tonypapadovic Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 MesmerizingGirl (και όποιος άλλος φυσικά) Εμένα που τελειώνει η otenet σύνδεσή μου στις 10 Ιουνίου, να πάω να κάνω τώρα αίτηση σωστά; Πότε θα μου κοπεί η adsl όμως; ΑΠό τώρα ή στις 10 Ιουνίου; Και πόσο θα μείνω χωρίς net;
MesmerizingGirl Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Tipota MesmerizingGirl (και όποιος άλλος φυσικά) Εμένα που τελειώνει η otenet σύνδεσή μου στις 10 Ιουνίου, να πάω να κάνω τώρα αίτηση σωστά; Πότε θα μου κοπεί η adsl όμως; ΑΠό τώρα ή στις 10 Ιουνίου; Και πόσο θα μείνω χωρίς net; kanonika 10 iouniou tha kopei kai tha perimeneis mexri na energopoiithei to 2play.Omws mporeis na tilefwniseis stin otenet kai na tous zitiseis dwrean paratasi apo tis 10 iouniou gia merikes meres ws tin energopoiisi.Logika tha sou dwsoun
tonypapadovic Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Σευχαριστώ και γω με την σειρά μου. Ο (admin)Hal9000 είχε αναφέρει δυο-τρεις σελίδες πιο πίσω αλλά και ένα άλλο παλλικάρι μου είχε πει ότι η Forthnet εδώ και λίγο καιρό δίνει τη δυνατότητα να μην μείνεις χωρίς καθόλου dsl περιμένωντας το 2play. Ξέρεις κάτι γι' αυτό; Γενικά υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να μην μείνω χωρίς dsl (καθώς το χρειάζομαι);
soiramk Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Eipame,to LIGOTERO!Se kapoies periptwseis thelei 20 meres,alla mporei na parei kai 40(panta an den yparxei idiaotero texniko problima) Έχω aDSL απο Forthnet σε γραμμή κανονικά του ΟΤΕ, η οποία αργεί ακόμα να λήξει. Θέλω να βάλω 2play(καλύπτεται η περιοχή μου), αλλά φοβάμαι μήπως μείνω αρκετό καιρό χωρίς internet! Πόσο είναι το εκτιμώμενο διαστημα που δεν θα έχω internet?
trojan21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 re pedia poli kathisterisi na perastun i etisis i paramithi pullane 1 evdomada kai tipota pira til ,kai mu lene den perastike akomi .....
**G** Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 re pedia poli kathisterisi na perastun i etisis i paramithi pullane 1 evdomada kai tipota pira til ,kai mu lene den perastike akomi ..... Skepsou auto na sto lene gia ena mhna, h gia 2 (a re star kahmene) kai meta na arxiseis na ksenerwneis
k_w_t Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Η μονη σιγουρη λυση για να μην μεινεις χωρις ADSL ειναι αυτη που εκανα εγω: Εκανα αιτηση για δευτερο τηλεφωνο στον ΟΤΕ και οταν ηρθαν και μου βαλαν το νουμερο την ιδια μερα εκανα αιτηση στην Forthnet. Οταν θα ενεργοποιηθει κοβεις το παλιο με ενα τηλεωνο στο 134! Το κακο ειναι οτι με αυτο τον τροπο αλλαζεις αναγκαστικα νουμερο!
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Έχω aDSL απο Forthnet σε γραμμή κανονικά του ΟΤΕ, η οποία αργεί ακόμα να λήξει. Θέλω να βάλω 2play(καλύπτεται η περιοχή μου), αλλά φοβάμαι μήπως μείνω αρκετό καιρό χωρίς internet! Πόσο είναι το εκτιμώμενο διαστημα που δεν θα έχω internet? AS TO POUME MIA FORA akoma.theoritika pleon simfona me auto pou ipe i eett tha kopeis teleutea stigmi kai den tha kopeis 10 xronia pio prin.kai na meinete kai 2-3 meres xoris adsl den tha pethanete.
tonypapadovic Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Λέω να πάω αύριο να κάνω την αίτηση... Λοιπόν, η γραμμή είναι στο όνομα του πατέρα μου. Πρέπει να έρθει μαζί μου; Ή αρκεί να κατεβάσω την σελ 2 της αίτησης και να την πάρω μαζί μου; Επιπλέον, πρέπει να συμπληρώσω την επιλογή στην ίδια σελίδα που λέει "Μεταφορά υπηρεσίας από άλλο πάροχο"; Το ρωτάω γιατί, αύριο που θα κάνω την αίτηση, είμαι με OTENET OnDSL kit που όμως λήγει στισ 10 Ιουνίου περίπου. Άρα τι να κάνω; Δεν θέλω να μου την κόψουν από τώρα (την σύνδεση). Τι άλλο να γνωρίζω πριν κάνω την αίτηση; Μια Ηλεκτρονική ΑΘηνών είναι κοντά μου εκεί σκοπεύω να πάω. Μήπως να πήγαινα σε κάποιο γραφείο Forthnet καλύτερα; Που έχει τέτοια;
hurin Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Αν έχετε ήδη dsl από οτε, δεν χρειάζεται να την διακόψετε! Όσο για τις καθυστερήσεις, υπομονή. Σκεφτείτε πόσοι θέλουν να απαλλαγούν από τον οτε, όπως και εσείς!
totis Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Λέω να πάω αύριο να κάνω την αίτηση... Λοιπόν, η γραμμή είναι στο όνομα του πατέρα μου. Πρέπει να έρθει μαζί μου; Ή αρκεί να κατεβάσω την σελ 2 της αίτησης και να την πάρω μαζί μου; Επιπλέον, πρέπει να συμπληρώσω την επιλογή στην ίδια σελίδα που λέει "Μεταφορά υπηρεσίας από άλλο πάροχο"; Το ρωτάω γιατί, αύριο που θα κάνω την αίτηση, είμαι με OTENET OnDSL kit που όμως λήγει στισ 10 Ιουνίου περίπου. Άρα τι να κάνω; Δεν θέλω να μου την κόψουν από τώρα (την σύνδεση). Τι άλλο να γνωρίζω πριν κάνω την αίτηση; Μια Ηλεκτρονική ΑΘηνών είναι κοντά μου εκεί σκοπεύω να πάω. Μήπως να πήγαινα σε κάποιο γραφείο Forthnet καλύτερα; Που έχει τέτοια; Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα.Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν αν στειλω την αιτηση πριν τις 20 του μηνα τοτε θα γινει διακοπη στο τελος του μηνα. Δηλαδη αν το στειλεις π.χ. στις 7 του μηνα θα διακοπει στις 30 του ιδιου μηνα. Αν το στειλεις, ομως, στις 25 του μηνα η διακοπη θα γινει στις 30 του επομενου μηνα.
tonypapadovic Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Thanks καταρχήν. Μα στην δικιά μου περίπτωση όμως, η dsl μου διακόπτεται στισ 10 περίπου Ιουνίου. Αν κάνω εγώ αίτηση αύριο, πως θα μου την διακόψουν στις 30 Ιουνίου, αφού θα έχει ήδη κοπεί; Μπερδεύτηκα τώρα
MesmerizingGirl Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Σευχαριστώ και γω με την σειρά μου. Ο (admin)Hal9000 είχε αναφέρει δυο-τρεις σελίδες πιο πίσω αλλά και ένα άλλο παλλικάρι μου είχε πει ότι η Forthnet εδώ και λίγο καιρό δίνει τη δυνατότητα να μην μείνεις χωρίς καθόλου dsl περιμένωντας το 2play. Ξέρεις κάτι γι' αυτό; Γενικά υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να μην μείνω χωρίς dsl (καθώς το χρειάζομαι); Έχω aDSL απο Forthnet σε γραμμή κανονικά του ΟΤΕ, η οποία αργεί ακόμα να λήξει. Θέλω να βάλω 2play(καλύπτεται η περιοχή μου), αλλά φοβάμαι μήπως μείνω αρκετό καιρό χωρίς internet! Πόσο είναι το εκτιμώμενο διαστημα που δεν θα έχω internet? De meneis xwris internet.Pragmati meta tin apofasi tis EETT den ginetai diakopi tis dsl para mono gia merikes wres,to poly 1-2 meres. Η μονη σιγουρη λυση για να μην μεινεις χωρις ADSL ειναι αυτη που εκανα εγω: Εκανα αιτηση για δευτερο τηλεφωνο στον ΟΤΕ και οταν ηρθαν και μου βαλαν το νουμερο την ιδια μερα εκανα αιτηση στην Forthnet. Οταν θα ενεργοποιηθει κοβεις το παλιο με ενα τηλεωνο στο 134! Το κακο ειναι οτι με αυτο τον τροπο αλλαζεις αναγκαστικα νουμερο! Pleon de xreiazetai oli afti i diadikasia giati apla de xreiazetai 15-2 meres diakopi tis adsl opws ginotan ws twra Λέω να πάω αύριο να κάνω την αίτηση... Λοιπόν, η γραμμή είναι στο όνομα του πατέρα μου. Πρέπει να έρθει μαζί μου; Ή αρκεί να κατεβάσω την σελ 2 της αίτησης και να την πάρω μαζί μου; Επιπλέον, πρέπει να συμπληρώσω την επιλογή στην ίδια σελίδα που λέει "Μεταφορά υπηρεσίας από άλλο πάροχο"; Το ρωτάω γιατί, αύριο που θα κάνω την αίτηση, είμαι με OTENET OnDSL kit που όμως λήγει στισ 10 Ιουνίου περίπου. Άρα τι να κάνω; Δεν θέλω να μου την κόψουν από τώρα (την σύνδεση). Τι άλλο να γνωρίζω πριν κάνω την αίτηση; Μια Ηλεκτρονική ΑΘηνών είναι κοντά μου εκεί σκοπεύω να πάω. Μήπως να πήγαινα σε κάποιο γραφείο Forthnet καλύτερα; Που έχει τέτοια; a.De xreiazetaoi na pareis ton patera sou mazi.Arkei na exei ypograpsei ti defteri selida tis aitisis kai na exeis mazi sou mai fwtotypia taftotitas. b.To mono pou isws mporeis na kaneis oatn liksei i OTENET gia na min meineis xwris adsl mexri na energopoiithei to 2play einai na zitiseis stis 10/6 mia dwrean paratasi ligwn imerwn apo tin OTENET legontas tous oti to skeftesai an tha ananewseis kai mexri na apofasiseis xreiazesai na leitourgei i adsl. Thanks καταρχήν. Μα στην δικιά μου περίπτωση όμως, η dsl μου διακόπτεται στισ 10 περίπου Ιουνίου. Αν κάνω εγώ αίτηση αύριο, πως θα μου την διακόψουν στις 30 Ιουνίου, αφού θα έχει ήδη κοπεί; Μπερδεύτηκα τώρα Afou ligei 10/6 de tha exeis adsl ws tin energopoiisi tou 2play ektos ki an zitiseis kamia dwrean paratasi apo tin OTENET.
soiramk Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ παιδία για όλες τις απαντήσεις! Έχει κανει αίτηση κ ένας φίλος που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία κ θα περιμένω λίγο ακόμα να δω τι θα γίνει στην περιπτωσή του καθώς είναι ίδια με τη δικία μου(aDSL απο Forthnet, γραμμή ΟΤΕ). Το router θα σταματήσει να το δίνει η Forthnet μετά τις 31-05? Θα αλλάξει και η τιμή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.