Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εν τούτοις από ftp.ntua.gr κατεβαζω με 900kbytes+/sec.Δηλαδή

με 7Mbits/sec περίπου.Γιατί;

αν κατεβαζεισ με 900 ,ειναι 0,9ΜΒ/s δηλαδη κοντα στο τελειο που ειναι 1ΜΒ/s.

Παιδιά όλα καλά...

Το μόνο πρόβλημα ήταν πως μου έκανε αποσυνδέσεις όταν το είχα PPPoA

και μου είπαν να το έχω σε PPPoE και LLU.Τί είναι αυτά ρε σεις παίδες?!

το PPPoE αν δεν κανω λαθοs πρεπει να σημαινει οτι εχειs συνδεση ethernet

και οχι PPPoA που ειναι συνδεση ADSL.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Guys, genika poso peripou prepei na perimenw an mou grafei: Apostolh aithshs pros ton ote. Mou eipan oti den yparxei pleon kanena problhma sthn toumpa. Kata meso oro poso kanei mexri thn energopoihsh (apo th stigmh pou grafei apostolh aithshs ston ote)?

Δημοσ.

Ετσι αποφασισα σημερα-αυριο να πηγαινα να διακοψω απο τον ΟΤΕ και να μπω στην Forthnet. Ομως σημερα που δοκιμαζω λεει οτι δεν υπαρχει προσβαση!?!?

Καλύτερα μάλλον να αφήσεις τη forthnet να κάνει τη διακοπή καθώς με την αίτηση σου την εξουσιοδοτείς να το πράξει. Όποτε και θα διακόψεις μια-δυο μέρες πριν περάσεις στο δίκτυο (όταν με το καλό).

Ας πληρώνω όμως 80? το 2play με 1 mbit και άλλα 35? στον οτε τη διμηνία!! Είναι πραγματικά απαράδεκτοι, απο πωλητές μέχρι υπεύθυνους. Ποτέ δεν ξέρουν τίποτα εκεί μέσα να απαντήσουν, απλά κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο!!!

Έστειλα φυσικά κ mail κ fax με τα παραπονά μου και το έκανα κοινοποίηση και στην eett.

Πολύ πολύ αληθινά όλα, άλλα έπρεπε να το περιμένεις. Εγώ τους είπα ρητά να μην προχωρήσουν εάν το δίκτυο δεν είναι έτοιμο. Καλά έκανες και το κοινοποίησες στην ΕΕΤΤ, είναι η μόνη προστασία όλων μας απέναντι στην αδηφαγία τους. Τα mail και fax δε νομίζω να έχουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα, από προσωπική εμπειρία :(

Guys, genika poso peripou prepei na perimenw an mou grafei: Apostolh aithshs pros ton ote. Mou eipan oti den yparxei pleon kanena problhma sthn toumpa. Kata meso oro poso kanei mexri thn energopoihsh (apo th stigmh pou grafei apostolh aithshs ston ote)?

Καλά νέα, ελπίζω και αληθή. Δε ξέρω πόσο θα σου πάρει. Υποτίθεται ότι πλέον ο ΟΤΕ πρέπει να ικανοποιεί άμεσα τα αιτήματα για αποσύνδεση. Καμιά βδομάδα;2; (ρεαλιστική αμεσότητα :-D ) Όπως και να 'χει ενημέρωσε plz όταν συνδεθείς.

Εμένα πάλι ακόμα στο

"04/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet"

βρίσκεται. Υπενθυμίζω 4 Μαρτίου η αίτηση. Άντε με τις υγείες μας.

Δημοσ.

apo tis stigmi tis apostolis tis aitisis thelei peripou 2-3 ebdomades.

Oso gia ti meiwsi twn xronwn energopoiisis afora tis kainouries aitisis, pou eginan meta ti dimosiefsi tis anakoinwsis.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ego ekana tin aitisi tin Kyriaki 6/7... ti lete ? na paro kai na tous pieso ktl? ti na po?

otan tous to anefera.. 2 fores kiolas... mou eipan pos auto den efarmozete stin praxi...

Δημοσ.
παιδια οταν πάρουν την αίτηση,που στέλνουμε ταχυδρομικώς,μας ειδοποιούνε?ποσες μερες κάνουν τα ΕΛΤΑ να την στείλουν?(το έστειλα συστημένο την Δευτέρα)

Oxi,den eidopoioun oti tin parelaban.

ego ekana tin aitisi tin Kyriaki 6/7... ti lete ? na paro kai na tous pieso ktl? ti na po?

otan tous to anefera.. 2 fores kiolas... mou eipan pos auto den efarmozete stin praxi...

Den exei efarmostei akoma stin praxi giati akoma energopoiountai oi palies aitiseis.Den exei noima na pieseis giati etsi ki alliws o OTE einai to thema na epispefsei tis diadikasies.Opote pieseis den pieseis ti Forthnet, an o OTE den apofasisei na efarmosei ton kanonismo de tha bgaleis kati. Pantws pistevw oti de tha exeis problima afou i aitisi sou egine twra.

Δημοσ.

μπαινω στο site βαζω τον αριθμο του τηλ. μου και μου λεει οτι με καλυπτει το ιδιοκτητο δικτυο.. 100 μετρα απο το σπιτι μου υπαρχει διαφημιση "μενεις εδω?? τοτε μη μενεις χωρις forthnet 2 play.." στελνω την αιτηση και με παιρνουν και μου λενε οτι δεν με καλυπτει τελικα και θα πρεπει να περιμενω για τα 10Mbit..!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ελεος... πλακα μου κανουν..?? ειχε κανεις κατι παρομοιο..??

Δημοσ.

Κάπου υπάρχουν τα όρια των δήμων, τα όρια των τηλεφωνικών κέντρων, τα όρια των dslam.

Είναι εύλογο σε μια πολυκατοικία/κατοικία να ισχύει το x & στην επόμενη 1 δρόμο παραπέρα το ψ αν είσαι σε αυτά τα όρια.

/sc

Δημοσ.
Το μεταφέρω αυτούσιο από άλλο thread που άνοιξε σχετικά με το κατά πόσο έχει έτοιμο δίκτυο η forthnet στη Θεσσαλονίκη. Η ερώτηση είναι εάν έστω και ένας έχει συνδεθεί στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet στη Θεσσαλονίκη, σε ποιο κέντρο και το πότε έκανε την αίτηση. Η ερώτηση είναι ανοιχτή, δλδ όταν συνδεθεί κάποιος να το ανακοινώσει για να έχουμε ένα χρονικό σημείο αναφοράς.

Καλαμαριά πάντως (η αίτηση έγινε Φεβρουάριο) η κατάστασή μου είναι η παρακάτω:

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

18/05/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:18/05/2007

27/04/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

20/04/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Μία εβδομάδα ελπίζω έμεινε, οπότε θα σου πω όταν έχω νεότερα.

Δημοσ.

Apo x8es eimai mesa.

To USR einai arketa kalo mhxanhmataki alla einai ligo dyskolo sto setarisma (emena pantws me eph3e giati edine ip adress oti na nai.)Ean kati den paei kala kai xreiasteis texnikh boh8eia klapsta Xaralampe.H 4net den shkwnei thlefwno me tipota.

Pantws h taxythta einai POLY KALH (peripoy sta8era 6mbits+) kai h poiothta toy thlefwnou apsogh.Gia osoys akoma to skeftontai den exw logw na mhn thn proteinw.

Se utorrent katebazei xwris na exw kanei kanena port forwarding kai me to zone alarm na trexei aproblhmatista.

Ayta.

Δημοσ.

Επείγον:

Καλύπτομαι απο ιδιοκτητο Forthnet.

Προχθές έλαβα το μήνυμα στο κινητό μου για ενεργοποίηση γραμμής.

Από χθές απολαμβάνω 8+Mbit.

Αλλά σήμερα πρωί έλαβα ηχητικό μήνυμα από την υπηρεσία 1899,τον

Προσωπικο Τηλεφωνητή του ΟΤΕ!!!

Πως είναι δυνατόν αφού υποτίθεται πως έχω αποδεσμευτεί πλήρως από τον

ΟΤΕ;! Και μιλάμε για υπηρεσία που δεν είναι δωρεάν αλλά χρεώσιμη!!!

Μετά αλλεπάλληλα τηλεφωνα στην Forthnet μου λέει ένας τεχνικός πως

"δεν έχει γυρίσει ο βρόχος",ένας άλλος πως κατι παίζει με το "Shared και Full LLU",

ένας άλλος πως έχω μόνο DSL από Forthnet και τηλεφωνία από OTE(!),

ένας άλλος πως όπως το 131 έτσι και το 1899 είναι ένας αριθμός του ΟΤΕ που

μπορώ να καλώ,

και ευτυχώς ο τελευταίος μου είπε πως από την στιγμή που είμαι στο ιδιοκτητο,

από τις 7 Μαη που πηρα το sms ενεργοποιησης δεν θα πληρωσω τπτ επιπλέον για τα τηλεφωνηματα που εγιναν απο τοτε και μετά.

Ποιόν να πιστέψω και τί στο καλό συμβαίνει;!

Δημοσ.

paidia na rwtisw, menw sti Voula kai de me kalyptei akoma to diktyo tis forthnet kai mou steilane simera ws eksoplismo to Crypto F200. otan me to kalo kalyf8ei kai i perioxi mou 8a mou steiloun pali xwris na plirwsw kati to USR 9112? kserei kaneis?

Δημοσ.

...

Se utorrent katebazei xwris na exw kanei kanena port forwarding...

Mallon einai oles oi portes anoiktes kai giafto den xriazete...

Nomizo oti to kani kai o OTE afto.

Den iparxoun omos themata asfalias me aftin tin taktiki ? :confused:

Δημοσ.
paidia na rwtisw, menw sti Voula kai de me kalyptei akoma to diktyo tis forthnet kai mou steilane simera ws eksoplismo to Crypto F200. otan me to kalo kalyf8ei kai i perioxi mou 8a mou steiloun pali xwris na plirwsw kati to USR 9112? kserei kaneis?

Μπα... με το F200 θα μείνεις λογικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...