MesmerizingGirl Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ παιδία για όλες τις απαντήσεις! Έχει κανει αίτηση κ ένας φίλος που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία κ θα περιμένω λίγο ακόμα να δω τι θα γίνει στην περιπτωσή του καθώς είναι ίδια με τη δικία μου(aDSL απο Forthnet, γραμμή ΟΤΕ). Το router θα σταματήσει να το δίνει η Forthnet μετά τις 31-05? Θα αλλάξει και η τιμή? Thewritika i prosfora gia to dwrean router kai telos energopoiisis einai ews 31/5 omws logika tha parei paratasi opws pire kai tin proigoumeni fora.
tonypapadovic Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Mezmerizinggirl σευχαριστώ πολύ ωια τις απαντήσεις και την υπομονή σου
MesmerizingGirl Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Tipota tonypapadovic Kai ena kalo neo:To 2play parexei pleon ti dynatotita kai gia static IP
Tox0tis Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 @tonypapadovic : Εχω κανει αιτηση στις 18/5. Καταχωρηση και αποστολη στον ΟΤΕ,στις 25/5. Αν κανεις λιγες ημερες υπομονη (επειδη καταλαβαινω το προβλημα σου), θα σε ενημερωσω ειτε εδω,ειτε με pm στο "αλλο στεκι μας", για το ποσο διαστημα εμεινα χωρις τηλεφωνο και χωρις dsl.
soiramk Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Εδώ εδώ Να μάθουμε κ εμείς!! Τώρα έχεις aDSL Forthnet σε γραμμή ΟΤΕ?
Tox0tis Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Για 1523496η φορα σε αυτη τη συζητηση, ναι Αλλα οπως εχει ειπωθει παραπανω, δεν παιζει ρολο πλεον ο provider στο χρονο αναμονης. Ειτε forthnet, ειτε otenet, το ιδιο θα περιμενεις. Φυσικα θα το γραψω κι εδω,αλλα επειδη ο tonypapadovic καταλαβαινω οτι εχει προβλημα με την αναμονη,εννοουσα οτι θα του απαντησω και προσωπικα, just in case που δε θα το δει εδω.
iL!aS Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 dinoune Usrobotics tzampa stous palaious xristes!!! ORaiO...
tonypapadovic Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Καταχρήν toxoti thanx και έχεις και pm! Μάλλον αύριο θα πάω πάντως να κάνω την αίτηση (λόγω χρόνου με βολεύει) και άλλοστε αφού θα τελειώσει η σύνδεσή μου στις 10, δεν θέλω να το καθυστερήσω άλλο.
vretman Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Επανέρχομαι συνδεδεμένος (2play-ιδιόκτητο) και αγανακτισμένος...Ο πρώτος μήνας της σύνδεσης μου ήταν χωρίς προβλήματα...10mbps ονομα και πραγμα!!! Μετά τις βροχές (δεν ξερω αν οι βροχες ηταν αιτία η απλα συγκυρία) έχω downstream margin απο 3 εως 6 και οπως συνεπαγεται τρελά προβλήματα συγχρονισμού... Η γραμμή κλειδώνει πλέον στα 6mbps περίπου και σε στο speedtest της forthnet έχω αποτελέσματα του στυλ... Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 439.44Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 4.32Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Έχω ενημερώσει για την κατάσταση 2 φορές τηλεφωνικά και 1 μέσω email και ακόμη περιμένω... Να μετανιώσω η ειναι νωρίς ακομα...?
prigipa_m Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Επανέρχομαι συνδεδεμένος (2play-ιδιόκτητο) και αγανακτισμένος...Ο πρώτος μήνας της σύνδεσης μου ήταν χωρίς προβλήματα...10mbps ονομα και πραγμα!!!Μετά τις βροχές (δεν ξερω αν οι βροχες ηταν αιτία η απλα συγκυρία) έχω downstream margin απο 3 εως 6 και οπως συνεπαγεται τρελά προβλήματα συγχρονισμού... Η γραμμή κλειδώνει πλέον στα 6mbps περίπου και σε στο speedtest της forthnet έχω αποτελέσματα του στυλ... Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 439.44Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 4.32Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Έχω ενημερώσει για την κατάσταση 2 φορές τηλεφωνικά και 1 μέσω email και ακόμη περιμένω... Να μετανιώσω η ειναι νωρίς ακομα...? Απο την στιγμή που κλειδώνεις στα 6 μια χαρά είσαι!!!Αλλά το θέμα γιατί κλειδώνεις στα 6..?Προφανώς περίμενε να γίνουν εργασίες ώστε να επανέλθει στα 10 ξανα..
adi32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 στα τηλεφωνα θα εχουμε αναγνωριση και αποκρυψη αριθμου ξερει κανεις ?
prigipa_m Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 στα τηλεφωνα θα εχουμε αναγνωριση και αποκρυψη αριθμου ξερει κανεις ? Αναγνώριση ναι απόκρυψη πρέπει να το ζητήσεις και κάνε το γρήγορα γιατί εμένα έκαναν 3 εβδομάδες..
zoocra77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Για την αναγνώριση είμαι σίγουρος γιατί έχω!Τώρα,την απόκρυψη δεν την εχω δοκιμάσει!Αλλα νομίζω ότι είναι μέσα στο πακέτο ψηφικών ευκολιών!!Δες και αυτό:http://www.forthnet.gr/templates/viewcontentTmChRmArt.aspx?p=190571
tonypapadovic Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Πάω σήμερα στον Κωτσόβολο και μου λένε ότι δεν στέλνουν πια αιτήσεις και να πάω στην Forthnet, και έτσι θα προχωρήσει πιο σίγουρα. Εκτός από Καλλιθέα, που αλλού μπορώ να την πάω, ξέρετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.