frou-frou Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Με 10 mbps θεωρητικά δεν πρέπει να κατεβάζω με 1.2 Μbps και να κάνω υpload me 1Mb? Μου φένονται μικρά τα νούμερα για 10άρα. Aν πιάνω τα 950 σε download να είμαι ευχαριστημένος δηλαδή?
nikoskon Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Από ftp.ntua κατέβαζα με 950kB±40kB αλλά δε μου λέει κάτι. Εν ολίγοις πιάνω max 8945kbps περίπου(σύμφωνα με το iBand της USR). Το θέμα είναι πως μπορώ(αν μπορώ) να βελτιώσω το Downstream Noise Margin. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Με 10 mbps θεωρητικά δεν πρέπει να κατεβάζω με 1.2 Μbps και να κάνω υpload me 1Mb? 1.Η θεωρία από την πράξη απέχει. 2.Upload με Forthnet έχει max θεωρητικό 512kbps.Προσωπικά έχω πιάσει και 500kbps. Aν πιάνω τα 950 σε download να είμαι ευχαριστημένος δηλαδή? Όχι απλά ευτυχισμένος! Τρισευτυχισμένος!
Dimitris22 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Από ftp.ntua κατέβαζα με 950kB±40kB αλλά δε μου λέει κάτι.Το θέμα είναι πως μπορώ(αν μπορώ) να βελτιώσω το Downstream Noise Margin. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Όχι απλά ευτυχισμένος! Τρισευτυχισμένος! Mia xara eisai me 950KB apo ftp.ntua apsoga tha elega. Kamia DSL den piani TOP logo OVERHEADS. Oso gia to thema tou noise margin pistevo einai thema apostasis apo to DSLAM alla isos kapios empiros texnikos na mporesi na veltiosi (elaxista den mpori na kani kai polla) kapos tin katastasi me to MARGIN Alla gnomi mou einai na min to polipsaksis afou sou paizei mia xara i grammi min to polianakatevis apo tin stigmi pou den exis kai aposindesis......
prigipa_m Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Με 10 mbps θεωρητικά δεν πρέπει να κατεβάζω με 1.2 Μbps και να κάνω υpload me 1Mb? Μου φένονται μικρά τα νούμερα για 10άρα. Aν πιάνω τα 950 σε download να είμαι ευχαριστημένος δηλαδή? 1Mb σε Upload..?Κάποιο λάθος κάνεις!!!Στην καλύτερη είναι 512 και σε ταχύτητα εγώ έχω πιάσει 60KB..
tolis_01 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Με πηραν κι εμενα τηλεφωνο απο forthnet και μου ειπανε να γυρισω τη συνδρομη μου σε 2 play. Θα ερθει ο κουριερ την πεμπτη για τα τυπικα και μετα λεει σε 20 μερες θα ενεργοποιηθει. Οσοι βαλατε τελευταια (αφου τον ηπιε ο ΟΤΕ με την δικαστικη αποφαση) κανει οντως τοσο?
nikoskon Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Οσοι βαλατε τελευταια (αφου τον ηπιε ο ΟΤΕ με την δικαστικη αποφαση) κανει οντως τοσο? Το λιγότερο 20 μέρες... Εν τω μεταξύ το Download Noise Margin ανέβηκε στο 15dB τώρα. Είναι φυσιολογικό να αυξομειώνεται;
Dimitris22 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Το λιγότερο 20 μέρες... Download Noise Margin ανέβηκε στο 15dB τώρα. Είναι φυσιολογικό να αυξομειώνεται; pithana aitia 1.)Texnikes ergasies sto diktio sou apo tin forthent 2.)Isos na ta exi paiksi to router (psiloapithano) 3.)Isos na einai kai fisiologiko.
MesmerizingGirl Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 20 μέρες ή 20 εργάσιμες ? To ligotero 20 meres imerologiakes.
panosno1com Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 paidia to password sto stelnoun mesw sms ee?? ntaxei i ektimwmeni imerominia energopoihshs einai 4/6/07... lete na m steiloun to pass teleftaia stigmh???i na min to steiloun ka8olou????? gt to router pou dinoun ir8e proxtes...gi afto rwtaw!
anti Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Η forthnet δηλωνει, οτι οι συνδρομητες των υπηρεσιων της 2play kai 2play soho οχι μονο αδυνατουν να κρατησουν την προεπιλογη φορεα αλλων παροχων, αλλα δεν ειναι δυνατη η χρηση ουτε του 4ψηφιου προθεματος του εναλλακτικου παροχου που επιλεγουν.Αν ισχυει κατι τετοιο, με αυτο τον τροπο οι χρηστες ,προφανος εξαναγκαζονται να πληρωνουν τα τιμολογια της εταιριας αλλα ανοιγει και θεματα αθεμητου ανταγωνισμου. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΕΤΤ: Σχετικά με τα ερωτήματα που θέσατε, σας ενημερώνω τα εξής : Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η υποχρέωση παροχής της Προεπιλογής Φορέα και Επιλογής Φορέα επιβάλλονται στον OTE. Κατά συνέπεια η παροχή της Προεπιλογής Φορέα και Επιλογής Φορέα δεν αποτελούν υποχρέωση για τη Forthnet, αλλά άπτονται της εμπορικής της πολιτικής. Η υποχρέωση φορητότητας αριθμού αποτελεί υποχρέωση για όλους τους παρόχους. Κατά συνέπεια εάν θέλετε να μεταφέρετε τον αριθμό σας από τη Forthnet σε άλλον πάροχο Χ, η Forthnet, ο άλλος πάροχος Χ αλλά και όλοι οι υπόλοιποι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να συνεργαστούν ώστε να επιτευχθεί η φορητότητα του αριθμού σας στον νέο πάροχο Χ και οι κλήσεις προς τον αριθμό σας να δρομολογούνται στο νέο πάροχο Χ. Με τιμή Διονύσης Λ.
MesmerizingGirl Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 paidia to password sto stelnoun mesw sms ee??ntaxei i ektimwmeni imerominia energopoihshs einai 4/6/07... lete na m steiloun to pass teleftaia stigmh???i na min to steiloun ka8olou????? gt to router pou dinoun ir8e proxtes...gi afto rwtaw! username kai password tha sou steiloun me sms tin imera tis energopoiisis,diladi kalws exontwn twn pragmatwn stis 4/6.To router erxetai panta pio nwris.
mariosgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 To ligotero 20 meres imerologiakes. Ημερολογιακές? Τέλεια!
padeloswp8 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Παιδιά δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Στις 27 Ιουνίου, λήγει η σύνδεσή μου ADSL με τη Forthnet. Αν κάνω αίτηση για να μπω στο 2play, θα μου δημιουργήσει ο ΟΤΕ κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνό μου? Ή μήπως θα υπάρξουν κάποια άλλα προβλήματα? Επίσης, αν μπω στο 2play, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον Wireless router που έχω (Linksys WAG354G)? Θα χρειαστεί να αγοράσω καινούριο πιο εξελιγμένο router ή θα μου παρέχει η Forthnet? Ζητώ συγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί, αλλά το thread είναι τεράστιο. Υπολογίζω στη βοήθειά σας και στη γνώμη σας ;-)
MesmerizingGirl Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Ημερολογιακές? Τέλεια! Eipame,to LIGOTERO!Se kapoies periptwseis thelei 20 meres,alla mporei na parei kai 40(panta an den yparxei idiaotero texniko problima) Παιδιά δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Στις 27 Ιουνίου, λήγει η σύνδεσή μου ADSL με τη Forthnet. Αν κάνω αίτηση για να μπω στο 2play, θα μου δημιουργήσει ο ΟΤΕ κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνό μου? Ή μήπως θα υπάρξουν κάποια άλλα προβλήματα? Επίσης, αν μπω στο 2play, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον Wireless router που έχω (Linksys WAG354G)? Θα χρειαστεί να αγοράσω καινούριο πιο εξελιγμένο router ή θα μου παρέχει η Forthnet? Ζητώ συγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί, αλλά το thread είναι τεράστιο. Υπολογίζω στη βοήθειά σας και στη γνώμη σας ;-) De tha yparxei kanena problima.To tilefwno tha kopei merikes wres mono tin teleftaia mera prin tin energopoiisi. Kane tin aitisi sou twra wste mexri teli Iouniou na energopoiithei to 2play kai na mi meineis xwris adsl otan liksei i twrini sou syndesi.An kaneis aitisi ws 31 Maiou tha pareis dwrean router USR9112 kai de tha plirwseis telos energopoiisis pou einai kanonika 35euro. To router pou exeis tha paizei kanonika arkei na einai gia PSTN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.