Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an exeis idi router giati na pareis allon router gia to double play?apla xrisimopoiieis oti ixes kanonika.an den ipostirizetai stin perioxi sou apla plironeis to pagio gia to tilefono sou(an den ipostirizetai apo forthnet dslam)

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Exei balei kaneis forthnet 2 play??

Leei 40 eyrw me aperioristes kliseis k adsl sta 4 an eisai sto diktyo tis.

To thema einai oti sta psila grammata kapou leei oti an ginete uperboliki xrisi exei to dikaiwma na sou anebasei to pagio.

k pia einai diladi gia aytous i uperboliki xrisi??mporei egw na milisw 3 wres k na mou poun uperboliki xrisi.

pira til k mou eipan gia 18 wres ti mera alla ayto den anaferete pouthena k leei oti tha to dieykrinizoyn argotera. einai dunaton?

xerei kaneis kati??

Δημοσ.

Λοιπόν μετά απο αίτηση απο 29/1 απο χτές έχω 2play. Το πρόβλημα ήταν οτι ήταν έτοιμο απο πίο νωρίς αλλα περίμενα τον εξοπλισμό! Σύμφωνα με το speedtest.forthnet.gr τρέχω με 892kb αν και η συμφωνία είναι για 1MB. Λόγω οτι είμαι ακόμα με OTE :cry: δεν έχω τα 4ΜΒ. Στη τηλεφωνία ακόμα είμαι με το πρόθεμα 1789 και περιμένω απο βδομάδα την προεπιλογή φορέα.

Στα πρώτα αποτελέσματα...λογαριασμός κλπ θα σας ενημερώσω για το τι και πως...μια και σαν net θελω να δώ την ταχύτητα και σαν τηλέφωνο ...το δουλεύουμε το καημένο!

Δημοσ.
πολύ γρήγορη ενεργοποίηση. ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα

Δεν είναι στο ιδιόκτητο όμως. Πληρώνει ακόμα πάγιο οτε. Στο ιδιόκτητο κανείς ακόμα φαίνεται.

Δημοσ.
Δεν είναι στο ιδιόκτητο όμως. Πληρώνει ακόμα πάγιο οτε. Στο ιδιόκτητο κανείς ακόμα φαίνεται.

και πάλι είναι γρήγορα. αν σκεφτείς ότι για μια απλή σύνδεση adsl κάνουν 1 μήνα που και πάλι είναι μέσω οτε

Δημοσ.
Exei balei kaneis forthnet 2 play??

Leei 40 eyrw me aperioristes kliseis k adsl sta 4 an eisai sto diktyo tis.

To thema einai oti sta psila grammata kapou leei oti an ginete uperboliki xrisi exei to dikaiwma na sou anebasei to pagio.

k pia einai diladi gia aytous i uperboliki xrisi??mporei egw na milisw 3 wres k na mou poun uperboliki xrisi.

pira til k mou eipan gia 18 wres ti mera alla ayto den anaferete pouthena k leei oti tha to dieykrinizoyn argotera. einai dunaton?

xerei kaneis kati??

gia ta til den xero alla sto adsl ftaneis sxedon 4 mbit me 512 upload.

Δημοσ.

Παιδια εχω καταθεσει την αιτηση (στα γραφεια τους) απο 19/1 και εννοειται πως δεν εχω ακομη ενεργοποιηθει...

Καλυψη μου βγαζει απο τις 15/1 και φυσικα δεν εχει ακομη καν κοπει η παλια μου ADSL (forthnet 1 Bill).

Η υπομονη μου εχει εξαντληθει και υποθετω πως το θεμα ειναι γενικοτερο μιας και αποτι βλεπω δεν εχει ενεργοποιηθει κανενας...

Δημοσ.
Παιδια εχω καταθεσει την αιτηση (στα γραφεια τους) απο 19/1 και εννοειται πως δεν εχω ακομη ενεργοποιηθει...

Καλυψη μου βγαζει απο τις 15/1 και φυσικα δεν εχει ακομη καν κοπει η παλια μου ADSL (forthnet 1 Bill).

Η υπομονη μου εχει εξαντληθει και υποθετω πως το θεμα ειναι γενικοτερο μιας και αποτι βλεπω δεν εχει ενεργοποιηθει κανενας...

esy exeis kai koutsa strava kaneis thn douleia sou.

ena mhna mou exoun kopsei thn syndesh.

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

22/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

20/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

15/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

12/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

08/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

05/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

02/02/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

02/02/2007 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

01/02/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

25/02/2007 tous exw paei egw o idios sthn kalithea thn aithsh.

Δημοσ.

exoun energopoiithei.

esy exeis kai koutsa strava kaneis thn douleia sou.

ena mhna mou exoun kopsei thn syndesh.

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

22/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

20/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

15/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

12/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

08/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

05/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

02/02/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

02/02/2007 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

01/02/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

25/02/2007 tous exw paei egw o idios sthn kalithea thn aithsh.

ton ote perimeneis kai ama den iparxoun portes stin perioxi sou perimeneis.

Δημοσ.

#22/02/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

Ο Ο.Τ.Ε. ανακοίνωσε προ ημερών, ότι η μεταφορά αριθμού από ΟΤΕ προς ιδιωτικό δίκτυο χρειάζεται 2 μήνες !

Η τελευταία αντίσταση !

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι και εγω περίμενα να έχω τα γνωστά αλλά όταν έλαβα το SMS οτι είμαι ενεργός εντυπωσιάστηκα. Η ενημέρωση απο τον ΟΤΕ πρίν την αίτηση στη forthnet ήταν οτι δεν είχαν πόρτες και θα αρχίσουν πολύ...και αν ήθελα γρήγορα να έκανα αίτηση σε αυτούς!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...