Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένας φίλος μου δεν έχει καθόλου τηλ σπίτι του, η διαδικασία ποια είναι ? αν του δώσω την προσφορά του e shop με τα 10? τι χρεώσει θα έχει θα κερδίσει τιποτα? γιατί αναγκαστικά θα θέλει τηλέφωνο.

Δημοσ.
Ένας φίλος μου δεν έχει καθόλου τηλ σπίτι του, η διαδικασία ποια είναι ? αν του δώσω την προσφορά του e shop με τα 10? τι χρεώσει θα έχει θα κερδίσει τιποτα? γιατί αναγκαστικά θα θέλει τηλέφωνο.

Eite 2play balei eite tin xthesini prosfora pou einai mono adsl prepei prwta na zitisei tilefwniki grammi apo ton OTE.

H prosfora den exei kamia sxesi me tilefwnia,oute mporei na sympsifistei.

Δημοσ.
Eite 2play balei eite tin xthesini prosfora pou einai mono adsl prepei prwta na zitisei tilefwniki grammi apo ton OTE.

H prosfora den exei kamia sxesi me tilefwnia,oute mporei na sympsifistei.

Περίεργο μου φαίνεται να βάλει τηλ από οτε και μετά να ζητήσει διακοπή, δηλ η forthnet δεν δίνει νούμερα ?

Δημοσ.

Μιλησα για download φίλε μου ' date=' δηλαδή πιό λιανά 1007 kbyte ή 1 mb ή ή 0,001 gb το δευτερόλεπτο[/quote']

Vevaiws, den eipa tpt. Epeidh genika egw otan vlepw 1mbps, perissotero mou 8ymizei 1 megabit per second, para 1 megabyte per second (1MB/s). Kai de diafwnw oti 1024Kbyte mas kanei 1Mbyte apla o symvolismos kai h parermhnia einai gi auto anarwth8hka.

Δημοσ.

Me energopoihsan kyriakatika :P

me 3 meres kathysterhsh.To internet htan etoimo se 1 wra to thl edw kai 2 wres einai off.Ekana kai ena speedtest sth forthnet kai mou vghke 876 down 199 up.Dokimasa kai ena torrent me pollous seeders kai epiase mono 92 kb sto peak tou.Elpizw na strwsei.Mporei na mou proteinei kapoios , kapoio allo pio axiopisto test?

edit----->OMG ti lew???Twra pou eimai pio psyxraimos apo th xara mou vlepw oti exw 1mbit grammh.......to router grafei kanonika 9988 kai 508

Δημοσ.

Σημερα ενεργοποιηθηκα κι εγω μετα απο 2 μηνες ,επιτελους!!!Φιλε leomar_7 κι εγω τις ιδιες ταχυτητες πιανω απο το πρωϊ(Για test δοκιμασε speedtest.net.Ξερει κανεις απο προσωπικη εμπειρια ποσο εκανε για να πιασει τις "πραγματικες" ταχυτητες το 2play απο την στιγμη που ενεργοποιηθηκε????Μου συμβαινει κι ενα αλλο κουλο.Ενω εκανα ολες τις ρυθμισεις για το router απο την στιγμη που εκανα το port forwarding για να ανοιξω πορτα στο router μου δεν μου εμφανιζεται οι οθονιτσες κατω δεξια ουτε το wan connection στα network connections.Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει??????

Δημοσ.
Σημερα ενεργοποιηθηκα κι εγω μετα απο 2 μηνες ,επιτελους!!!Φιλε leomar_7 κι εγω τις ιδιες ταχυτητες πιανω απο το πρωϊ(Για test δοκιμασε speedtest.net.Ξερει κανεις απο προσωπικη εμπειρια ποσο εκανε για να πιασει τις "πραγματικες" ταχυτητες το 2play απο την στιγμη που ενεργοποιηθηκε????Μου συμβαινει κι ενα αλλο κουλο.Ενω εκανα ολες τις ρυθμισεις για το router απο την στιγμη που εκανα το port forwarding για να ανοιξω πορτα στο router μου δεν μου εμφανιζεται οι οθονιτσες κατω δεξια ουτε το wan connection στα network connections.Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει??????

Ταχύτητα μην μετράς απο speedtest αλλά απο forthnet και ακόμα καλύτερα κατέβασε απο το ftp ntua ή forthnet

Δημοσ.

Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:05/06/2007 δηλαδη αυριο!!!

Ακομα ομως δεν μου εχουν στειλει SMS με username + password!

Σημερα μαλιστα μου στειλαν ενα φακελο που ειχε την αιτηση μεσα,ξερει κανενας αν πρεπει να την συμπληρωσω και να την ξαναστειλω?

Δημοσ.

paidia simera ekana itisi gia soho mesw tou e-shop. Poso kairo tha aknei emxri na energopoiithei?

Telika to soho den symferei perissotero apo tin prosfora 15/6 ?

Δημοσ.
Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:05/06/2007 δηλαδη αυριο!!!

Ακομα ομως δεν μου εχουν στειλει SMS με username + password!

Σημερα μαλιστα μου στειλαν ενα φακελο που ειχε την αιτηση μεσα,ξερει κανενας αν πρεπει να την συμπληρωσω και να την ξαναστειλω?

a.sms me username kai password lambaneis ti mera tis energopoiisis.An ws avrio brady den to labeis kai i grammi sou exei energopoiithei,pare tilefwno na sou ta poun proforika

b.mallon sou exoun steilei tin eksousiodotisi na ypograpseis,opote an einai afto prepei na to steileis

paidia simera ekana itisi gia soho mesw tou e-shop. Poso kairo tha aknei emxri na energopoiithei?

Telika to soho den symferei perissotero apo tin prosfora 15/6 ?

Ena mina thelei gia tin energopoiisi.

Kata ti gnwmi mou nai,perissotero symferei.

Glitwneis kai ta pagia tou OTE...

Δημοσ.
a.sms me username kai password lambaneis ti mera tis energopoiisis.An ws avrio brady den to labeis kai i grammi sou exei energopoiithei,pare tilefwno na sou ta poun proforika

b.mallon sou exoun steilei tin eksousiodotisi na ypograpseis,opote an einai afto prepei na to steileis

Μα ολα αυτα τα ειχα υπογραψει στα γραφεια της Forthnet γιατι τα θελουν παλι δεν μπορω να καταλαβω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...