Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Router USR 9112 stelnoun pleon.

Μακαρι... Αν και αυτο που εχω καλο ειναι θελω να τα πουλξσω και να παρω επιτελους ενα καλο wireless. Υπαρχει κανεις που μετα απο καποιοες μερες χρησης του 2play να βελτιωθηκε απο μονη της η ταχυτητα??? Οπως ειπα το μεγιστο που χω δει σε εμενα, ειναι 6450 (σημερα ενεργοποιηθηκε)

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

ego pantos pira tilefono sti 21:20 7/5 kai mou eipe i tilefonitria pos einai to F200.

Δημοσ.

Παιδιά μου στέλνουν σήμερα sms με username και password και το sms έλεγε

πως η γραμμή μου θα ένεργοποιηθεί σε λίγες ώρες.

Να σημειωθεί πως έχουν περάσει μόλις 3 εβδομάδες από την μέρα που έκανα την

αίτηση στο Πλαίσιο.

Ο εξοπλισμός δεν μου έχει έρθει ακόμη.

Τους παίρνω σήμερα τηλ στις 21:00 και μου λένε πως έχει ενεργοποιηθεί

πλήρως η γραμμή μου που σημαίνει πως από σήμερα μπορώ να έχω DSL και

απεριόριστες κλήσεις κτλπ.

Το μοντεμ το έχουν δώσει από τις 30/4 στην Interattica μια εταιρεία courier

από την οποία το περιμένω.

Τεσπα.

Το ερώτημα είναι το εξής:

Αυτή την στιγμή έχω μπει στο Insomnia με την απλή μου PSTN σύνδεση ΕΠΑΚ

και το απλό μου PSTN modem.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.
Παιδιά μου στέλνουν σήμερα sms με username και password και το sms έλεγε

πως η γραμμή μου θα ένεργοποιηθεί σε λίγες ώρες.

Να σημειωθεί πως έχουν περάσει μόλις 3 εβδομάδες από την μέρα που έκανα την

αίτηση στο Πλαίσιο.

Ο εξοπλισμός δεν μου έχει έρθει ακόμη.

Τους παίρνω σήμερα τηλ στις 21:00 και μου λένε πως έχει ενεργοποιηθεί

πλήρως η γραμμή μου που σημαίνει πως από σήμερα μπορώ να έχω DSL και

απεριόριστες κλήσεις κτλπ.

Το μοντεμ το έχουν δώσει από τις 30/4 στην Interattica μια εταιρεία courier

από την οποία το περιμένω.

Τεσπα.

Το ερώτημα είναι το εξής:

Αυτή την στιγμή έχω μπει στο Insomnia με την απλή μου PSTN σύνδεση ΕΠΑΚ

και το απλό μου PSTN modem.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;

apolitos fisiko (an katalava auto pou les)

se mia ADSL grammi an sindesis pano ena aplo tilefoniko

kalodio kai to kalodio to sindesis sto PSTN modem sou (opos stin peiptosi sou mallon)pali tha exis internet alla me taxitita DIAL-UP to ADSL einai alli sixnotita pano sto idio kalodio sistrofou zeugous pou sou ferni kai tilefono sto spiti.

Δημοσ.
Ρε παιδια σημερα ενεργοποιηθηκε το 2play ακριβως την ημερομηνια που μου ειχαν πει.

1) Η ταχυτητα που μου εμφανιζει ειναι 6450. Χρησιμοποιω ενα USR 9107A γιατι ο εξοπλισμος τους δεν εχει ερθει ακομα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο? Ειναι φυσιολογικο? Ειναι καλυτερο αυτο που θα μου στειλουν?

2) Πρεπει σε οσες τηλεφωνικες γραμμες χρησιμοποιω με το νουμερο του 2play να εχω φιλτρα?

3) Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο Azureus για να το χρησιμοποιω στο full?

θα σου στειλουν το 9112.

να βαλειs σε ολεs φιλτρο.

λογικα εαν το αζουρεουs ειναι σαν το mtorrent ,θα βαλειs upload 35.

τα γνωστα τεστ δεν δειχνουν την πραγματικη ταχυτητα,ακομα και η φορθνετ

δεν χρησιμοποιει το speedtest,αλλα το tucows για να δει την ταχυτητα σου.

μην περιμενειs να δειs μεγαλεs ταχυτητεs απο τα torrents,το πολυ 500-600.

μην ξεχναs οτι ειναι μεχρι 10mb,και οχι 10mb.

και τελευταιο δοκιμασε να κατεβασεισ συγχρονωσ 7-8 αρχεια με πολλουσ

sheeders για να δεισ περιπου τι ταχυτητα μπορουν να σου δωσουν τα torrents.

ego pantos pira tilefono sti 21:20 7/5 kai mou eipe i tilefonitria pos einai to F200.

ειναι το us robotics 9112.

μην ακουs τι σου λενε οι τηλεφωνητριεs.

Δημοσ.
giati tote stin aitisi pou syblironoume rotaei an exoume pstn i isdn???

Για να κάνουν τις διαδικασίες μετατροπής της γραμμής σε PSTN.

Δημοσ.
Μένω Α. Τούμπα και έκανα την αίτηση μου στις 4/3 (την πρώτη εβδομάδα που υποτιθέμενα υπήρξε κάλυψη). Η καταχώριση (σύμφωνα με το site http://www.forthnet.gr) έγινε 19/4 ενώ σήμερα που μπήκα στο site για ενημέρωση με έκληξη διαπίστωσα ότι αυτό που άλλαξε είναι η ημερομηνία που υποτίθεται ότι έγινε η καταχώριση είναι 4/5 :confused: . Περιττό να αναφέρω τα 10δες τηλέφωνα και email και τις κρυπτικές, αποπροσανατολιστικές και καμιά φορά άσχετες απαντήσεις που έλαβα.

Συμπέρασμα: όχι δεν υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα δικτύου και ναι, λένε ψέμματα όσον αφορά το θέμα. Ο λόγος μου διαφεύγει, αλλά μπορώ να κάνω κάποιες υποθέσεις, όπως διαφήμιση, ανάλογες πολιτικές ανταγωνιστικών εταιρειών, "κλείδωμα" των υποψηφίων πελατών που θα τρέξουν να κάνουν αιτήσεις (σαν εμένα).

Ο λόγος που έπαψα να εκνευρίζομαι με το θέμα είναι ότι τα ίδια πράγματα ισχύουν και για τις υπόλοιπες εταιρείες που κάνουν ανάλογους ισχυρισμούς περί διαθεσιμότητας. Θα κάνω υπομονή λίγο ακόμα και προσδοκώ όταν επιτέλους υπάρξει διαθεσιμότητα να είμαι από τους πρώτους που θα συνδεθούν. Εντωμεταξύ σκοπεύω να κάνω και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και προτείνω το ίδιο και στους υπόλοιπους που αντιμέτωπίζουν την ίδια κατάσταση γιατί μόνο έτσι θα αρχίσουν οι εταιρείες να φέρονται με μεγαλύτερο σεβασμό στους πελάτες (τι στο καλό, λεφτά θέλουμε να τους δώσουμε).

Πάντως η forthnet είχε την ευθιξία να ανανεώσει δωρεάν τη "συμβατική" adsl μετά το πέρας της λήξης της συνδρομής μου εφόσον καθυστερεί τόσο η προώθηση της αίτησης. Αν δε γινόταν και αυτό η αντιμετώπιση του όλου θέματος θα ήταν πολύ διαφορετική από μέρους μου.

Το μεταφέρω αυτούσιο από άλλο thread που άνοιξε σχετικά με το κατά πόσο έχει έτοιμο δίκτυο η forthnet στη Θεσσαλονίκη. Η ερώτηση είναι εάν έστω και ένας έχει συνδεθεί στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet στη Θεσσαλονίκη, σε ποιο κέντρο και το πότε έκανε την αίτηση. Η ερώτηση είναι ανοιχτή, δλδ όταν συνδεθεί κάποιος να το ανακοινώσει για να έχουμε ένα χρονικό σημείο αναφοράς.

Δημοσ.

Παιδιά όλα καλά...

Το μόνο πρόβλημα ήταν πως μου έκανε αποσυνδέσεις όταν το είχα PPPoA

και μου είπαν να το έχω σε PPPoE και LLU.Τί είναι αυτά ρε σεις παίδες?!

Δημοσ.
Το μεταφέρω αυτούσιο από άλλο thread που άνοιξε σχετικά με το κατά πόσο έχει έτοιμο δίκτυο η forthnet στη Θεσσαλονίκη. Η ερώτηση είναι εάν έστω και ένας έχει συνδεθεί στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet στη Θεσσαλονίκη, σε ποιο κέντρο και το πότε έκανε την αίτηση. Η ερώτηση είναι ανοιχτή, δλδ όταν συνδεθεί κάποιος να το ανακοινώσει για να έχουμε ένα χρονικό σημείο αναφοράς.

Εγω που ζω σε ενα χωριο της Θεσ/νικης πριν μια εβδομαδα ειχα δοκιμασει (http://adslwizard.forthnet.gr/index.asp) την διαθεσιμοτητα της broadband πρόσβασης στην περιοχή μου και ελεγε οτι υπηρχε προσβαση. Το δοκιμασα καμια 4-5 φορες για να βεβαιωθω.

Το ξαναδοκιμασα την επομενη μερα 5-6 φορες επισης και ξαναελεγε οτι υπηρχε προσβαση.

Ετσι αποφασισα σημερα-αυριο να πηγαινα να διακοψω απο τον ΟΤΕ και να μπω στην Forthnet. Ομως σημερα που δοκιμαζω λεει οτι δεν υπαρχει προσβαση!?!?

Το δοκιμασα 4-5 φορες και λεει απλα οτι δεν υπαρχει προσβαση.

Η κατασταση ειναι ψιλο-τραγωδια τελικα και με την Forthnet.... :(

Λογικα θα ερθει καποτε και εδω. Ελπιζω να μην παρει πανω απο μηνα.... :-|

Ερωτηση: Πως γινεται η υποστηριξη νεων περιοχων? Εννοω τι κανει η Forthnet και υποστηριζει ολοενα και πιο πολλες περιοχες? Εγκαθιστα νεα καλωδια, νεους κομβους, νεα τι....? Ή το δικτυο υπαρχει και απλα ανανεωνει την υποδομη της για να το υποστηριξει?

Δημοσ.

Μεγάλη προσοχή στα κέντρα του ΟΤΕ που δεν υπάρχει ακόμη κάληψη ιδιόκτητου Forthnet!!

Έβαλα 2play με σκοπό να κόψω τον οτε και τους έστειλα αίτηση 15 μέρες περίπου πρίν μπεί σε λειτουργία το ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου.

Με είχαν ενημερώσει πως θα γίνει η μετάβαση μετά άμμεσα χωρίς πρόβλημα.

Τώρα φυσικά δεν μπορούν λένε να κάνουν μεταφορά απο ΑΡΥΣ σε ιδιόκτητο!!

Και οταν βρεθεί λύση θα τηριθεί σειρά προτεραιότητας, τη στιγμή που κάποιος νέος πελάτης μπορεί να συνδεθεί αμέσως σε ιδιόκτητο!!

Ας πληρώνω όμως 80? το 2play με 1 mbit και άλλα 35? στον οτε τη διμηνία!!

Είναι πραγματικά απαράδεκτοι, απο πωλητές μέχρι υπεύθυνους. Ποτέ δεν ξέρουν τίποτα εκεί μέσα να απαντήσουν,

απλά κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο!!!

Έστειλα φυσικά κ mail κ fax με τα παραπονά μου και το έκανα κοινοποίηση και στην eett.

Δημοσ.

παιδια οταν πάρουν την αίτηση,που στέλνουμε ταχυδρομικώς,μας ειδοποιούνε?ποσες μερες κάνουν τα ΕΛΤΑ να την στείλουν?(το έστειλα συστημένο την Δευτέρα)

Δημοσ.
re paides exei kaneis forthnet 10mega?

an nai , pws ta pigainei?

εχω εδω και μια εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενοs.

απο τορεντs κατεβαζει με 500-600KB/s

απο torpedo mp3 κατεβαζει με 850-1100ΚΒ/s

το torpedo μπορειs και να το χρησιμοποιειs ωs τεστ για την ταχυτητα σου βαζονταs 7-8 downloads να κατεβαινουν για να δειs τι ταχυτητα εχειs.

παντωs η ταχυτητα στο δικτυο τηs φορθνετ ειναι αρκετα σταθερη και δεν εχει καμμια σχεση με το δικτυο του ΟΤΕ και τα προβληματα που ειχαμε με τιs αυξομειωσειs των ταχυτητων.

παιδια οταν πάρουν την αίτηση,που στέλνουμε ταχυδρομικώς,μας ειδοποιούνε?ποσες μερες κάνουν τα ΕΛΤΑ να την στείλουν?(το έστειλα συστημένο την Δευτέρα)

1 μερα αλλα για να καταχωρηθει εχει σειρα προτεραιοτητοs.

υπολογισε καμμια 10ρια μερεs μεχρι την καταχωρηση,και αλλεs 20 μεχρι την ενεργοποιηση.

εμενα εκανε 19 ημερεs για να ενεργοποιηθει απο την ημερα τηs καταχωρησηs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...