Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια ερώτηση πάνω σ' αυτό (επειδή πολλά λέγονται και γράφονται). Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν συνδρομητές double play που ξεπέρασαν το άτυπο - άγνωστο όριο και τους ήρθε λογαριασμός με χρεωμένες αστικές και υπεραστικές κλήσεις; Κι αν ναι, τι μπορεί να κάνει κάποιος για να μην πληρώσει παραπάνω;

Ποιοι τα λένε ή τα γράφουν αυτά?

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιοι τα λένε ή τα γράφουν αυτά?

Τόσοι εγκάθετοι του ΟΤΕ στα forums τι δουλεια νομίζετε έχουν να κάνουν ? μα φυσικά να λασπολογούν τους εναλλακτικούς

Δημοσ.
Ρε παιδες εστειλα απο τα μουλτιραμα με fax την αιτηση την προηγουμενη τριτη..δεν εχω δει κανα μνμ ακομα στο κινητο μου.μηπως να αρχισω τα τηλεφωνα?:razz:

Ή κανεις πλακα, ή δεν καταλαβες πως λειτουργει το συστημα.

Το μνμ θα το λαβεις την ημερα που θα ενεργοποιηθει το dsl, οχι οταν λαβουν την αιτηση. Για την πορεια της αιτησης θα παρακολουθεις τη σελιδα της forthnet http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803

Δημοσ.
Πότε περιμένω ανανέωση εδώ;

29/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:12/06/2007

24/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

24/05/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Αφου εισαι ακριβως μια εβδομαδα μετα απο εμενα, υπολογιζεις 19/06/07

Το ρουτερακι το πηρα 1/6/07 με το κουριερ

Δημοσ.

Χμ...Εμένα όμως δεν μου έγραψε αυτό αντίστοιχα 5 μέρες μετά:

29/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:12/06/2007

Λες να τους πάρω κανένα τηλεφωνάκι ρε toxoti;

Και κάτι άλλο, την αίτηση την πήγα 29/6. Τέλη ενεργοποίησης και εξοπλισμό θα πληρώσω; Παρεπιμπτότως δεν μου έχει έρθει ο εξοπλισμός.

Δημοσ.

29/5 ennoeis mallon. De nomizw na plhrwseis, afoy mexri 31/5 htan dwrean.

Mhn toys pareis thlefwnaki, tsampa monades tha xaseis. Einai ayto pou sou elega, mallon tha arghseis ligo epeidh prepei na soy kopsoun kai thn otenet. Ypomonh :)

Τι να πω κι εγω που 12/6 θα λειπω ταξιδι μεχρι και την Παρασκευη? Δε θα μπορω να τους βρισω κιολας,αν αργησουν και δεδ θα μπορω να σου πω αν το ενεργοποιησαν Τριτη ή Πεμπτη.

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ. Οκ, τουλάχιστον απότι έμαθα, δεν θα κοπεί η σύνδεση μου στην οτενετ, παρά θα τελειώσει η 12μηνη σύμβαση και θα συνεχίσει ως έχει (δλδ φοιτητικό) μέχρι να κάνει τα απαιτούμενα η forthnet. Άρα θα έχω νετ (τουλάχιστον περισσότερο απόσο θα είχα αν κοβόταν από τώρα).

Σευχαριστώ φίλε

Δημοσ.

Παιδιά, τι παθαίνει κάποιος που έχει εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης την 7/6/2007΄ημέρα Πέμπτη?????

Να σας πω εγώ --> Μένει όλο το σαββατοκύριακο χωρίς ιντερνετ και τηλέφωνο.

Μα καλα τρομπές ειναι σε αυτη τη 4νετ???

Θέλουν τρεις μέρες για την ενεργοποίηση και τη βάζουν Πέμπτη?? Δεν την έβαζαν τετάρτη 6/6 ή δευτέρα 11/6???

Και τόσες μέρες χωρίς τηλέφωνο?? Ειναι πάντως πονηροί αυτοι στην 4νετ μου έκοψαν και το τηλ ώστε αν έχω παράπονο απο το ιντερνετ να μην μπορώ να τους παρω να τους τα χώσω.

Αίσχος!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kala emena tha itan etoimo to 2play stis 5/6... kai apla katafera simera na tous piaso kai ta exosa.... eimai xoris stathero edo kai 5 meres, kai apla oute pou me piran ena tilefono!!!. xek@l@thika sta e-mails sto support ktl alla tipota.....

Telika mou eipan pos i aitisi egine rejected giati leei den symfonousan ta stoixeia me ta stoixeia tou katoxou grammis kai na paro ton OTE na matho ti paizei ktl!!!! An einai dynaton diladi!.l..... Edo na katalabete piga o idios sta grafeia tis forthnet kai edosa ola ta aparaitita dikaiologitika kai ta siblirosan ekei oi idioi....an einai dynaton.....

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω την εξής απορία:

μετά από ένα e-mail που έστειλα σήμερα το πρωί στη forthnet, λόγω του οτι είμαι απο την Πέμπτη χωρίς τηλέφωνο (την πέμπτη ήταν η αναμενόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης του 2play), πριν απο κανένα δίωρο μου ήρθε το internet.

Ειχα προετοιμάσει εγω το ρουτερ (wag354G) εδω και ενα μήνα για adsl2+ σύνδεση και το είχα στο ρεύμα έτοιμο.

Στο status του ρουτερ μου γράφει:

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: FAST

Downstream Rate: 9994 Kbps

Upstream Rate: 508 Kbps

Downstream Margin: 14 db

Upstream Margin: 25 db

Downstream Line Attenuation: 24

Upstream Line Attenuation: 13

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

Ειναι καλα νούμερα?

Μαλλον ναι.

έλα όμως που στο speed test στη σελίδα της forthnet μου γράφει:

running 10s outbound test (client to server).439.09Kb/s

running 10s inbound test (server to client).1.08Mb/s

επίσης το download απο rapidshare.com με premium δεν ξεπερνά τα 180Kb/s

Μπορεί να με βοηθείσει καποιος να καταλαβω τι γίνεται?

Βέβαια το μεγαλύτερο μου πρόβλημα ειναι οτι είμαι ακόμη χωρίς σταθερό οπότε και δεν μπορώ να πάρω την forthnet να τους πω τι συμβαίνει.

Τι να κάνω ρε παιδιά?

Δημοσ.

Rixte mia matia vre paidia, einai kala auta ta xaraktiristika pou exw i provlimatika? Euxaristw.

Link Information

Uptime: 4 days, 13:39:11

Modulation: G.DMT Annex A [POTS Overlay Mode]

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 256 / 2.048

Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 5,64 / 8,50

Output Power (Up/Down) [dBm]: 0,5 / 18,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,5 / 16,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,0 / 31,0

Vendor ID (Local/Remote): ALCB / GSPN

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 1 / 116

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 134 / 1

HEC Errors (Up/Down): 56 / 0

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά έχω την εξής απορία:

μετά από ένα e-mail που έστειλα σήμερα το πρωί στη forthnet, λόγω του οτι είμαι απο την Πέμπτη χωρίς τηλέφωνο (την πέμπτη ήταν η αναμενόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης του 2play), πριν απο κανένα δίωρο μου ήρθε το internet.

Ειχα προετοιμάσει εγω το ρουτερ (wag354G) εδω και ενα μήνα για adsl2+ σύνδεση και το είχα στο ρεύμα έτοιμο.

Στο status του ρουτερ μου γράφει:

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: FAST

Downstream Rate: 9994 Kbps

Upstream Rate: 508 Kbps

Downstream Margin: 14 db

Upstream Margin: 25 db

Downstream Line Attenuation: 24

Upstream Line Attenuation: 13

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

Ειναι καλα νούμερα?

Μαλλον ναι.

έλα όμως που στο speed test στη σελίδα της forthnet μου γράφει:

running 10s outbound test (client to server).439.09Kb/s

running 10s inbound test (server to client).1.08Mb/s

επίσης το download απο rapidshare.com με premium δεν ξεπερνά τα 180Kb/s

Μπορεί να με βοηθείσει καποιος να καταλαβω τι γίνεται?

Βέβαια το μεγαλύτερο μου πρόβλημα ειναι οτι είμαι ακόμη χωρίς σταθερό οπότε και δεν μπορώ να πάρω την forthnet να τους πω τι συμβαίνει.

Τι να κάνω ρε παιδιά?

sincere file mou gia mia hmera eixa kai egw auta ta noumera.an deis prohgoumeno mou post tha to diapistwseis.hmouna gia mia hmera me 1mbit grammh.Thn epomenh mou esteilan mhnyma oti to 2play tha energopoiithei mesa stis epomenes wres.Opws kai egine.Kai apo taxythta paei mia xara h grammh.A!mou steilan kai neo password alla molis to perasa den eixa net.Evala to palio kai leitourgouse pali kanonika.Opote testare to kai sy prin peraseis to neo password.

Δημοσ.
Μια ερώτηση πάνω σ' αυτό (επειδή πολλά λέγονται και γράφονται). Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν συνδρομητές double play που ξεπέρασαν το άτυπο - άγνωστο όριο και τους ήρθε λογαριασμός με χρεωμένες αστικές και υπεραστικές κλήσεις; Κι αν ναι, τι μπορεί να κάνει κάποιος για να μην πληρώσει παραπάνω;

Χτές έκανα αίτηση στα γραφεία της forthnet και ρώτησα την υπάλληλο αυτό το πράγμα και μου είπε τα εξής:

"Δεν υπάρχει περιορισμός στα τηλέφωνα ΑΛΛΑ αν παρατηρηθεί κακή χρήση μπορεί και να υπάρχει χρέωση". Σε διευκρίνηση της "κακής χρήσης" μου είπε ένα παράδειγμα που κάποιος τηλεφωνεί στην μανα του που μένει Μακεδονία και αφού αφήσει το τηλ ανοιχτό πάει βόλτα τριήμερο και το κλείσει όταν γυρίσει, τότε θα υπάρχει χρέωση.

Είπα και εγώ ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να αναφέρεται στους όρους και μάλιστα αναλυτικά πόσες ώρες σύνολο και πόσα τηλεφωνήμα επιτρέπονται.

Στο τέλος βέβαια μου είπε ότι όλα αυτά γίνονται για να ποιάσουν τα "επαγγελματικά τηλέφωνα" που ανήκουν σε ιδιώτη, μιας και το 2play απευθύνεται μόνο σε ιδιώτες.

Εγώ πάντως κρατάω μικρό καλάθι, τόσο για τα δωρεάν τηλεφωνήματα, όσο για τον χρόνο ενεργοποίησης (μου είπε 3 με 5 εβδομάδες), όσο και για την ταχύτητα που θα έχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...