Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την πληροφορία την έχω και εγώ και πιο συγκεκριμένα για ένα μεγάλο φάσμα ip απο Ελλάδα. Πρέπει να είναι πολύ πρόσφατο γιατί εχθές κατέβαζα γύρω στα 200 όσες φορές και αν άλλαξα ip!!Κατά τα φαινόμενα μάλλον την πατήσαμε. Θα δοκιμάσω και σήμερα να δω τι γίνεται !!

edit Κατέβασα μόλις τώρα ένα αρχείο 50 mb με 750

Και να υποθέσω μέσω Global (Server)....

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia hi. thelw na balw 2 play. ime apo alimo.osi tin exete bali iste euxaristimenoi? tha ithela na mathw an exete provlimata me ti sindesi tou internet i tou tilefwnou.an katathesw aitisi twra plirwnw exoplismo? plirwnw gia tin energopiisi? euxaristw

Δημοσ.

epidi ime k ligo asxeti ti enois ise meso ote mexri na bi to idioktito? isxii auto pou egrapse kapios oti i dwrean klisis exoun periorismeno arithmo? ine dwrean i energopiisi k o exoplismos?

Δημοσ.

Αν υπάρχει ιδιόκτητο στην περιοχή σου λες αντίο στον ΟΤΕ και το πάγιο του και έχεις με 40? νετ + απεριόριστα (μάλλον δεν παίζει να ξεπεράσεις ποτέ το όριο που κανείς δεν ξέρει πόσο είναι) αστικά + υπεραστικά.

Αν δεν υπάρχει ιδιόκτητο στην περιοχή σου μένεις ΟΤΕ και απλά έχεις μόνο νετ από forthnet μέχρι να καλυφτείς (τώρα το φτιάχνουν το δίκτυο τους).

Για ενεργοποίηση - εξοπλισμό πάρε τηλ γιατί η προσφορά που είχαν θεωρητικά έληξε 31/5.

Δημοσ.
Έλα ρε Πατρινόπουλο!!! Και εγώ το ίδιο DSLAM περιμένω! Άντε καλή μου Forthnet!!!:-P:-P:-P

Με το καλό!!:razz: Για να είμαι αντικειμενικός, έτσι όπως το ακούω θα προτιμούσα Vivodi, αλλά έτσι όπως το κόβω δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στο SKAG. Οπότε 4net και πάλι καλά να λέμε!:razz:

Δημοσ.
+ απεριόριστα (μάλλον δεν παίζει να ξεπεράσεις ποτέ το όριο που κανείς δεν ξέρει πόσο είναι) αστικά + υπεραστικά.

Μια ερώτηση πάνω σ' αυτό (επειδή πολλά λέγονται και γράφονται). Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν συνδρομητές double play που ξεπέρασαν το άτυπο - άγνωστο όριο και τους ήρθε λογαριασμός με χρεωμένες αστικές και υπεραστικές κλήσεις; Κι αν ναι, τι μπορεί να κάνει κάποιος για να μην πληρώσει παραπάνω;

Δημοσ.
Αν υπάρχει ιδιόκτητο στην περιοχή σου λες αντίο στον ΟΤΕ και το πάγιο του και έχεις με 40? νετ + απεριόριστα (μάλλον δεν παίζει να ξεπεράσεις ποτέ το όριο που κανείς δεν ξέρει πόσο είναι) αστικά + υπεραστικά.

Αν δεν υπάρχει ιδιόκτητο στην περιοχή σου μένεις ΟΤΕ και απλά έχεις μόνο νετ από forthnet μέχρι να καλυφτείς (τώρα το φτιάχνουν το δίκτυο τους).

Για ενεργοποίηση - εξοπλισμό πάρε τηλ γιατί η προσφορά που είχαν θεωρητικά έληξε 31/5.

epektathike kai pali i prosfora mexri mesa iouniou nomizw ..
  • Members
Δημοσ.

Συγνώμη αν έχουν απαντηθεί ήδη αυτά που θα ρωτήσω, αλλά το thread έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και είναι δύσκολη η παρακολούθησή του:

Είμαι κάτοχος του adsl in a box και σκέφτομαι να πάω σε 2play SOHO, αλλά η περιοχή μου θα καλυφθεί από το δίκτυο της Forthnet από 15 Ιουλίου 2007 (σύμφωνα με το site τους). Οι ερωτήσεις μου:

1. Οι χρεώσεις της Forthnet για τοπικά / υπεραστικά / κινητά, πού κυμαίνονται σε σχέση με τον ΟΤΕ; Υπάρχει μήπως κάτι που πρέπει να προσέξω (χρεώσεις ανά λεπτό / ανά δευτερόλεπτο κλπ);
  2. Στο FAQ τους λεει ότι:"Σε περίπτωση που είστε συνδρομητής Forthnet ADSL για την μεταφορά σας σε Forthnet 2play SoHo θα υπάρξει διακοπή της σύνδεσής σας για λίγες μόνο ημέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί η νέα υπηρεσία". Ισχύει αυτό και αν ναι, ξέρει κανείς πόσες είναι αυτές οι "λίγες μέρες";
  3. Έχω διαβάσει πως εάν κάνεις αίτηση για 2play, μέχρι να καλυφθεί η περιοχή σου από το δίκτυο της Forthnet θα έχεις σύνδεση 1mbps, η οποία στη συνέχεια, όταν υπάρξει διαθεσιμότητα, θα πάει στα 10 (και από 1η Ιουλίου στα 24). Ήδη όμως η σύνδεσή μου είναι στα 2mbps. Ελπίζω να μη γίνει καμία στραβή και όσο δεν είμαι στο δίκτυό τους, "υποβαθμιστώ" στο 1mbps :) ????
  4. Εάν αργότερα θελήσω να περάσω από 2play SOHO σε κανονικό 2play, μπορώ να το κάνω;

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.
Και να υποθέσω μέσω Global (Server)....

Είναι πολύ πιθανόν , αλλά σήμερα αντιμετώπισα το εξής παράδοξο...Αλλαξα ip τουλάχιστον δέκα φορές και κατέβασα με τρείς διαφορετικές ταχύτητες. Απο 180- 220 , απο 430 - 450 και 750!!Προφανώς καταγράφουν τις ip και μόλις ξεπεράσουν ένα όριο downloads σε gbytes , φρενάρουν την ταχύτητα !!Και επειδή σχεδόν ολες οι ip κατεβάζουν όλη μέρα και νύχτα θα έχουμε σίγουρα πρόβλημα!!

Δημοσ.

Εχω λίγο χαθεί με τις τόσες πολλές σελίδες, και μάλλον θα έχει απάντηθεί αλλά εγώ θα το ρωτήσω...

Έχω ISDN (όχι msn) και ADSL αορίστου χρόνου από OTE. Η περιοχή μου (Τερψιθέα Γλυφάδας) καλύπτεται από το ιδιόκτητο της Forthnet.

Η ερώτησή μου είναι η εξής. Αν κάνω αίτηση στο 2play θα μείνω χωρίς ADSL σύνδεση και για πόσο διάστημα? Επίσης θα κοπεί (και για πόσο διάστημα) και το τηλέφωνο?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Ρε παιδες εστειλα απο τα μουλτιραμα με fax την αιτηση την προηγουμενη τριτη..δεν εχω δει κανα μνμ ακομα στο κινητο μου.μηπως να αρχισω τα τηλεφωνα?:razz:

Δημοσ.
Μια ερώτηση πάνω σ' αυτό (επειδή πολλά λέγονται και γράφονται). Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν συνδρομητές double play που ξεπέρασαν το άτυπο - άγνωστο όριο και τους ήρθε λογαριασμός με χρεωμένες αστικές και υπεραστικές κλήσεις; Κι αν ναι, τι μπορεί να κάνει κάποιος για να μην πληρώσει παραπάνω;

Δεν το καταλαβά αυτό!!!Ας απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...