andromahos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 PROSOXH Min tin patisete san emena opios einai apo perioxi kalamaki-faliro na min kanei aitisi giati an kai lene kalyptoun tin perioxi me 10 mps einai psema
realestate Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Απο Microsoft δεν ξέρω!!!Απο Ftp Ntua 1.03Mbit.. Καλό νούμερο και προφανώς έχεις full bandwidth από forthnet ! Τώρα όσον αφορά τον rapidshare δεν ξέρω τι παίζεται και είσαι τόσο χαμηλά.
pusher Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Η μόνη διαφορά των προγραμμάτων Forthnet 2play και Forthnet 2play SoHo είναι μόνο στη χρέωση των αστικών και υπεραστικών κλήσεων; Υπάρχει καμία άλλη διαφορά; Σχετικά με τα 24 Mbps. Στη σελίδα της η Forthnet λέει τα εξής: πηγή http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=200729 Η Forthnet, έχοντας ολοκληρώσει την ενεργοποίηση της τεχνολογίας ADSL2+ σε όλους τους κόμβους του ιδιόκτητου δικτύου της, αποδεσμεύει τους Έλληνες από τις αναλύσεις περί ταχύτητας πρόσβασης και προσφέρει από την 1η Ιουλίου, broadband Internet έως 24Mbps, καταργώντας όλους τους σχετικούς περιορισμούς. Ειδικότερα, όλοι οι χρήστες των broadband υπηρεσιών Forthnet 2play και Forthnet ADSL θα μπορούν να απολαμβάνουν την πραγματική εμπειρία του broadband Internet, χωρίς κανέναν περιορισμό από την πλευρά της εταιρίας στην ταχύτητα σύνδεσης με τις ADSL2+ υποδομές του ιδιόκτητου δικτύου της. Τελικά ποιοι θα φτάσουν την 1η Ιουλίου στα 24 Mbps; Αναφέρεται ότι: Ειδικότερα, όλοι οι χρήστες των broadband υπηρεσιών Forthnet 2play και Forthnet ADSL θα μπορούν να απολαμβάνουν την πραγματική εμπειρία του broadband Internet... Αυτό σημαίνει αυτόματες ανβαθμίσεις χωρίς επιβάρυνση του συνδρομητή; Και για ποιούς; Ρωτάω γιατί αναφέρει και τους χρήστες ADSL και δε νομίζω ότι όλοι θα πάνε χωρίς κόστος στα 24 Mbps!
avpap75 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εγώ κατεβάζω από rapidshare με 980-1100 kb/sec και από torrent μέχρι 450 maximum με μέσο όρο τα 260 kb/sec και upload μέχρι 60kb/sec!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα torrent.
prigipa_m Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εγώ κατεβάζω από rapidshare με 980-1100 kb/sec και από torrent μέχρι 450 maximum με μέσο όρο τα 260 kb/sec και upload μέχρι 60kb/sec!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα torrent. Τα Torrent είναι άλλη φάση και το έχουνε πει τα παιδιά πάρα πολλές φορές!!!Μην κοιτάτε την ταχύτητα σας απο τα Torrent!!!!!
Da Vinci Codec Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Sorry αν ρωτάω κάτι για χιλιοστή φορά, αλλά έχω 2-3 απορίες: 1) Όταν λέμε δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις, εννοούμε μόνο προς τηλέφωνα ΟΤΕ ή προς όλους τους παρόχους (αυτούς που έχουν πάει στα δίκτυα άλλων εταιρειών); 2) Όποιος έχει τηλέφωνο ΟΤΕ και καλέσει συνδρομητή ιδιόκτητου Forthnet, θα χρεωθεί με την κανονική αστική - υπεραστική χρέωση του ΟΤΕ; 3) Οι ημερομηνίες αναμενόμενης κάλυψης ιδιόκτητου δικτύου που αναφέρονται στο site της Forthnet είναι αξιόπιστες; Μπορώ να κάνω τον προγραμματισμό μου με βάση αυτές; Στην περιοχή μου (SKAG) λέει 20/8/07, αλλά έχω την εντύπωση ότι την ίδια ημερομηνία δίνει για την μισή σχεδόν Ελλάδα που είναι ακόμα σε αναμονή. Σας ευχαριστώ, ελπίζω να μην κούρασα.
Da Vinci Codec Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 1) ναι 2) ναι 3) ναι με +- 4-5 ημερες Το πρώτο ναι σε ποιο απ΄τα 2 ενδεχόμενα ανταποκρίνεται; Στο "μόνο ΟΤΕ" ή στο "σε όλους";
random Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Σήμερα πέρασα απο Καλλιθέα έδρα Forthnet και έδωσα την αίτηση. πηγα απο εκει γιατί το ταχυδρομείο ειναι ίδια απόσταση, και χειρότερος μπελάς για μένα (αν ξερετε τι σκάψιμο πέφτει πλατεία Ν.Σμύρνης καταλαβαίνετε), και είδα πολύ ουράαααααααααααααααα ! Οσοι πάνε "να ρωτήσω", "θελω ιντερνετ" (τι νετ? pstn? πακετα? 2play? κλπ), και άλλα γενικόλογα, τους στέλνουν να μιλήσουν με τους υπαλλήλους στις πωλήσεις, και φυσιολογικά μεχρι να ρωτήσει, να καταλάβει, να συμπληρώσει αίτηση δημιουργούνται ουρές... Μπηκα μέσα, κατευθείαν μπροστά στις πληροφορίες/τηλεφωνήτριες, ήταν μαζί τους και μια κοπέλα "γενικών καθηκόντων" να βοηθάει, λέω "Θελω να καταθεσω αιτηση 2play", - ορίστε, και στυλό. συμπληρώστε. δώστε μου λογαριασμο ΟΤΕ και ταυτότητα να σας βγαλω φωτοτυπία. δινω την αίτηση συμπληρωμένη, και σε 5 λεπτά καθάρισα. αν την ειχα φέρει και έτοιμη απ το σπίτι θα έκανα 1. τώρα... ο Θεός, ο πΟtές, και η 4νετ βοηθοί... να ενεργοποιηθούμε σε λογικό χρόνο και να μην πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα απο την προσφορά της 1ης Ιουνίου
pusher Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Για την περιοχή μου ο "Οδηγός Κάλυψης" της Forthnet λέει: Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:Αναμενόμενη κάλυψη: 20/08/2007 Πότε πρέπει να κάνω αίτηση ώστε να μη μπλεχτώ καθόλου με το δίκτυο του ΟΤΕ, αλλά να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία μόνο όταν έχει εγκατασταθεί το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet; Μπορώ κι από τώρα;
prigipa_m Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Πάντα εφόσον έχει Premium Account!!!Αν δεν έχει πάνω απο 580 δεν θα δει.. Λάθος , γιατί χωρίς premium account κατεβάζω απο 650 - 980 !! ( πάντα με idm γιατί χωρίς αυτόν πέφτω στα 250 - 300 ) Λοιπόν ρώτησα για το RapidShare και στους Free Users έχει κόφτη και δεν κατεβάζουν με όλη την ταχύτητα που έχουν εκτός αν είσαι Premioum Account!!! Πήγα Ntua με τον IDM και τελικά είδα 1150 συνεχές..
GabrielConnor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Sorry αν ρωτάω κάτι για χιλιοστή φορά, αλλά έχω 2-3 απορίες: 1) Όταν λέμε δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις, εννοούμε μόνο προς τηλέφωνα ΟΤΕ ή προς όλους τους παρόχους (αυτούς που έχουν πάει στα δίκτυα άλλων εταιρειών); 2) Όποιος έχει τηλέφωνο ΟΤΕ και καλέσει συνδρομητή ιδιόκτητου Forthnet, θα χρεωθεί με την κανονική αστική - υπεραστική χρέωση του ΟΤΕ; 3) Οι ημερομηνίες αναμενόμενης κάλυψης ιδιόκτητου δικτύου που αναφέρονται στο site της Forthnet είναι αξιόπιστες; Μπορώ να κάνω τον προγραμματισμό μου με βάση αυτές; Στην περιοχή μου (SKAG) λέει 20/8/07, αλλά έχω την εντύπωση ότι την ίδια ημερομηνία δίνει για την μισή σχεδόν Ελλάδα που είναι ακόμα σε αναμονή. Σας ευχαριστώ, ελπίζω να μην κούρασα. Έλα ρε Πατρινόπουλο!!! Και εγώ το ίδιο DSLAM περιμένω! Άντε καλή μου Forthnet!!!:-P:-P:-P
vagelas13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 ρε παιδια μηπως καποιος εχει οδηγο ρυθμησης ιντερνετ γιατι ενας φιλος εγκατεστησε το ρουτερ κανονικα αλλα για να μπη μεσα χρειζεται καποιες ρυθμησεις που εγω δεν ξερω νατον βοηθησω (Forthnet 2play )
realestate Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Λοιπόν ρώτησα για το RapidShare και στους Free Users έχει κόφτη και δεν κατεβάζουν με όλη την ταχύτητα που έχουν εκτός αν είσαι Premioum Account!!! Πήγα Ntua με τον IDM και τελικά είδα 1150 συνεχές.. Αυτή την πληροφορία την έχω και εγώ και πιο συγκεκριμένα για ένα μεγάλο φάσμα ip απο Ελλάδα. Πρέπει να είναι πολύ πρόσφατο γιατί εχθές κατέβαζα γύρω στα 200 όσες φορές και αν άλλαξα ip!!Κατά τα φαινόμενα μάλλον την πατήσαμε. Θα δοκιμάσω και σήμερα να δω τι γίνεται !! edit Κατέβασα μόλις τώρα ένα αρχείο 50 mb με 750
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.