geran Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 paidia,simera ekana tin aitisi gia forthnet2play(epitelous,kala pou to thimithika) k tautoxrona,pira tin hol k tis eipa na diakopsei tin sundesi k mou eipan na steilw me fax se enan arithmo,to username mou k fototupia tis tautotitas.to ekana,alla dn xerw,mou fainetai polu aplo gia na einai alithinw.ennow pws einai dunaton me ena aplo fax? k dn mou eipan kan na grapsw ti thelw.dld sto fax dn egrapsa oti thelw na diakopsw,mono esteila tin tautotita k to username.molis ftasei to fax,pou tha xeroun autoi ti thelw? mou eipan pws o ote kanei 15 ergasimes na diakopsei.otan diakopsei k mexri na kanei energopoiiisei i forthent,dn tha exw tilefwno? xerw rwtisa polla,ala plz help me.... για το πρωτο σκελος της ερωτησης δεν ξερω να σου απαντησω γιατι δεν εχω περασει απο αυτη τη φαση...μηπως στον αριθμο που θα στειλεις το fax ειναι για να κοβουν συνδεσεις??δεν ξερω για το δευτερο αφου δωσει το οκ ο οτε για τη μεταφορα μετα αναλαμβανει η forthnet...θα μεινεις χωρις τηλεφωνο (λογικα) μονο λιγες ωρες την ημερα ενεργοποιησης...εγω εμεινα γυρω στις 4 ωρες χωρις τηλεφωνο
vintage's_lover Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ok,thnx k pote tha me idopoiison gia to pote tha erthei to modem etc? tha erthei se epafi i forthnet mazi mou?
geran Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ok,thnx k pote tha me idopoiison gia to pote tha erthei to modem etc? tha erthei se epafi i forthnet mazi mou? οχι δεν προκειται να σε ειδοποιησουν.....ή περνεις τηλεφωνο π.χ μια φορα την βδομαδα και ρωτας για την προοδο της συνδεσης (καποια στιγμη θα σου πουν οτι σου εστειλαν το modem) ή μπαινεις εδω http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803 (βεβαια η υπηρεσεια αυτη ειναι λιγο για τα κλαματα) συνηθως ερχεται τις τελευταιες μερες.
vintage's_lover Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 se poio noumero mporw na parw? ostoso,skeftomai se kana 2 meres na xsanaparw tin hl na tin rwtisw an ola pane kala k an esteile tin eidopoiisi k ston ote....
geran Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 211 100 8000 801 100 8000 καλο κουραγιο με την αναμονη.
zoocra77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Εγω πάντως πήρα τηλ τη φορθνετ,γιατι ηρθε η ημέρα της ενεργοποιησης και δεν είχε σταλει ακόμη το μόντεμ!Μου έδωσαν εναν αριθμο φορτοτικής,μίλησα με την εταιρία κούριερ και την επόμενη μέρα το είχα!To τηλ νομιζω πως είναι το 801 100 1000!
vintage's_lover Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ok,egw simera pira tin hol gia diakopi k autos pou sumplirwsa ta xartia tis forthnet,mou eipe pws tha ta steilei aurio to prwi.akousa pws thelei peripou 1 mina,ennooun 1 mina,meta apo tis 15 ergasimes pou thelei o ote gia na diakopsei,'i sunolika ena mina??
geran Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Εγω πάντως πήρα τηλ τη φορθνετ,γιατι ηρθε η ημέρα της ενεργοποιησης και δεν είχε σταλει ακόμη το μόντεμ!Μου έδωσαν εναν αριθμο φορτοτικής,μίλησα με την εταιρία κούριερ και την επόμενη μέρα το είχα!To τηλ νομιζω πως είναι το 801 100 1000! καλα και μενα με την interattica ενεργοποιηθηκε η forthnet και υστερα ηρθε το modem....το 801 100 1000 ειναι για την εξυπηρετηση κοινου για τη σταθερη τηλεφωνια.
nodas_21greek Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Εμένα ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία την Παρασκευή και σήμερα ήρθε το modem. Μην περιμένετε τηλέφωνο από την courrier. Απλά να παρακαλάτε να είστε σπίτι!!!
Sincere Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Sto site tis forthnet sxetika me tin enimerosi moy grafei to eksis: 23/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:07/06/2007 Na tous empisteutho?? Eixe kamia kathisterisi kaneis se ayto to stadio? An isxuei tote gia poses kai poies meres tha mino xoris internet?
zoocra77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Εμένα την εκτιμώμενη ημέρα ενεργοποιήσης ενεργοποιήθηκε!Απλά εκεινη την ημέρα δεν είχα τηλέφωνο.Τωρα οσον αφορα το ιντερνετ λογικα θα μείνεις κανα 5 ημερο(μπορει και λιγότερο) χωρις αυτο.
panosno1com Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 kati sxetika me tis ri8miseis...apla gia na kserw! Sto filladio p m dwsane,ekei p deixnei pws na ri8miseis to router,sto bima 6 leei: πληκτολογηστε στο πεδιο userid [email protected] kserw oti 8a akoustei xazo erwtima.alla anti gia user.pop bazw to username mou?gi afto einai ma bold grammata e? thnx k sorry gia tin xazi erwtisi alla m kinise tin periergeia!
asmilon Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Απο το Site της Forthnet: User Name: [email protected] όπου user = Το μέρος του username όπως εσείς το έχετε επιλέξει (π.χ george, nick κλπ) και pop = To σημείο παρουσίας(point of presence) π.χ: ΑΤΗ για Αθήνα, ΤΗΕ για Θεσσαλονίκη κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.