Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμενα παντως και Αγγλοι ηταν (αν και δεν μου εχουν φερει ακομα τον εξοπλισμο,αλλα για αυτο πηρα τηλ και φταιει η π@#@#α η courier) και απο ταχυτητες ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Το μονο κακο ειναι οτι δεν ξερω γιατι χθες μου εκανε πολλα disconects.

Και κατι αλλο. Απο ntua κατεβαζα 3 αρχεια και επιανα 900 και. Οταν ομως κατεβαζα ενα αρχειο επιανα γυρω στα 600. Ξερει κανενας γιατι αυτο?

post-17539-129062946872_thumb.jpg

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

prin ligo extipise o kodon tu spitiumu apo forthnet ,ti curier mu lete itane kostumarismenos kai mu lei filarako ginete xamos ...kai ipograpsa ta xartia ,apo deftera tha ta kataxorisune ti lete?

Δημοσ.

παιδιά το πήρα απόφαση να βάλω k εγώ γιατί έμαθα ότι ο free εξοπλισμός είναι μέχρι το τέλος του μηνα.λοιπόν,που πρέπει να κάνω την αίτηση? δεν γίνεται να πάρω απλά κάπου τηλεφωνο(όπως έκανα τόσο καιρό με την hol?) αν όχι,τι πρέπει να κάνω? ακριβείς οδηγίες παρακαλώ.

Δημοσ.
den tha itan kalutera na perasw apo kapio katastima? den tha mou etoimazan pio grigora??

Πήγαινε στο πλαίσιο αν θέλεις, αν και νομίζω πως δεν θα επισπεύσει τη διαδικασία :mrgreen:

Δημοσ.

Το πιο γρηγορο ειναι αν εισαι Αθηνα να πας κατευθειαν στην Forthnet!

Εκανα αιτηση παρασκευη και τεταρτη ειχε περαστει στο συστημα οτι εχει σταλει στον πΟΤΕ

Δημοσ.
Το πιο γρηγορο ειναι αν εισαι Αθηνα να πας κατευθειαν στην Forthnet!

Εκανα αιτηση παρασκευη και τεταρτη ειχε περαστει στο συστημα οτι εχει σταλει στον πΟΤΕ

I forthnet einai stin odo atthidon. pairneis to leoforeio apo siggrou-fix kai stin ekklisia zoodoxou pigis katebaineis.

Δημοσ.
I forthnet einai stin odo atthidon. pairneis to leoforeio apo siggrou-fix kai stin ekklisia zoodoxou pigis katebaineis.

Στον Αγ.Σωστη κατεβαινεις επι της Συγγρου

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους/ες αντιμετώπισαν βλάβες?

Χρόνος αποκατάστασης? (με ενδιαφέρει κυρίως σε voice και δευτερευόντως σε adsl... ναι έχω και τα 2 είδη...)

Δημοσ.

Υπάρχει σελίδα της forthnet για online ενημέρωση εξέληξης της αίτησης 2play? Δεν μπορώ να τη βρώ (αν υπάρχει) από τη σελίδα της forthnet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...