angmar Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 3) Η τηλεφωνική γραμμή μου είναι ISDN και από ότι μου είπαν πρέπει να είναι PSTN. Αυτή τη μετατροπή πόσο κοστίζει και ποιός πρέπει να την κάνει? Εγώ και πρίν να διακόψω από τον ΟΤΕ ή το αναλαμβάνει η forthnet? Λογικά (με βάση τα όσα αναφέρει η αίτηση προς 4νετ για το 2πλευ) μπορείς να κρατήσεις την ISDN, θα ήταν μεγάλη @@ρια να σε υποχρεώσουν να αλλάξεις τύπο γραμμής! Θα έχαναν πελάτες έτσι. Στην αίτηση δηλώνεις οτι έχεις ISDN και αν έχεις και MSN, ενεργοποιείται το 2πλευ στον κεφαλικό αριθμό και κρατάς προφανώς και το MSN ως έχει. mariosgr θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τη 4νετ πριν κάνεις την αίτηση, γιατί η μετατροπή απο ISDN σε PSTN έχει μια χρέωση κοντά στα 35 ευρώ. Μπορεί να αναλάβει η 4νετ την διαδικασία, αλλά θα αναλάβει και το κόστος ή θα πληρώνεις κερατιάτικα; Κάνε ένα κόπο σαν άμεσα ενδιαφερόμενος (γιατί μέχρι να καλύψει κι εμένα το 2πλευ...) και ρώτα και κάνε κ ένα πόστ εδώ να μας ενημερώσεις γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για 2πλευ αλλά θέλω να κρατήσω και το MSN που με τόσο κόπο πήρα (βλέπετε εύκολο νούμερο και καλά).
chatasos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εφόσον πάρεις shared LLU και έχεις ISDN, τότε κρατάς το τηλέφωνο (και άρα το ISDN) όπως είναι. Αν πάρεις Full LLU και έχεις ISDN, τότε το τηλέφωνό σου γίνεται PSTN χωρίς κάποια έξτρα χρέωση.
cordobros Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Εχω adsl στα 1024 από Οtenet απο τόν περασμένο Οκτώβριο και με ενδιαφέρει να μεταφερθώ στο 2play όχι τόσο γιατί είχα κάποιο πρόβλημα στις ταχύτητες (ίσα ίσα το αντίθετο θα έλεγα), όσο για να απαλλαγώ επιτέλους από τα πάγια του ΟΤΕ! Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς τα εξής: 1) Στο 2play η ποιότητα του ήχου στίς τηλεφωνικές κλήσεις είναι ανάλογη με αυτή του ΟΤΕ? Δηλ θα ακούω και θα ακούγομαι το ίδιο καθαρά όπως και τώρα? 2) Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της 1 μεταφοράς να μείνω χωρίς καθόλου τηλέφωνο για κάποιο διάστημα? 3) Η τηλεφωνική γραμμή μου είναι ISDN και από ότι μου είπαν πρέπει να είναι PSTN. Αυτή τη μετατροπή πόσο κοστίζει και ποιός πρέπει να την κάνει? Εγώ και πρίν να διακόψω από τον ΟΤΕ ή το αναλαμβάνει η forthnet? 4) Πόσο καιρό περίπου παίρνει συνολικά η όλη διαδικασία? (Αποδέσμευση από ΟΤΕ, μετατροπή γραμμής σε PSTN και ενεργοποίηση απο forthnet?) 5) Οι ταχύτητες του adsl φτάνουν πράγματι τα 10Mbps? 6) Τελευταίο και σημαντικότερο: Μετά τη μεταφορά απαλλάσσομαι ΠΛΗΡΩΣ απο ΟΤΕ ή μήπως μένει τίποτα που μου διαφεύγει? 1]ειναι ιδια με τον ΟΤΕ 2]1-2 ωρεs 3]κανενα κοστοs τα αναλαμβανει η φορθνετ. 4]περιπου 1 μηνα. 5]με αρχεια του azureus,χτυπαω 10mb συνεχεια. 6]απαλλασεσαι μια για παντα.
nikoskon Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εφόσον κάποιος βλέπει πως ανήκει στο ιδιόκτητο μαζί με την άιτηση του 2play κάνει και αιτηση για τα 10mbit? Η απάντηση επείγει παίδες...
cordobros Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εφόσον κάποιος βλέπει πως ανήκει στο ιδιόκτητο μαζί με την άιτηση του 2playκάνει και αιτηση για τα 10mbit? Η απάντηση επείγει παίδες... μια αιτηση κανειs για 2 play και σε αυτην συμπεριλαμβανονται ολα.
nikoskon Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 thx cordobros... τότε την π@π@ριά την έκανε το Πλαίσιο στην περίπτωση μου. Με έβαλε να συμπληρώσω 2 αιτήσεις,μία για 2play και μία για τα 10mbit και επισύναψε τα δικαιολογητικά στην αίτηση των 10mbit με αποτέλεσμα από τις 7/5 που στάλθηκε το μήνυμα απο Forthnet,να έχω μόνο DSL και να είμαι με shared LLU με τον ΟΤΕ. Οπότε ας κόψουν τον λαιμό τους,από τις 7/5 και μετά δεν πληρώνω μία στον ΟΤΕ.Ας τα πληρώσει το Πλαίσιο.
cordobros Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 πρεπει να σε κοροιδεψανε γιατι δεν υπαρχει πουθενα στα συμβολαια τηs φορθνετ οτι θα εχειs 10mbs σου λεει "μεχρι 10mb" και οχι 10mb.
mariosgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις! angmar τηλεφώνησα στη forthnet και μου είπαν αυτό ακριβώς που ανέφερε και ο chatasos πιο πάνω. Οτι δηλαδή εάν πάρεις shared LLU δεν υπάρχει κάποια μεταβολή στο ISDN οπότε κρατάς το τηλέφωνο όπως είναι και κατ' επέκταση και τo MSN. Αν πάρεις Full LLU και έχεις ISDN, τότε το τηλέφωνό σου θα γίνει PSTN και θα το αναλαβει η forthnet χωρίς καμμία επιπλέον επιβάρυνση.
nikoskon Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 πρεπει να σε κοροιδεψανε γιατι δεν υπαρχει πουθενα στα συμβολαια τηs φορθνετ οτι θα εχειs 10mbsσου λεει "μεχρι 10mb" και οχι 10mb. Υπάρχει συμβόλαιο. link Δεν διαφωνώ για το "ως 10Mbps". Απλά τώρα είναι σε ένα χαρτί το οποίο αναφέρει:" Η υπηρεσία περιλαμβάνει πρόσβαση στο Internet με ταχύτητα 1Mbps/10Mbps*....." Αυτό που συμπλήρωσα εγώ έλεγε: " Η υπηρεσία περιλαμβάνει πρόσβαση στο Internet με ταχύτητα 1Mbps/4Mbps*....." και έπρεπε να συμπληρώσω το πρόσθετο έγγραφο/συμβόλαιο για τα 10Mbps....
cordobros Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 εγω φιλε μου τα συμβολαια τα πηρα με e-mail απο την φορθνετ και ειδικο χαρτι που να λεει οτι ζητω ταχυτητα εωs 10mb δεν υπηρχε. ρωτω ομωs,υπαρχει κανεναs χρηστηs που να μην θελει τα 10mb; αυτο ειναι αυτονοητο και για αυτο δεν μου εστειλαν τετοιο χαρτι. το πρωτο που λεs 1-4mb ειναι το βασικο χαρτι που μου εσταλη και υπεγραψα. φυσικα η ταχυτητα που εχω οσο καιρο εχω το 2play,ειναι 10mb και αν μπειs στο ρουτερ που θα σου στειλουν θα δειs οτι εχει συγχρονισει στα 9999KB/s. και φυσικα καθε αναβαθμιση που θα γινεται [συντομα θα γινει 15mb/s]θα συγχρονιζει αυτοματα. οποτε ποιοs ο λογοs να υπογραψω χαρτι για 10 αφου πολυ συντομα θα αλλαξει;
megasig Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ήρθε το ΤΕΛΟΣ!!!! (??) 15/05/2007 Ενεργοποίηση Internet. Σε μερικές ημέρες θα ακολουθήσει ενεργοποίηση της Τηλεφωνίας 14/05/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 10/05/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 09/05/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 09/05/2007 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 08/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Δεν εχω λάβει ούτε SMS με κωδικούς ούτε τηλ απο φορθνετ...αλλά το παραπάνω μου έφτιαξε την μέρα!!. Λέτε να χαίρομαι τσάμπα ? (μάλον...)
nikoskon Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Τι να σου πώ ρε φίλε; Μάλλον η πωλήτρια του Πλαισίου έκανε την βλακεία αλλά από την άλλη γιατί μου στάλθηκε μήνυμα από τη Forthnet για το 2play από τη στιγμή που στη Forthnet τώρα μου λένε πως αυτό που βλέπουν στα pc στους είναι απλά ενεργοποιημένη πρόσβαση aDSL στα 10Mbit; Και επίσης γιατί τις προηγούμενες μέρες βλέπαν κανονικά ενεργοποιημένο 2Play; ΥΓ.Έχω ήδη πάρει το router από τις 8/5 και έχω DSL στα 10Mbit.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ap' oti mou eipan apo Forthnet, me piran kai oi idioi tilefono prin "proxorisoun" tin aitisi, osoi exoun ISDN, gyrnaei se PSTN (dorean bebaia). den ginetai na kratiseis tin ISDN.
Tox0tis Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μιλησα εχτες (και σημερα για να διευκρινησω το θεμα "απαγορευσης" ανταλλαγης δεδομενων που γραφει στην αιτηση) με πωλητη της 4νετ. Ηταν σαφης οτι εγγυουνται τα 6 και απο εκει και περα μεχρι 10 χωρις εγγυηση. Μου το ξεκαθαρισε. Θα σας ενωμερωσω μολις εχω ολοκληρωμενη απαντηση για τον ορο 6.9 της αιτησης, καθως του διευκρινησα οτι εχω σκοπο να κατεβαζω 1 Τερα το μηνα τουλαχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.