Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΑΠΟ RAPIDSHARE STIS 19.00 EIXA 600-700

10.30 EXW 25..............

Πλάκα με κάνουν ???????

30/05/2007 22:21:26

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 110.71Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 37.22kb/s

Δημοσ.

kai emena oxi mono skampanevazei taxitites me kovei se takta diastimata kai sigxronizei opou thelei. simera perioristike apo 8550 mexri 10031.... xtes kai den eixa dial tone kai mou sixgronise mexri kai 6000.....:(

meta apo apeira tilefona mou eipane oti mallon kati pezei me tin grammi tha to koitaxoune. Toulaxiston ta paidia sto service einai sxetikoi kai les kai mia kouventa mazi tous, den sou lene istories gia filtrakia kai kalodia.

Δημοσ.
Energopoih8hke shmera h syndesh mou.

Downstream

SNR Margin

10.4 dB

Line Attenuation

8.0 dB

Taxythta apo FTP ntua 160-200 Kilobyte/second

Paizei prob e?

Φυσικά και υπάρχει πρόβλημα!!!Στα πόσα κλειδώνει η συνδεσή σου..?

Δημοσ.

περιμενετε λιγο γιατι

14/02/07 αποστολή με fax αίτησης για forthnet2play απο πλαισο

28/02/07 διακοπη adsl

07/03/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

07/03/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

22/03/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:04/04/2007

13/04/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:26/04/2007

30 περιπου τηλεφωνηματα στην forthnet προβλημα με το ISDN 2/5/07

21/5/07 ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ

σημερα στο ιντερνετ

23/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

23/05/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

ειμαι για δυο χρονια στην forthnet με ADSL αλλα τωρα τι να πω !!

Δημοσ.
exw thn ekshs aporia me ton modem pou dinoun tha mprw na mpenoun net kai to laptop kai o statheros ?dhladh doulevoun aneksarthta h usb thyra kai h ethernet?

Καλυτερα παρε ενα φτηνο ethernet switch με 5 πορτες να κανεις και δικτυο στο σπιτι!

Δημοσ.
περιμενετε λιγο γιατι

14/02/07 αποστολή με fax αίτησης για forthnet2play απο πλαισο

28/02/07 διακοπη adsl

07/03/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

07/03/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

22/03/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:04/04/2007

13/04/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:26/04/2007

30 περιπου τηλεφωνηματα στην forthnet προβλημα με το ISDN 2/5/07

21/5/07 ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ

σημερα στο ιντερνετ

23/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

23/05/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

ειμαι για δυο χρονια στην forthnet με ADSL αλλα τωρα τι να πω !!

:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: wellcome to the club arthome. μην παρεξηγείς το γέλιο, και γω στην ίδια μοίρα είμαι. απλά στην περίπτωση σου νομίζω ότι ήταν ιδιαίτερα ευφάνταστοι στη μπουρδολογία.

εναλλακτικά μπορείς να προτιμήσεις τον πΟΤΕ ή τους υπόλοιπους ότι να 'ναι παρόχους. μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δλδ. οπότε προτείνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και υπομονή. όχι πως θα πετύχεις κάτι με αυτά, αλλά τι άλλο να κάνεις;

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι,

απο χτες είμαι συνδρομητής 2play forthnet. Εκανα την αίτηση στις 7 του Μαίου ( αποστολή με courier ) στις 9 έγινε η καταχώρηση και αποστολή στον ΟΤΕ και στις 31 Μαίου (χτες) 15.00 το τηλέφωνο μου κόπηκε ( το Internet ήταν κομμένο απο τις 13.00-15.00 ). Το τηλέφωνο δούλεψε στις 18.00 με απόδοση 8/10. Το πρόβλημά μου ήταν ότι δεν είχα το μόντεμ της forthnet και τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει αποσταλει στο courier ACS απο τις 18 Μαίου και μου έδωσαν τηλέφωνο για να επικοινωνήσω. Τους πήρα και στις 19.00 που έκλειναν πήγα και το πήρα.

Οι εντυπώσεις απο τις ταχύτητες είναι οι εξής. Σε rapidshare κατεβάζω με 920 minimum 1090 max. Σε torrent κατεβάζει με 130-140. Στο speedtest.net δεν έχει ξεπεράσει τις 7000 αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι οτι στο rapidshare η ταχύτητες είναι full.

Sorry αν σας κούρασα.

Δημοσ.

Επιτέλους ΟΤΕ τέλος !!!! σήμερα ενεργοποιήθηκα μετα απο τρείς μήνες αναμονής και μετά απο καταγγελίες στην ΕΕΤΤ και αγωγή κατά του ΟΤΕ.Οι ταχύτητες είναι καταιγιστικές και τα downloads υπέροχα γρήγορα , της τάξεως του 1 mbps!!!

Δημοσ.

ante na doume kai emeis pou eimaste 2play meso ote pote tha mas sindesoun emena leei sto site 15/7/07 na doume?

pos tha ginei i metafora apo ote se forthnet stin katastasi pou eimai? poso tha kanei?

Δημοσ.
Φυσικά και υπάρχει πρόβλημα!!!Στα πόσα κλειδώνει η συνδεσή σου..?

10016 PANTA downstream

503 upstream

O texnikos ths forthnet mou eipe kati koufa, oti prepei na mikrinw to kalwdio na vgalw syskeues thlefwnou kai filtra (ta eixa dokimasei ola auta prin ton parw thl). Fysika de voh8hse se tpt allo, ton rwtousa mhpws prepei na allaksw kalwdiwsh sto spiti kai mou lege oxi einai ok logika o_O. Entwmetaksy an egw vgalw to kefali ap to balkoni, vlepw ton ote opote h apostash na ftaiei den polypaizei. Ta kentrika tou einai edw papafh. Lete na mporw na kanw kati, xwris omws na kanei 2 mhnes gia na dior8w8eI? Ama einai na ka8ysterhsei protimw na einai etc. Apo ATI katevasa me 923KByte/s den nomizw na exw prob. Genika an einai na ka8ysterhsei protimw na einai xamhla ta margin/attenuation

Επιτέλους ΟΤΕ τέλος !!!! σήμερα ενεργοποιήθηκα μετα απο τρείς μήνες αναμονής και μετά απο καταγγελίες στην ΕΕΤΤ και αγωγή κατά του ΟΤΕ.Οι ταχύτητες είναι καταιγιστικές και τα downloads υπέροχα γρήγορα , της τάξεως του 1 mbps!!!

Egw nomiza oti einai 10mbps!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...