Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den xero tis genikes entiposis apo ti forthnet alla ego exo dsl forthnet apo tin arxi tis kai eimai poli happy alla afto pou egine simera itan to korifeo!

me piran tilefono na kano 2play mou ta siblirosan ola deftera erxete courier me tin aitisi na ipograpso !!

dld niotho poli tebelis!

+oti den pairimenis xoris dsl pia 20 meres! itan kai o monos logos pou den to ekana giati doulevo me to net!

ti na po panta tetoia!

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπον:

1) Αν και ρωτήθηκα, όταν προτοέκανα την αίτηση για 2play, αν θέλω να έχω internet μεχρι να γυρίσει σε Full LLU εγώ απάντησα αρνητικά ("ή ΟΛΑ ή τίποτα" τους είπα)

2) Η αίτηση έχει γίνει απο τον 3/2007 (δέν ξέρω γιατί γράφει μόνο τις ενέργειες που έγιναν μέσα στον 5ο/2007).

3) Απο τον 3ο υπάρχει πρόσβαση FULL LLU στην Μέα Σμύρνη 3

Υπήρχε γραμμή απο ΟΤΕ και isp forthnet (η προσφορά 3+3 με 69ευρό) η οποία και έληξε τον 2ο/2007. Απο τότε δεν είχα internet μέχρι χθές.

Σημείωση οτι το modem δεν έχει βγει απο τότε απο την πρίζα.

Επίσης με είχαν πάρει πριν 1μιση μήνα και μου είχαν πει πως πρέπει να κόψω εγώ την γρμμή DSL που υπήρχε απο ΟΤΕ (λογος ο οποίος καθυστερουσε και η αίτησή μου) το οποίο εκανα την ιδια μέρα. Η γραμμή (DSL απο ΟΤΕ) κοπηκε την επόμενη

Το ερώτημα (ρητορικό): Πως παίζουν ακόμα τα στοιχεία που έμπαινα πριν 3 μήνες?

Αυτά τα ολίγα προσπαθώντας σήμερα ΟΛΗ μερα να τους πιάσω στο τηλέφωνο να μου (μας?) εξηγήσουν τι γίνετε.

Ta stoixeia sou paizoun giati efoson eixes adsl forthnet profanws zitises na diatiriseis toidio username kai sto 2play.Epomenws afou energopoiithike to 2play leitourgoun kai oi kwdikoi sou.

Αν εξοφλώ το λογαριασμό με πάγια τραπεζική εντολή θα χρειαστεί να πληρώνω και προμήθεια στην τράπεζα? Όσοι έχετε ήδη λάβει λογαριασμό από τη forthnet έχετε παρατηρήσει τίποτα extra χρεώσεις όπως, έξοδα αποστολής λογαριασμού κτλ?

ΥΓ Ο συμψηφισμός με το προπληρωμένο in-a-box(που "τρέχει" ακόμα)θα γίνει αυτόματα ή θα πρέπει να τους ενημερώσω?

Gia tin promitheia kathe trapeza exei ta dika tis.

Extra xrewseis den yparxoun gia apostoli logariasmou klp.

O sympsifismos ginetai aftomata efoson stin aitisi grapseis oti eisai idi pelatis forthnet kai epithymeis na diatiriseis to palio username.

Δημοσ.
tha tus pari kai tha tus sikosi perno kathe mera sto 13831 kai ta idia ,ine engatalimenes parte argotera ti sto hell ginete!!!

Πάρε μεσημέρι προς απόγευμα, από τις 4:30 & μετά..

Δημοσ.

Ευχαριστώ MesmerizingGirl. Πάντως υπάρχει προμήθεια σε κάθε περίπτωση, έτσι?

Υπαρχει περίπτωση να αυξηθεί το upload speed αυτόματα στο μέλλον?

Δημοσ.

Χθες ενεργοποιήθηκε τελικά η υπηρεσία. Η κατάσταση ήταν ως εξής:

16/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:16/05/2007

28/04/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

28/04/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Όλα καλά. Εγγλέζοι στο ραντεβού τους οι της forthnet...

Ως τώρα είμαι ικανοποιημένος από την υπηρεσία. Αλλά έχω μια απορία: μπήκα στο ftp.ntua.gr και κατέβασα ένα αρχείο με 750 περίπου. Από rapidshare όμως δεν ξεπερνάω τα 220...Σημειώνω ότι δεν είμαι premium και ότι χρησιμοποιώ το netgear dg384g.

Δημοσ.

750kByte/sec είναι 6Mbit.Μια χαρά δηλ.

Από την στιγμή που σύνδεση σου με κάποιο τρόπο φτάνει αυτά τα 6Mbits

τότε μάλλον κάτι παίζει με από rapidshare μεριά...

Δημοσ.

tus eperna til kai tipota ..Telika me pirane til kai tha erthi avrio curier me xreosi 8 euro ...na ipograpso na telionume 10Mbps tha exo apisteftooo!!! erotisi pio modem tha mu ferune?,SKIMNOS i grami ine kathari tu tilefonu energopithike kai to adsl ola mazi?

Δημοσ.

Μαγκες μπορειτε να πειτε μια τι χρειαζεται ακριβως για αυτην την διαδικασια και που πρεπει να απευθυνθω

Δημοσ.
Χθες ενεργοποιήθηκε τελικά η υπηρεσία. Η κατάσταση ήταν ως εξής:

16/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:16/05/2007

Όλα καλά. Εγγλέζοι στο ραντεβού τους οι της forthnet...

Egglezoi?

30/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:30/05/2007

07/05/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

04/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

21/04/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

29/03/2007 Apostolh aithshs mesw plaisio

Epeidh me gkastrwsan... gi auto einai Egglezoi:? thumbs down

Δημοσ.
Ευχαριστώ MesmerizingGirl. Πάντως υπάρχει προμήθεια σε κάθε περίπτωση, έτσι?

Υπαρχει περίπτωση να αυξηθεί το upload speed αυτόματα στο μέλλον?

Yparxei periptwsi alla kaneis den kserei sigoura pote kai poso.

tus eperna til kai tipota ..Telika me pirane til kai tha erthi avrio curier me xreosi 8 euro ...na ipograpso na telionume 10Mbps tha exo apisteftooo!!! erotisi pio modem tha mu ferune?,SKIMNOS i grami ine kathari tu tilefonu energopithike kai to adsl ola mazi?

Tha pareis usr 9112. Einai router me mia ethernet kai mia usb thyra.

Μαγκες μπορειτε να πειτε μια τι χρειαζεται ακριβως για αυτην την διαδικασια και που πρεπει να απευθυνθω

An ennoeis ti xreiazetai gia na energopoiiseis 2play thelei tin aitisi 2play mazi me prosfato logariasmo tou OTE kai mai fwtotypia taftotitas tou idioktiti tis grammis tou OTE na ta pas sti Forthnet i se kapoio katastima pou synergazetai mazi tous.px.plaisio,multirama klp.

Meta perimeneis ena mina kai etoimos!

Δημοσ.

Είχα μπει από πριν στο πρόγραμμα τηλεφωνίας της forthnet. Ναι, η γραμμή είναι καθαρή σαν του οτε και την ημέρα της ενεργοποίησης διακόπηκε για λίγες ώρες.

Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία γιατί από http κατεβάζει με 200-220 και από ftp με 750;;;;Δηλαδή είναι μεγάλη η διαφορά!!!

Δημοσ.
Egglezoi?

30/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:30/05/2007

07/05/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

04/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

21/04/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

29/03/2007 Apostolh aithshs mesw plaisio

Epeidh me gkastrwsan... gi auto einai Egglezoi:? thumbs down

Σε μένα ήταν εγγλέζοι!!! Δηλαδή, τι θέλεις να πω;;;:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

.

egw eimai se afto to bima...poses meres lete na perimenw akomi?(esteila tin aitisi 7/5 kai xtes stis 17/5 m grafei afto.(pou einai quote)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...