**G** Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Se utorrent katebazei xwris na exw kanei kanena port forwarding kai me to zone alarm na trexei aproblhmatista. Vasika gia na treksw u torrent limewire bitcomet den xreiasthka pote ry8miseis sta ports mallon logw UPnP. Xreiazomai mono otan prepei na ginw server (px se games) kai sto emule. apo tis stigmi tis apostolis tis aitisis thelei peripou 2-3 ebdomades.Oso gia ti meiwsi twn xronwn energopoiisis afora tis kainouries aitisis, pou eginan meta ti dimosiefsi tis anakoinwsis. MesmerizingGirl thn aithsh mou thn phran 2 apriliou kai egrapse sto broadband status 21 apriliou kataxwrh8hke h aithsh. Epeidh den evlepa kamia kinhsh omws na ginetai kai sthn eksyphrethsh mou legan oti nanai, ekana kataggelia kai amesws apo 21 apriliou h kataxwrhsh ths aithshs phge 4 maiou, kai meta apo 3 meres, 7 maiou, egrapse apostolh ths aithshs ston ote. isws na m pianei kiolas. :)
nt2376 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 "Οι ψηφιακές ευκολίες (βασικό πακέτο και επιπλέον επιλογές) αφορούν σε παροχή της υπηρεσίας Forthnet 2play μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Σε περίπτωση που το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet δεν είναι διαθέσιμο οι υπηρεσίες δρομολογούνται και χρεώνονται ανάλογα από τον ΟΤΕ. Οι Επιπλέον Ψηφιακές Ευκολίες παρέχονται δωρεάν έως και 30/08/07" εδω ξερει κανεις τι ειναι αυτες οι ευκολιες?
nikoskon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Παιδιά κάποιος που ανήκει στο ιδιοκτητο της Forthnet με 2Play και πριν είχε ΟΤΕ, ας πάρει ένα τηλ στο 1899 να μου πει με pm αν του βγαίνει ο Προσωπικός Τηλεφωνητής του ΟΤΕ. Sorry για το off topic...
**G** Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 **G** πού έκανες την καταγγελία;! Esteila thn aithsh sthn online forma ths EETT nikoskon, kai meta to gnwstopoihsa sth forthnet me episynapsh ths kataggelias autousias. Eixa steilei ena email paraponwn prin apo mia ebdomada (mono sth forthnet) kai den mou eixan apanthsei. Molis esteila thn kataggelia mesa se 20-30 lepta mou hr8e h apanthsh sto prwto mou mhnyma. Symptwsh?
nikoskon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Thx **G**... Αύριο πρωί θα τους πάρω για τελευταία φορά τηλ μπας και μάθω ακριβώς τί συμβαίνει και μετά θα κάνω και εγώ καταγγελία. Αν είχες ΟΤΕ πριν και τωρα εισαι στο ιδιοκτητο,παρε μια στο 1899 και πες μου...
equi1908 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγω απο τη γραμμη με το 2play επαιρνα στο 134 για να μου κοψουν το connx που ειχα στην αλλη γραμμη και δεν συνδεοταν. Τελικα τους τηλεφωνησα απο την αλλη γραμμη και συνδεθηκα αμεσως... To 2play ενεργοποιηθηκε την Δευτερα. Χτες (Τριτη) απο 5μμ-3πμ δεν ειχα internet και ημουν ετοιμος να παρω να τους κραξω. Τελικα μαλλον ηταν για να διορθωσουν το προβλημα που ανεφερα στον τεχνικο τους την Τριτη το πρωι. (Οπου προβλημα εννοω το οτι η max ταχυτητα που ειχα δει ηταν 6500). Απο τη στιγμη που επανηλθε το internet εχω μονιμα και ακατεβατα 10012!!!
fits13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Re pedes twra logiko einai na ftanoyn oi perissoteroi xristes to max download alla to thema einai otan gemisoyn ta dslam apo xristes me poso tha katevazoyme afoy tha einai fortwmena... Ekei tha doyme tromeres ptwseis download speed.
**G** Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Re pedes twra logiko einai na ftanoyn oi perissoteroi xristes to max download alla to thema einai otan gemisoyn ta dslam apo xristes me poso tha katevazoyme afoy tha einai fortwmena... Ekei tha doyme tromeres ptwseis download speed. Einai xreos olwn na prosexoume to bandwidth ths syndesh mas, na mhn katevazei 24/7 sta 10mbps, kai as leei o ellhnaras plhrwnw 10mbps ara ta 8elw ola. An katevazoun 100 atoma me ligo meiwmeno bandwidth mporoun na swsoun bandwidth gia alla 10 atoma kata kapoio tropo. Th dsl th moirazomaste metaksy mas gi auto kai einai toso f8hnh. Kai mh leme twra oti h Ellada exei tis pio akrives syndeseis, afou einai akoma sta spargana oi etairies thlefwnias kai internet, kai epishs den protimoun oi ellhnes to internet oso thn thleorash h opoia exei kanei 100% dyeisdhsh mesa sto spiti mas se anti8esh me to internet pou einai 17-24% ta teleutaia xronia. Oi mis8wmenes symmetrikes sou parexoun 24/7 top speed up kai down alla oi times tous einai pikantikes. Sthn Agglia plhrwneis ena symboliko poso antistoixo me th xrhsh pou kaneis ston ogko dedomenwn. Apla 8elei syneidhsh. Kaneis den mporei na sou epivallei na katevaseis me 5 enw exeis 10mbps. Kaneis den mporei na sou epivalei na mhn rixneis skoupidia, alla den mporeis na paraponiesai oti einai vrwmikh meta h polh
ba_eas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Έχω τηλέφωνο σπίτι και περιμένω ένεκα μετακόμισης τον πρώτο λογαριασμό, απλά επειδή τον βλέπω σε 2 μήνες να έρχεται, γίνεται να κάνω κατι για να κάνω την αίτηση? Όχι τίποτα απλά μην χάνω τον χρόνο άδικα και περιμένω ένα λογαριασμό για μια αίτηση... Άμα ζητήσω τίποτα βεβαίωση απο τον ΟΤΕ?
**G** Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Έχω τηλέφωνο σπίτι και περιμένω ένεκα μετακόμισης τον πρώτο λογαριασμό, απλά επειδή τον βλέπω σε 2 μήνες να έρχεται, γίνεται να κάνω κατι για να κάνω την αίτηση? Όχι τίποτα απλά μην χάνω τον χρόνο άδικα και περιμένω ένα λογαριασμό για μια αίτηση... Άμα ζητήσω τίποτα βεβαίωση απο τον ΟΤΕ? Krima pou perimenes :/ Prepei na pas se ena katasthma ote ba_eas kai na kaneis aithsh gia bebaiwsh. Symplhrwneis ta stoixeia sou (8elei kai ari8mo tautothtas) kai thn allh mera sto idio katasthma 8a exeis vevaiwsh oti h thlefwnikh grammh sou anhkei. Mhn tous kaneis xarh omws pes tous arga kai ka8ara sth mapa: 8ELW VEVAIWSH GIA DOUBLE PLAY.... gia na mh sou dwsoun auta pou edwsan se mena sthn arxh gia vevaiwsh...
littlelouievegos Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Παιδια να κανω και εγω καποιες ερωτησεις γιατι με τους τυπους στην Forthnet δεν βγαζω ακρη.. Λοιπον ειμαι χρηστης τους 2.5 περιπου χρονια με αοριστου και τωρα εχω 2048/256. Θελω και εγω να κανω μεταφορα της γραμμης σε 2play ή απλα αναβαθμσιη και μεταφορα στο δικτυο τους μονο για internet 10/512. 1. Και τα δυο απαιτουν τον ιδιο χρονο ενεργοποιησης; Αν ναι να βαλω 2play καλυτερα. Αλλιως αν μονο η μεταφορα του internet στο δικτυο τους ειναι πιο γρηγορη διαδικασια να βαλω μονο internet.Βασικα πως λειτουργει εχω μπερδευτει; Πως ακριβως γινεται δλδ η τηλ.γραμμη μου να παραμενει στον ΟΤΕ και το internet μου να πηγαινει στο ιδιοκτητο δικτυο της Forthnet; 2. Επιμενω στον χρονο ενεργοποιησης και το σημαντικοτερο ειναι ποσο καιρο θα μεινω χωρις internet στην καθε περιπτωση αν υπαρχει διαφορα; (2play vs internet only). Η κοπελλα στην Forthnet μου ειπε οτι απο την στιγμη που ειμαι συνδρομητης αοριστου συνεχιζω να εχω κανονικα net και θα το χασω μονο για πολυ λιγο. Δλδ απο ωρες εως 1-2 μερες.. Ισχυει; Λογικα θα μεταφερθει η γραμμη μου απο το dslam που ειμαι τωρα στο δικτυο της Forthnet και θα μετατραπει σε ADSL2.. Ποσο χρειαζεται αυτο και το κυριοτερο που με ενδιαφερει ποσο θα μεινω εγω χωρις νετ; 3. Απο οτι ειδα απο τα τελευταια ποστς μετα την παρεμβαση της ΕΕΤΤ οι καινουργιες αιτησεις κινουνται γρηγορα;
cordobros Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 τα ειπes μονοs σου . προχωρα για 2play,σε 1 μηνα θα ειναι ολα κομπλε.
nikoskon Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 1.Μέσοι χρόνοι ενεργοποίησης: 20 μέρες για ADSL, 40μέρες για 2Play,Telefonet κτλπ 2.Νομίζω όπως σου είπε 1-2 μέρες. 3.Σφαίρα...
koyian Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Οσοι βρισκονται Θεσσαλονικη και εχουν συνδε8ει με 2play,ας δωσουν μια πρωτη εικονα για την κατασταση,στα8εροτητα και τις επιδοσεις της γραμμης τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.