Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Thanks again!

:-D :( :( :( :-D

Η ευκολια υπαρχει για σενα. Αντιθετα για εναν ασχετο επι του θεματος σαν εμενα ειναι σαν να μου λες να μαγειρεψω! Πραγμα αδιανοητο! :-D

Anyway η βασικη δυσκολια εγκειται στο γεγονος οτι δεν εχω ανοιξει "κουτι" υπολογιστη ακομα!(το θαυμαστικο υπαρχει καθως ασχολουμαι μανιωδως με τους υπολογιστες απο την εποχη των 386).

Μια φορα προσπαθησα με το προηγουμενο PC αλλα οι βιδες ηταν τοσο καλα σφηνωμενες ωστε ουτε ο Ronnie Coleman θα μπορουσε να το ανοιξει.... :-?

Επισης αντε και το ανοιξα, μετα τι πρεπει να κανω? Κανενα step-by-step easy tutorial....?

nai tha sou poume emeis step by step kai tha deis oti kai paidi 3 xronon to kaneis.

Ξερει κανεις να μου πει τι γινεται αν εχεις isdn γιατι εγω εχω κανει αιτηση στην forthnet απο 29/1/2007 και ακομα περιμενω.Φυσικα μου εχουν κοψει και την adsl γραμμη γιατι πρεπει δεν πρεπει να εχω συνδεση για να κανει την φορητοτητα ο οτε.Απο δικαιολογιες και ψεματα με εχουν χορτασει οταν περνω τηλ.και για να μην εχετε απορια μενω γαλατσι και καλυπτει το δυκτιο τους.Και ημουν και εγω απο αυτους που τα χωνα στον οτε,που να ηξερα!!!

apla tha kopei i isdn kai tha ginei pstn kai tha energopoiitheis.i to les stin forthnet na stin kopsoun tin isdn i to kaneis kalitera esi.

Δημοσ.
an kaneis double play kai full llu nai tha ginei pstn.an thes kratas to isdn kai to plironeis sto ote kai bazeis shared llu me 10 mbit apo forthnet.

OK, ευχαριστώ! Aυτό σημαίνει ότι θα πληρώνω στον ΟΤΕ όσο πάγιο πληρώνω τώρα (κάπου 15 το μήνα νομίζω), ή μόνο την έξτρα χρέωση για το ISDN?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω να κανω την μετατροπη γιατι υπαρχει η αιτηση φορητοτητας,και η απαντηση απο την Forthnet ειναι οτι ο οτε τους επιστρεφει πισω την αιτηση μου.Τωρα μιλησα μαζι τους και παλι,περιμενω να με παρουν την Δευτερα να μου πουν τι γινεται.Φυσικα τους ενημερωσα οτι εχω ετοιμη την καταγγελια στην Ε.Ε.Τ.Τ γιατι ζητησα ημερομηνιες απο ολες τις κινησεις.

Δημοσ.
OK, ευχαριστώ! Aυτό σημαίνει ότι θα πληρώνω στον ΟΤΕ όσο πάγιο πληρώνω τώρα (κάπου 15 το μήνα νομίζω), ή μόνο την έξτρα χρέωση για το ISDN?

olo to pagio.

Δημοσ.
Megale forthnet itheles? KALA NA PATHEIS!!!!!

Exw kraksei ti forthnet se arketa threads, kako service kai polu polu kako tilefwniko...

Εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο!!!

Φιλικά Βασίλης..

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο!!!

Vlepontas to antikeimenika, apodesmeuesai apo ton OTE, pou einai para poly 8etiko shmeio sthn olh ypo8esh, to meionekthma einai h metria eksyphrethsh kai oi arxarioi thlefwnhtes/tries. Pisteuw se ena thlefwniko kentro eksyphrethshs o katalalwths 8elei taxythta sthn apanthsh gi auto yperexoun se pososthta kai oxi poiototha IMO. To ti 8a sou poune meta, o 8eos k h psyxh tous...

Δημοσ.

Exw kraksei ti forthnet se arketa threads, kako service kai polu polu kako tilefwniko...

Apo poy ta symperenis ayta?

Δημοσ.

Οπως εχω ξαναγραψει εδω,ειμαι στη forthnet απο τα τελη του 1996. Δεν ισχυριζομαι οτι ειναι ο καλυτερος provider στη γη,αλλα για τα ελληνικα δεδομενα ειναι καλη,δεδομενου και του ογκου χρηστων. Βρες μας εσυ μια εταιρεια που να δινει αυτα που δινει η 4νετ,με τα ιδια ή και παραπανω φραγκα, δε με πειραζει, να εχει αψογη εξυπηρετηση,να συνδεεσαι αμεσως και ολοι οι υπαλληλοι να σου απαντουν σωστα .... κι εγω φευγω αμεσως απο τη 4νετ ..... Δουλευομαστε μου φαινεται......

Δημοσ.
Οπως εχω ξαναγραψει εδω,ειμαι στη forthnet απο τα τελη του 1996. Δεν ισχυριζομαι οτι ειναι ο καλυτερος provider στη γη,αλλα για τα ελληνικα δεδομενα ειναι καλη,δεδομενου και του ογκου χρηστων. Βρες μας εσυ μια εταιρεια που να δινει αυτα που δινει η 4νετ,με τα ιδια ή και παραπανω φραγκα, δε με πειραζει, να εχει αψογη εξυπηρετηση,να συνδεεσαι αμεσως και ολοι οι υπαλληλοι να σου απαντουν σωστα .... κι εγω φευγω αμεσως απο τη 4νετ ..... Δουλευομαστε μου φαινεται......

συμφωνω μαζι σου και επαυξανω.

Δημοσ.

Και εγώ από το 1997 και δεν έχω παράπονο.

Δημοσ.

Για όλα τα παραπάνω και εγώ από το 1996 με ForthNet, δεν είπαμε ότι είναι τέλειος provider αλλά δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος!

Δημοσ.

παντωs εχω παρατηρησει σε αυτεs τισ 3 ημερεs που εχω το 2play,παροτι

ειμαστε ακομη λιγοι, το Σαββατοκυριακο εχει πεσει η ταχυτητα με μεσο ορο τα

6 mb/s.

συμβαινει και σε αλλουs;

για πεστε.

Δημοσ.

Μπααα. Σήμερα το μεσημέρι κατέβασα αρχεία 2.7GB (4 CD) από Rapidshare.com με premium account με μέσο όρο περίπου 1MB/s :D

Δημοσ.
παντωs εχω παρατηρησει σε αυτεs τισ 3 ημερεs που εχω το 2play,παροτι

ειμαστε ακομη λιγοι, το Σαββατοκυριακο εχει πεσει η ταχυτητα με μεσο ορο τα

6 mb/s.

συμβαινει και σε αλλουs;

για πεστε.

Εξαρτάται από που μετράς την ταχύτητα. Πάντως το δίκτυο της Forthnet είναι ακόμα πολύ άδειο, οπότε δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Επίσης μην ξεχνάς ότι τα 10 Mbps είναι το μέγιστο που θα πιάνεις και κανείς δεν υποχρεώνει την εταιρία να στο παρέχει 24 ώρες το 24ωρο (αυτή είναι η φύση του ADSL). Φυσικά πάντα υπάρχουν και κάποια όρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...