Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχοντας το router, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, δε θα έχω τηλ.?

8a exeis thelfwno. Mporeis akoma na exeis kai internet se periptwsh diakophs reumatos. Apla syndeeis se forhto ypologisth thn usb 8yra enos usb powered modem (opws to f200).

Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι πως μπορω να ρυθμίσω το router για τα e mule,WoW?Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!!!

Δημοσ.

Σωστος!Απλά δεν μπορω να καταλαβω τι είναι το static ip και πως το βρίσκω.Τελικά χρειάζεται?Σόρυ αλλα είμαι noob.(Πρώτη φορά εχω router.Καλα και αυτη η forthnet δεν εδινε κανα modemaki?LOL)

Δημοσ.

file zoocra77 na eyxaristis tin 4net poy soy edwse router kai oxi modem. Otan matheis na to xeirizesai pistepse me tha se wfelisi poli perissotero apo to aplo modem.

Δημοσ.
Re bale to UPnP kai tha kanei automato port forwarding. kai ase to static IP. DHCP bale

Αυτό τι είναι καποιο είδος προγράμματος?Με βολεύει αφανταστα(αν υπάρχει κατι τέτοιο) γιατι ψάχνω εδ και 2 ωρες και δεν τα πολυκαταλαβαινω και φοβάμαι μην κάνω καμιά λακαμιά με τις ρυθμίσεις του ρουτερ.Τεσπα,ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Oxi to ipostirizei to router kai ta windows XP. Apo ekei kai pera prepei na to ipostirizei kai to programma gia na to xrisimopoiisei. Koita stis rithmiseis an to exeis kai energopoiise to. Meta pigaine sta XP kai prostese to windows component. Tha deis to router sou na emfanizetai sta windows os UPnP siskeui

Δημοσ.

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

29/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:29/05/2007

05/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

05/05/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

ξερει κανένας τι μπορεί να σημαίνει το παραπάνω?έχει τελικά δικτυο η 4νετ στην περιοχή μου? τι εννοούν κατασκεύη γραμμής??

Δημοσ.
Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

29/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:29/05/2007

05/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

05/05/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

ξερει κανένας τι μπορεί να σημαίνει το παραπάνω?έχει τελικά δικτυο η 4νετ στην περιοχή μου? τι εννοούν κατασκεύη γραμμής??

αυτο σημαινει οτι στιs29/5 θα ενεργοποιηθει η γραμμη σου.

ετσι ενεργοποιηθηκε και η δικη μου.

οταν λεει κατασκευη σημαινει οτι καθαριζεται η γραμμη σου για να περασει στο δικτυο τηs φορθνετ.

Δημοσ.

Απο την στιγμή που σου εμφανίζει στο Broadband status: Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet και Αποστολή αίτησης προς τον Οτε, πόσο καιρό πέρνει για να εμφανίσει το επόμενο στάδιο;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Εχω adsl στα 1024 από Οtenet απο τόν περασμένο Οκτώβριο και με ενδιαφέρει να μεταφερθώ στο 2play όχι τόσο γιατί είχα κάποιο πρόβλημα στις ταχύτητες (ίσα ίσα το αντίθετο θα έλεγα), όσο για να απαλλαγώ επιτέλους από τα πάγια του ΟΤΕ!

Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς τα εξής:

1) Στο 2play η ποιότητα του ήχου στίς τηλεφωνικές κλήσεις είναι ανάλογη με αυτή του ΟΤΕ? Δηλ θα ακούω και θα ακούγομαι το ίδιο καθαρά όπως και τώρα?

2) Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς να μείνω χωρίς καθόλου τηλέφωνο για κάποιο διάστημα?

3) Η τηλεφωνική γραμμή μου είναι ISDN και από ότι μου είπαν πρέπει να είναι PSTN. Αυτή τη μετατροπή πόσο κοστίζει και ποιός πρέπει να την κάνει? Εγώ και πρίν να διακόψω από τον ΟΤΕ ή το αναλαμβάνει η forthnet?

4) Πόσο καιρό περίπου παίρνει συνολικά η όλη διαδικασία? (Αποδέσμευση από ΟΤΕ, μετατροπή γραμμής σε PSTN και ενεργοποίηση απο forthnet?)

5) Οι ταχύτητες του adsl φτάνουν πράγματι τα 10Mbps?

6) Τελευταίο και σημαντικότερο: Μετά τη μεταφορά απαλλάσσομαι ΠΛΗΡΩΣ απο ΟΤΕ ή μήπως μένει τίποτα που μου διαφεύγει?

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους!

Εχω adsl στα 1024 από Οtenet απο τόν περασμένο Οκτώβριο και με ενδιαφέρει να μεταφερθώ στο 2play όχι τόσο γιατί είχα κάποιο πρόβλημα στις ταχύτητες (ίσα ίσα το αντίθετο θα έλεγα), όσο για να απαλλαγώ επιτέλους από τα πάγια του ΟΤΕ!

Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς τα εξής:

1) Στο 2play η ποιότητα του ήχου στίς τηλεφωνικές κλήσεις είναι ανάλογη με αυτή του ΟΤΕ? Δηλ θα ακούω και θα ακούγομαι το ίδιο καθαρά όπως και τώρα?

2) Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς να μείνω χωρίς καθόλου τηλέφωνο για κάποιο διάστημα?

3) Η τηλεφωνική γραμμή μου είναι ISDN και από ότι μου είπαν πρέπει να είναι PSTN. Αυτή τη μετατροπή πόσο κοστίζει και ποιός πρέπει να την κάνει? Εγώ και πρίν να διακόψω από τον ΟΤΕ ή το αναλαμβάνει η forthnet?

4) Πόσο καιρό περίπου παίρνει συνολικά η όλη διαδικασία? (Αποδέσμευση από ΟΤΕ, μετατροπή γραμμής σε PSTN και ενεργοποίηση απο forthnet?)

5) Οι ταχύτητες του adsl φτάνουν πράγματι τα 10Mbps?

6) Τελευταίο και σημαντικότερο: Μετά τη μεταφορά απαλλάσσομαι ΠΛΗΡΩΣ απο ΟΤΕ ή μήπως μένει τίποτα που μου διαφεύγει?

1. Απο αναφορες που εχω υπ'οψην μου ως τωρα , η ποιοτητα ειναι ιδια, η ελαχιστα κατωτερη σε σημειο που γινετε δυσκολα αντιληπτη. παντως υπαρχουν αρκετες αναφορες για προβληματα στην αναγνωριση κλησεων.

2. μερικες ωρες μονο την μερα της ενεργοποιησης.

3.την μετατροπη την αναλαμβανει η forthnet δεν χρειαζετε να κανεις εσυ τιποτα, απλα την ημερα της ενεργοποιησης φροντισε να αποσυνδεσεις το netmod.

4.εξαρτατε απο την περιοχη που βρισκεσε και την διαθεσιμοτητα σε πορτες.

πλεον μετα απο παρεμβαση της ΕΕΤΤ η διαδικασια απο την ημερα της καταθεσης συνολικα ειναι περιπου 30 με 35 μερες.

εκτος και αν εισαι απο θεσσαλονικη οπου υπαρχουν πολλα προβληματα, και η αναμονη ειναι αρκετα μεγαλυτερη.

5. 10 full χλωμο. σε ωρες αιχμης εχουμε αναφορες για 5 ως 7 mpbs. απο γρηγορους servers παντως καταβαζεις ανετα με 850+ kbps (με download manager υπαρχουν καλυτερα αποτελεσμετα απο οτι με on board manager)

6. Με την ενεργοποιηση της υπηρεσιας απαλασεσε πληρως. απλα να περιμενεις ενα εκκαθαριστικο λογαριασμο απο τον ΟΤΕ.

φροντισε μονο να επιστρεψεις στον ΟΤΕ το Νetmod διοτι θα στο χρεωσουν 155 euros στον εκκαθαριστικο.

Δημοσ.

Έχουν περάσει 6 από τους 12 μήνες ισχύος του πακέτου adsl in-a-box των 117 ευρώ. Ας υποθέσουμε οτι βάζω το 2-play αυτό το μήνα. Θα συμψηφιστεί το μισό ποσό, δηλαδή τα 58 ευρώ(περίπου), με το λογαριασμό που θα μου έρθει ή θα είναι κατά πολύ μικρότερο το ποσό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...