δωσουν γραπτως..............χαιρετισματα. Το θεμα ειναι οτι ειναι τραγικο να αφηνουν αυθαιρετο κατι τοσο σημαντικο. Ακου θα το διευκρινιζουν αργοτερα.................ουτε καν το ποτε δεν μπαινουν στον κοπο να πουν. Ας γραψουν τουλάχιστον οτι μεχρι να αποφασισουν τι σημαινει υπερβολικη χρηση δεν θα υπαρχει χρεωση, ανεξαρτητα της χρησης. Κι εγω forthnet εχω αλλα οχι ακομα 2 play. Οχι οτι θα μιλαω πολυ στο σραθερο αλλα ειναι γελοιο να λενε τετοια πραγματα. Τι να πεις.........
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Τι μου το θύμισες;1. Άκυρη η ενεργοποίηση, το μετάνιωσαν από Forthnet, έκανα λάθος λέει. 2. Είμαι εκτός Αττικής, δε μπορώ να δω τι γίνεται. telika esi ti kaneis pezeis kai me ti ????xixi.mas mperdepses.
asxetoula Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 telika esi ti kaneis pezeis kai me ti ????xixi.mas mperdepses. Εγώ δε φταίω!!! Έκανα αίτηση 26/01/2007 για Forthnet 2play. 26/02/2007 με ενημέρωσαν ότι και καλά ενεργοποιήθηκε, αυτοί με πήραν τηλ, όχι εγώ. Οπότε το ίδιο βράδυ το έγραψα στο forum... Το επόμενο πρωί, 27/02/2007 τους πήρα τηλ και μου είπαν πως δεν έγινε ενεργοποίηση!!! Έγινε μάλλον κάποιο λάθος.
asxetoula Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μου τηλεφώνησαν ξανά σήμερα, ολοκληρώθηκε η μεταφορά στο δίκτυο της Forthnet, έχει ενεργοποιηθεί και η adsl και το τηλέφωνο... να τους πιστέψω ή αύριο πάλι θα το μετανιώσουν; Τι router να πάρω;
kallair Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 prosopika tha koitaga gia kapoio linksys i zyxel.
Aprile Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Τι router να πάρω; Το δίκτυο της Forthnet ειναι άστρωτο και σίγουρα δεν θα παίζουν πολλά μόντεμ λόγω ασυμβατότητας άσχετα πόσο καλά είναι τα ίδια. Για παράδειγμα στο Zisto δεν παίζουν τα κορυφαία μόντεμ FritzBox 7050. Kαι παίζει πολύ καλά το καρούλι Siemens 4200 πού δίνουν αυτοί. Οπότε θέλει δοκιμή πρώτα το μόντεμ και μετά αγορά.Η Forthnet μου έχει πει εμένα προσωπικά ότι το μόνο σίγουρο μόντεμ για αυτούς ειναι το Crypto F200
asxetoula Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Η Forthnet μου έχει πει εμένα προσωπικά ότι το μόνο σίγουρο μόντεμ για αυτούς ειναι το Crypto F200 Κι εμένα το ίδιο, μάλιστα μου είπαν πως κανένα άλλο modem/router δεν είναι συμβατό με την υπηρεσία 2play, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο...
Arv@s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Εγω ρε μαγκες σαν πελατης της Forthnet δεν χρησιμοποιησα τον εξοπλισμο τους γιατι ξερω καλα τις συσκευες Crypto ποσο αχρηστες ειναι...Σε γενικες γραμμες δεν λεω οτι δεν βγαζει τιποτα καλο...Τεσπα εγω πηρα ενα εναν router 3com και δεν εχω κανενα προβλημα...Ποτε δεν με χει πεταξει εξω ποτε δεν επεσε η γραμμη! Asxetoula kane kana test να μας πεις τα αποτελεσματα και να μας δωσεις τα Φωτα σου!
Aprile Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Είσαι active στο 2Play της Forthnet και εκεί παίζει απροβλημαιστα στα 4 mega το 3Com σου ? Σε ρωτώ γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που έχουν μπεί στο ιδιόκτητο δίκτυο της 4net και χιλιάδες αυτοί που περιμένουν απέξω.
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Κι εμένα το ίδιο, μάλιστα μου είπαν πως κανένα άλλο modem/router δεν είναι συμβατό με την υπηρεσία 2play, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο... kapoios ipe malakia.sxedon ola tha pexoun.idi exo dei d-link speedtouch kai paei legontas. prosopika tha koitaga gia kapoio linksys i zyxel. zyxel rules. Μου τηλεφώνησαν ξανά σήμερα, ολοκληρώθηκε η μεταφορά στο δίκτυο της Forthnet, έχει ενεργοποιηθεί και η adsl και το τηλέφωνο... να τους πιστέψω ή αύριο πάλι θα το μετανιώσουν;Τι router να πάρω; zyxel very good.an metafertheis tha diakopei gia ligo to til sou kai an pas na pareis 090 den tha mporeseis gia tin ora opote tha deis an ise energopoiimeni i oxi.sin oti i grammi tha klidonei sta 4096 Είσαι active στο 2Play της Forthnet και εκεί παίζει απροβλημαιστα στα 4 giga το 3Com σου ?Σε ρωτώ γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που έχουν μπεί στο ιδιόκτητο δίκτυο της 4net και χιλιάδες αυτοί που περιμένουν απέξω. ola ta modem routers pezoun sta 4 megabit kai oxi 4 gigabit.ola ta adsl1 na to po etsi ine mexri 8 mbit down 1 up.kai gia akoma mia fora.nai pezeis konta sta 4 mbit stin praxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
glougr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 ποίος έχει 4 giga Γραμμή και δεν έχει γίνει ISP ακόμα ?
prigipa_m Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Υπάρχει κάποιος που να την έχει???Να μας πει γνώμες...
Aprile Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Καλά ρε λάθος γράψαμε γιατί εκείνη την ώρα έκανα chat με ένα φίλο σχετικά με τα giga των σκληρών δίσκων που έχουμε ελεύθερα. Οπότε εκ παραδρομής μπλέξαμε τα mega με τα giga. Δεν ονειρευόμαστε καρβέλια....
glougr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 φαντάσου όμως κάποια στιγμή να έχεις 4giga σπίτι σου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.