pan-pan Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Σε εμενα παντως και Αγγλοι ηταν (αν και δεν μου εχουν φερει ακομα τον εξοπλισμο,αλλα για αυτο πηρα τηλ και φταιει η π@#@#α η courier) και απο ταχυτητες ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Το μονο κακο ειναι οτι δεν ξερω γιατι χθες μου εκανε πολλα disconects. Και κατι αλλο. Απο ntua κατεβαζα 3 αρχεια και επιανα 900 και. Οταν ομως κατεβαζα ενα αρχειο επιανα γυρω στα 600. Ξερει κανενας γιατι αυτο?
trojan21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 prin ligo extipise o kodon tu spitiumu apo forthnet ,ti curier mu lete itane kostumarismenos kai mu lei filarako ginete xamos ...kai ipograpsa ta xartia ,apo deftera tha ta kataxorisune ti lete?
vintage's_lover Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 παιδιά το πήρα απόφαση να βάλω k εγώ γιατί έμαθα ότι ο free εξοπλισμός είναι μέχρι το τέλος του μηνα.λοιπόν,που πρέπει να κάνω την αίτηση? δεν γίνεται να πάρω απλά κάπου τηλεφωνο(όπως έκανα τόσο καιρό με την hol?) αν όχι,τι πρέπει να κάνω? ακριβείς οδηγίες παρακαλώ.
trojan21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10009513 vintage's_lover ,edo tha vris ta panta ,,,gemise tin etisi kai stilto me taxidromio
virgo Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 an breite diathesimi porta,borei kai na energopoiithei...
vintage's_lover Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 den tha itan kalutera na perasw apo kapio katastima? den tha mou etoimazan pio grigora??
asxetoula Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 den tha itan kalutera na perasw apo kapio katastima? den tha mou etoimazan pio grigora?? Πήγαινε στο πλαίσιο αν θέλεις, αν και νομίζω πως δεν θα επισπεύσει τη διαδικασία
k_w_t Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Το πιο γρηγορο ειναι αν εισαι Αθηνα να πας κατευθειαν στην Forthnet! Εκανα αιτηση παρασκευη και τεταρτη ειχε περαστει στο συστημα οτι εχει σταλει στον πΟΤΕ
FarCry Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Το πιο γρηγορο ειναι αν εισαι Αθηνα να πας κατευθειαν στην Forthnet!Εκανα αιτηση παρασκευη και τεταρτη ειχε περαστει στο συστημα οτι εχει σταλει στον πΟΤΕ I forthnet einai stin odo atthidon. pairneis to leoforeio apo siggrou-fix kai stin ekklisia zoodoxou pigis katebaineis.
k_w_t Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 I forthnet einai stin odo atthidon. pairneis to leoforeio apo siggrou-fix kai stin ekklisia zoodoxou pigis katebaineis. Στον Αγ.Σωστη κατεβαινεις επι της Συγγρου
vagpap Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Να κάνω μια ερώτηση σε όσους/ες αντιμετώπισαν βλάβες? Χρόνος αποκατάστασης? (με ενδιαφέρει κυρίως σε voice και δευτερευόντως σε adsl... ναι έχω και τα 2 είδη...)
gtsamour Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Υπάρχει σελίδα της forthnet για online ενημέρωση εξέληξης της αίτησης 2play? Δεν μπορώ να τη βρώ (αν υπάρχει) από τη σελίδα της forthnet.
geran Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Υπάρχει σελίδα της forthnet για online ενημέρωση εξέληξης της αίτησης 2play? Δεν μπορώ να τη βρώ (αν υπάρχει) από τη σελίδα της forthnet. http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.