Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμένα γιατί ακόμα δεν βγάζει τίποτα παραπάνω;

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

06/02/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

06/02/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

--- Αίτηση 26/01 στα γραφεία τους στην Καλλιθέα.

Από 07/02 δεν έχει γίνει update στο status. Μου έστειλαν το modem, δεν ήμουν βέβαια σπίτι οπότε δεν το παρέλαβα ακόμα, αλλά μου είπαν πως υπολείπονται ελάχιστες ημέρες για την ενεργοποίηση. Μάλιστα όταν τηλεφώνησα στο 134 μου είπαν πως έλαβαν κανονικά την αίτηση φορητότητας και πως 23/02 θα γίνει η μεταφορά. Υποθέτω πως μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνει και η ενεργοποίηση.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να ειδοποιήσω την Otenet να μου κόψει τη DSL και μετά να περιμένω άγνωστο χρονικό διάστημα, είμαι διστακτικός.

Ως παλιός συνδρομητής της Forthnet ήμουν πολύ ικανοποιημένος και από το DSL της αλλά και από το CC της εταιρείας. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται τώρα που πάει για μικρός ΟΤΕ.

kai alla atoma exoun grapsei paromoia, me allous bebea paroxous. afou isoun efxaristimenos giati efiges kai piges se ote afou einai anagastika poio akribos????

Δημοσ.

φιλε radeon

Min to desete sxini kordoni idika ama prepei na diakopsete tin dsl sas apo ton OTE i akoma xirotera apo kapion allon paroxea. O OTE thelei 12 ergasimes gia na sthn diakopsi kai meta pernei kai alles meres gia na perasi sto sistima tou oti den exeis pleon dsl. Tote tha prepei na stilei tin aitisi ths i forthnet ean iparxi akoma sto sistima tou OTE tote aporiptete. Na ipologizete 1 mina xoris DSL gia na eiste mesa :-?

εγω παλι οταν διεκοψα την dsl μου (απο ΟΤΕ) γιατι εκλεισε σε 2 μερες? παρασκευη αιτηση δευτερα ειχε διακοπει? αυτο που λες ειναι στανταρ? μιλας απο δικια σου εμπειρια η κατι τετοιο? ρωταω απλως για να ξερω γιατι μου αρεσε αυτο που ειπες για την τελλας

Δημοσ.
kapou 3,5 mbit asxetoula?

Τι μου το θύμισες;

1. Άκυρη η ενεργοποίηση, το μετάνιωσαν από Forthnet, έκανα λάθος λέει.

2. Είμαι εκτός Αττικής, δε μπορώ να δω τι γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...