**G** Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Mπήκα και εγώ ύστερα από 2 μήνες ακριβώς που κατέθεσα την αίτηση και 1.5 μήνα χωρίς adsl. Τώρα βέβαια όπως μαθαίνω έχει αλλάξει το σύστημα και δεν υπάρχει καθόλου διακοπή :twisted: Nai, perimena ki egw 2 mhnes, kai kala 30 maiou 8a exw internet leei to broadband status. Emeis pou perimename 2 mhnes 8eloume dwro ena hmerologio ths forthnet, auto pou o mhnas krataei 60 meres (pws to kanan??). Autoi pou perimenan 3 mhnes 8a paroun dwro 1 mhna extra anamonhs kai ena koutaki lexotanil.
k_w_t Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Λιγο ακομα υπομονη για μενα απο οτι γραφει στο site! Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet: 22/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:05/06/2007 15/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 15/05/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
tonypapadovic Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 θα μου πείτε αν ξέρετε αν θα έχω dsl τελικά όσο θα περιμένω;
megasig Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Τελικά ΜΟΛΙΣ εχθές κατάφερα να τους "πιάσω" στο τηλ. Λοιπόν: Με έχουν βάλει σε 1bill γιατί "δεν είχαν διαβάσει καλά την αίτηση μου" (δικά τους λόγια συδοδευόμενα από άπειρες συγνώμες ) Μου είπαν ότι όταν μου έρθουν παραστατικά απο ΟΤΕ και ΦΟΡΘΝΕΤ να τα κρατήσω απλήρωτα και στο τέλος του μήνα να τους τα πάω να τα πληρώσουν αυτοί σε μορφή πιστωτικού. Οι σκέψεις σας είναι επιθυμητές γιατί εγώ αρχίζω να χάνω την μπάλα με αυτά που γίνονται. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους (γενικώς δεν είχα προβλήματα με telecoms) μέχρι εχθές που είχα βγει εκτός εαυτού με αυτα που μου είπαν και τους πείρε και τους σήκωσε. Πως να προχωρήσω άραγε, να τους εμπιστευθώ? Δεν είναι απαραίτητο. Εάν ο megasig ήταν και στο πρόσφατο παρελθόν συνδρομητής της forthnet μπορεί να του έδωσαν μια demo σύνδεση. Εγώ έκανα την αίτηση 4/3, η συνδρομή που είχα στην forthnet adsl 1bill 1 mbit έληγε στις 9/4, και αφού τους ζάλισα στα τηλέφωνα και στα email είμαι από τότε με τσάμπα internet, έως ότου εδεήσουν να με ενεργοποιήσουν. Έχω βολευτεί εδώ που τα λέμε.Πάντως megasig τσέκαρε το μέσω της forthnet γιατί αν έγινε αυτό που περιγραφεί η MesmerizingGirl είναι μεγάλη απατεωνία και σηκώνει μπινελίκι/καταγγελία στην ΕΕΤΤ/μηνύσεις/βομβιστική επίθεση στα γραφεία της forthnet... edit: γράψε λάθος, δεν διάβασα αρκετά προσεκτικά τα προηγούμενα posts. το 2play μέσω ΟΤΕ είναι πάντως μεγάλη μ... Από την άλλη μέσα σε 1 βδομάδα ενεργοποίηση, ήταν ύποπτο εξ 'αρχής.
trojan21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 pedia tin paraskevi irthane kai pirane ta xartia mpeno stin forthnet kai tipota ?na tus paro til i na perimeno?
panosno1com Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 na rwtisw kati...!! to router pou dinei i forthnet,einai kalitero na sinde8ei sti 8yra USB i stin...(ethernet??) an sinde8ei stin USB,iparxei periptwsi na min pianei ti megisti taxitita??(dld na mporei to router na pianei tin megisti taxitita asxeta apo to bandwith,elpizw na katalabate pws to ennow..)
RapidShade Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Το USB δεν έχει απολύτως ΚΑΝΕΝΑ πλεονέκτημα σε σχέση με το Ethernet... οπότε για ποιο λόγο να το επιλέξεις? Δεν είναι το πρόβλημα τόσο στην ταχύτητα... είναι πολλά και έχουν ειπωθεί πολλές φορές - μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση. Για μένα, προτίμησε το Ethernet...
mpeeee Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 megasig μίλησες με υπεύθυνο ή μόνο με τον υπάλληλο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης; οι 2οι είναι λίγο αφερέγγυοι και έχουν μνήμη χρυσόψαρου, οπότε προτείνω να τους στείλεις email και να ζητήσεις έγγραφη διαβεβαίωση των όσων ισχυρίζονται/υπόσχονται. Το απαντητικό email το στέλνεις συνημμένο στην ΕΕΤΤ για να εξασφαλιστείς όσο το δυνατό. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα σε εξυπηρετήσουν, αν και διαφαίνεται ότι θα ταλαιπωρηθείς. Συνέχισε τα ποστ, μπας και βγάλουμε όλοι μαζί μια άκρη.
megasig Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Είμουνα Μ Ι Α Κ Α Ι Μ Ι Σ Η ώρα στο τηλέφωνο (ευτυχώς έπερνα απο την δουλειά). Πήρα πρώτα στην τηλεφωνία με περάσανε στους "τεχνικούς για το 2play" και αυτοί με την σειρά τους στο "τμήμα πωλήσεων". Το τι ακούσανε ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ δεν λέγετε. Να στείλω mail που? Αν μπορείς πες διεύθυνση. Ζήτησα έγγραφη βεβαίωση και μου είπε το ψώνιο να κρατησω το όνομά της και να την ζητήσω στο τέλος του μήνα για την διεκπεραίωση των λογαριασμών. BTW Ακούστε να δειτε τι έγινε/έμαθα μόλις τώρα (απο φίλο τεχνικο της metro ethernet/ΟΤΕ) . Μου είχαν ζητήσει προ 1μιση μήνα να κόψω την DSL γραμμή απο τον OTE για να προχωρήσει η αίτησή μου το οποίο και έκανα άμεσα την ίδια μέρα. Το ινετ κόπηκε την ακριβώς επόμενη. Λοιπόν είμαι πάλι με DSL γραμμή απο ΟΤΕ σύμφωνα με τα στοιχεία πάντα του ΟΤΕ. Αυτό τωρα πως το κάνανε????????? megasig μίλησες με υπεύθυνο ή μόνο με τον υπάλληλο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης; οι 2οι είναι λίγο αφερέγγυοι και έχουν μνήμη χρυσόψαρου, οπότε προτείνω να τους στείλεις email και να ζητήσεις έγγραφη διαβεβαίωση των όσων ισχυρίζονται/υπόσχονται. Το απαντητικό email το στέλνεις συνημμένο στην ΕΕΤΤ για να εξασφαλιστείς όσο το δυνατό.Από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα σε εξυπηρετήσουν, αν και διαφαίνεται ότι θα ταλαιπωρηθείς. Συνέχισε τα ποστ, μπας και βγάλουμε όλοι μαζί μια άκρη.
mpeeee Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Είμουνα Μ Ι Α Κ Α Ι Μ Ι Σ Η ώρα στο τηλέφωνο (ευτυχώς έπερνα απο την δουλειά).Πήρα πρώτα στην τηλεφωνία με περάσανε στους "τεχνικούς για το 2play" και αυτοί με την σειρά τους στο "τμήμα πωλήσεων". Το τι ακούσανε ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ δεν λέγετε. Να στείλω mail που? Αν μπορείς πες διεύθυνση. Ζήτησα έγγραφη βεβαίωση και μου είπε το ψώνιο να κρατησω το όνομά της και να την ζητήσω στο τέλος του μήνα για την διεκπεραίωση των λογαριασμών. BTW Ακούστε να δειτε τι έγινε/έμαθα μόλις τώρα (απο φίλο τεχνικο της metro ethernet/ΟΤΕ) . Μου είχαν ζητήσει προ 1μιση μήνα να κόψω την DSL γραμμή απο τον OTE για να προχωρήσει η αίτησή μου το οποίο και έκανα άμεσα την ίδια μέρα. Το ινετ κόπηκε την ακριβώς επόμενη. Λοιπόν είμαι πάλι με DSL γραμμή απο ΟΤΕ σύμφωνα με τα στοιχεία πάντα του ΟΤΕ. Αυτό τωρα πως το κάνανε????????? [email protected] νομίζω ότι εφόσον αυτοί διάβασαν "λάθος" (αν τους πιστέψεις), σε αυτούς απευθύνεται το mail. Κράτα το ευγενικό, όσο και αν βράζεις. Κράτησε και το όνομα, ακόμα και τη συνομιλία να κατέγραφες θα ήταν χρήσιμο (εντάξει πρέπει να κόψω τις αμερικάνικες ταινίες :p ). Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος του post, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και ήταν μια ένδειξη που μάλλον έπρεπε να σε υποψιάσει του τι θα επακολουθήσει. Εφόσον συνολικά η γραμμή παραμένει στον ΟΤΕ, μόνο μέσω ΟΤΕ μπορείς να έχεις dsl (εκτός και αν πρόκειται για shared llu). Αυτό που περιγράφεις είναι η διαδικασία μετάβασης από έναν ISP σε ένα άλλο, καθώς ο καθένας μισθώνει διαφορετικές γραμμές του ΟΤΕ (δεν ξέρω αν είναι τεχνικά ορθό αυτό που γράφω αλλά σε γενικές γραμμές αυτό είναι το νόημα) και δε μπορεί να χρησιμοποιήσει την ίδια.
tornado21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Παιδια εχω μια ερωτηση, δεν ξερω αν εχει ξαναερωτηθει δεν εκατσα να διαβάσω 60 σελ.Σκεφτομαι οταν θα μου τελειωσει η dsl συνδρομη μου να βαλω το 2play΄αλλά δεν με συμφέρει να το κάνω αν δεν μπω στο ιδιοκτητο δηλ.να πληρωνω παγιο στον Οτε.Εμενα με καλυπτει στο δυκτιο της η forthnet αλλά ας πουμε οτι κοβω το παγιο του Οτε αν θελω να παρω κπ σε μια αλλη περιοχη που δεν την καλυπτει ιδιοτικα η forth.τι γινεται?
tornado21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Α και κατι τελευταιο τα 39,90 ευρω ειναι συνολικα?Δλδ αν εχω μονο το ιδιοτικο δικτυο της forthnet δεν πληρωνω τπτ άλλο Ευχαριστω Εμενα φιλε μου ναι αλλά αυτους που δεν τους καλύπτει δεν χρεωνομαι εξτρα ή δεν παιζει κατι εκει?
activex Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 me tin aplh logiki kai analogizomenos oti san proepilogi forea toso kairo douleue me auton ton tropo (mono o enas eixe proepilogi forea diladi kai kalouse pantou) den blepw na alazi kati. nai sta 40E einai ola pliromena. apo ekei kai pera ta kanonizoun autoi.egw auto kserw.
**G** Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ...λίγο αφερέγγυοι και έχουν μνήμη χρυσόψαρου... **off topic** Star den vlepeis ka8olou SKAI? oi myth basters eipan oti to xrysopsaro exei arketa kalh mnhmh. Opote to neo eidos pros meleth einai oi ypalhloi ths forthnet. **off topic**
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.