skiaxtro7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 εχει περασει μια βδομαδα και στο σιτε οταν βαζω το τηλ ενεργοποιησεις δεν λεει τιποτα ακομα
random Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 .πριν απο κανένα δίωρο μου ήρθε το internet. έλα όμως που στο speed test μου γράφει: Σήμερα έχεις νετ. και πότε έκανες την αρχική αίτηση, και τί είχες πριν το 2play? με τέτοια σύνδεση, εγώ δεν θα έκανα κανένα speedtest πάρε 5 μεγάλα αρχεία απο μεγάλους σερβερς (microsoft, tucows, ntua, κλπ), βάλτα στο flashget, βάλε να κατεβάζει με σπάσιμο (split) 5 parts το κάθε αρχείο, έεεεεεεετσι να μπουκώσει ο σουλήνας και δες που σταθεροποιήται η ταχύτητα ,2 λεπτά μετά την έναρξη όλων. το Max θα ήθελα να ξέρω. όχι το Μ.Ο. ή το τι πιάνει καθε κουλοrapid, και html site. Αν ενα site εχει upload 1 mpbs, ακόμα και 1.000.000 mbps Down να έχεις εσύ, με max 1 θα παιρνεις (αν εισαι ο μοναδικός επισκέπτης του).
**G** Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Σήμερα έχεις νετ. και πότε έκανες την αρχική αίτηση, και τί είχες πριν το 2play? με τέτοια σύνδεση, εγώ δεν θα έκανα κανένα speedtest πάρε 5 μεγάλα αρχεία απο μεγάλους σερβερς (microsoft, tucows, ntua, κλπ), βάλτα στο flashget, βάλε να κατεβάζει με σπάσιμο (split) 5 parts το κάθε αρχείο, έεεεεεεετσι να μπουκώσει ο σουλήνας και δες που σταθεροποιήται η ταχύτητα ,2 λεπτά μετά την έναρξη όλων. το Max θα ήθελα να ξέρω. όχι το Μ.Ο. ή το τι πιάνει καθε κουλοrapid, και html site. Αν ενα site εχει upload 1 mpbs, ακόμα και 1.000.000 mbps Down να έχεις εσύ, με max 1 θα παιρνεις (αν εισαι ο μοναδικός επισκέπτης του). Ενα απ τα καλυτερα site για να τεσταρω την ταχυτητα της συνδεσης ειναι το site της ATI μιας και πιανω σχεδον πάντα 950-1030 KB/s. Τώρα βέβαια αν όλοι οι κατοχοι double play αρχισουν να κανουν τεστ στην ΑΤΙ, δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα ανεβάζει με 7,5-8mbps για κάθε χρήστη
Sincere Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Κύριοι, τα λόγια πλέον απο τιν πλευρά μου ειναι περιττά. εδώ και λίγη ώρα έχω και τηλέφωνο και internet. Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα το δε internet? Το router εχει κλειδώσει στα 9994Kbs και με όποιο τρόπο και να δοκίμασα downloading δεν έπεσα κάτω απο 800Kbs Τα λογία ειναι περιττά. Καλή τύχη σε όσους περιμένουν. Οφείλω όμως να επισημάνω κάτι, η forthnet κυρία! 3 με 5 μέρες λέει οτι θέλει για την σύνδεση του 2play στις 4 εργάσιμες με είχαν έτοιμο.
Sincere Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Σήμερα έχεις νετ. και πότε έκανες την αρχική αίτηση, και τί είχες πριν το 2play? με τέτοια σύνδεση, εγώ δεν θα έκανα κανένα speedtest πάρε 5 μεγάλα αρχεία απο μεγάλους σερβερς (microsoft, tucows, ntua, κλπ), βάλτα στο flashget, βάλε να κατεβάζει με σπάσιμο (split) 5 parts το κάθε αρχείο, έεεεεεεετσι να μπουκώσει ο σουλήνας και δες που σταθεροποιήται η ταχύτητα ,2 λεπτά μετά την έναρξη όλων. το Max θα ήθελα να ξέρω. όχι το Μ.Ο. ή το τι πιάνει καθε κουλοrapid, και html site. Αν ενα site εχει upload 1 mpbs, ακόμα και 1.000.000 mbps Down να έχεις εσύ, με max 1 θα παιρνεις (αν εισαι ο μοναδικός επισκέπτης του). Λοιπόν, πριν απο το 2play ειχα forthnet adsl 1MB. Εκανα αυτό που λές και άφησα λίγο χρόνο να περάσει και παρατηρούσα τα peak στο sygate firewall. Το μεγαλύτερο peak που είδα ήταν 980kbs
cordobros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 επειδη τα torrents ειναι περιεργα και μεγιστη ταχυτητα στο 2play δεν προκειται να πιασεται απο mtorrent ουτε με τρισαγιο[τοχω δοκιμασει με ολεσ τισ ρυθμισεισ εδω και 2μηνεσ που εχω 2play],βαλτε το upload στο 20ΚΒ/s, με download unlimited,και θα χτυπησετε μεχρι 800ΚΒ/s. υπο τον ορο οτι το πουτερ κλειδωνει στα 9994 και οχι λιγοτερο.
nt2376 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Θελω να πω οτι απο 29/05 ειμαι ενεργοποιημενος στο 2play αλλα ακομη στην ιστοσελιδα τους φαινομαι στο σταδιο της κατασκευης. Πως λοιπον μπορω να δω αν ειμαι και full ενεργοποιημενος και στα τηλεφωνα? υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω? ''Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:29/05/2007'' ωσον αφορα torrents συμφωνω με τον cordobros!
Sincere Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 εφόσον είσαι σε αυτό το στάδιο μάλλον εισαι ήδη στην τηλεφωνία γιατι η τηλεφωνία συνδέεται πρώτη, μέσα στις πρώτες μέρες. υπάρχει όμωσ και ένα νούμερο νομίζω 210-9999999 που όταν το καλέσεις σου λέι αν η κλίση σου δρομολογήθηκε μέσω οτε η μέσω φορτηνετ. δεν είμαι σίγουρος όμως.
nt2376 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 αυτο το νουμερο το εχω παρει, και λεει οτι ειμαι μεσω του δικτυου της 4νετ, τελοςπαντων θα κανω αλλο ενα τηλ αυριο στην εξυπηρετηση πελατων.
greeneye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 re paidia poio xronoboro ine apo adsl one bill sto 2 play h apo arys apeytheias sto 2 play?
skiaxtro7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ρε παιδες πηρα σημερα τηλ κ μου λενε οτι επειδη ειναι πολλες οι αιτησεις τη δικια μου που την εστειλα εδω και μια βδομαδα δν την εχουν δει καθολου....μυριζομαι μηνεςςςςς:evil::evil::evil::evil:
nt2376 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 σημερα μιλησα με 4νετ. απο 28/05 εχω 10αρα γραμμη και το τηλεφωνο ενεργοπιηθηκε στις 14/05. Φιλε Greeneye απο ΑΡΥΣ (ADSL-IN-A-BOX) ειχα διακοπη μονο λιγες ωρες.
tolis_01 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ρε παιδες πηρα σημερα τηλ κ μου λενε οτι επειδη ειναι πολλες οι αιτησεις τη δικια μου που την εστειλα εδω και μια βδομαδα δν την εχουν δει καθολου....μυριζομαι μηνεςςςςς:evil::evil::evil::evil: Εγω μετραω ηδη 2,5 βδομαδες χωρις καταχωρηση της αιτησης μου...:evil:
nackgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 KApios p na 3eri apo forthnet 2 play na m kani ena pm na ton rotiso kapia pragamta tnx
tonypapadovic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Και γιατί δεν ρωτάς εδώ; Στο κατάλληλο μέρος είσαι! Update προς κάθε ενδιαφέρομενο για την δική μου εξέλιξη της αίτησης: 13/06/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 26/06/2007 01/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 01/06/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ Την αίτηση την πήγα εγώ από τα γραφεία στις 29/5. Αυτό πιστεύω ήταν η αιτία που την παρέλαβαν τόσο γρήγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.