-K@G Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 @ POULINOS Tnx file. ontws dior8w8hke mono tou. Ante na dw pote 8a er8ei to modem...
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 se kapoies periptoseis mporeis na pas na to pareis esi.alios zita arithmo fortotikis kai pare til kana courier.
pitpapk4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Να ρωτησω κι εγω κατι μηπως γνωρίζει κανείς,όταν ειχα κανει την αιτηση για 2πλεϊ ειχα βαλει(μεγαλη μ@*#ια) να μν μου σταλει ο εξοπλισμος.Ξέρει κανεις αν τωρα δικαιουμαι να παω να πάρω?????Τα τηλ. οπως παντα δεν ανταποκρίνονται.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 afou den tha erthei o exoplismos tha pas na ton pareis esi.
_filippos_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 είμαι ήδη πελάτης της forthnet με dsl αορίστου χρόνου και ειμαι ικανοποιημένος. Σκέφτομαι πλέον να πάω στο 2play αλλά στην περιοχή μου δεν υπάρχει ακόμα ιδιόκτητο δίκτυο. Απο Σεπτέμβρη και μετά! Αυτό σημαίνει οτι θα πληρώνω την forthnet για το 2play και τον ΟΤΕ με το πάγιο; Τέλος , θα με μεταφέρουν αυτόματα στο ιδιόκτητο όταν δημιουργηθεί ή θα εξακολουθώ να πληρώνω τον ΟΤΕ μέχρι εγώ να το πάρω χαμπάρι;
Krokodilos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Σκεφτομαι και εγω το 2play και εχει υποστηριξη 10 Mbps στην περιοχη μου(yeah!). Kαποιες ερωτησεις ομως: Το απλο Sagem modem που εχω(και παραδοξως λειτουργει καλα ως τωρα), μπορει να χρησιμοποιηθει για αυτη την συνδεση ή θελει ρουτερ? Διαβαζοντας ελαχιστα ως τωρα το παρον forum(θα διαβασω προσεχτικοτερα και αναλυτικοτερα στο μελλον) ειδα αντικρουομενες αποψεις περι της αξιοπιστιας της Forthnet. "Πιανει" πραγματι ~10 Mbps? Αν κανω αιτηση διακοπης στον ΟΤΕ Τριτη πχ, και αιτηση για 2play την ιδια μερα για ποσο καιρο θα μεινω χωρις ιντερνετ?
cordobros Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Σκεφτομαι και εγω το 2play και εχει υποστηριξη 10 Mbps στην περιοχη μου(yeah!). Kαποιες ερωτησεις ομως: Το απλο Sagem modem που εχω(και παραδοξως λειτουργει καλα ως τωρα), μπορει να χρησιμοποιηθει για αυτη την συνδεση ή θελει ρουτερ? Διαβαζοντας ελαχιστα ως τωρα το παρον forum(θα διαβασω προσεχτικοτερα και αναλυτικοτερα στο μελλον) ειδα αντικρουομενες αποψεις περι της αξιοπιστιας της Forthnet. "Πιανει" πραγματι ~10 Mbps? Αν κανω αιτηση διακοπης στον ΟΤΕ Τριτη πχ, και αιτηση για 2play την ιδια μερα για ποσο καιρο θα μεινω χωρις ιντερνετ? 1] εχω 2play και θα σου κανουν δωρο το ρουτερ [us robotics 9112] 2]τα πιανω τα 10 καθε μερα στα p2p,κατεβαζονταs συγχρονωs πολλα αρχεια. 3]θα μεινειs χωριs ιντερνετ 1-2 ημερεs απο δω και μπροs[εγω εμεινα για 1 εβδομαδα]. 4]η φορθνετ ειναι η πιο αξιοπιστη εταιρεια στον χωρο.
nickolas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μόλις μίλησα στη forthnet (επιτέλους!) ...και μου είπαν πως η ISDN αυτομάτως και υποχρεωτικώς με 2play γίνεται PSTN... Ίσχύει αυτό? Από τους άλλους παρόχους (ΟΝ, VIVODI κλπ.) γνωρίζετε αν στα 2play διατηρούν την ISDN?
cordobros Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μόλις μίλησα στη forthnet (επιτέλους!) ...και μου είπαν πως η ISDN αυτομάτως και υποχρεωτικώς με 2play γίνεται PSTN... Ίσχύει αυτό? Από τους άλλους παρόχους (ΟΝ, VIVODI κλπ.) γνωρίζετε αν στα 2play διατηρούν την ISDN? οτι ισχυει για ολουs ισχυει και για την φορθνετ. αυτο με την γραμμη δεν το ξερω γιατι εχω PSDN.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 είμαι ήδη πελάτης της forthnet με dsl αορίστου χρόνου και ειμαι ικανοποιημένος. Σκέφτομαι πλέον να πάω στο 2play αλλά στην περιοχή μου δεν υπάρχει ακόμα ιδιόκτητο δίκτυο. Απο Σεπτέμβρη και μετά!Αυτό σημαίνει οτι θα πληρώνω την forthnet για το 2play και τον ΟΤΕ με το πάγιο; Τέλος , θα με μεταφέρουν αυτόματα στο ιδιόκτητο όταν δημιουργηθεί ή θα εξακολουθώ να πληρώνω τον ΟΤΕ μέχρι εγώ να το πάρω χαμπάρι; den tha se metafero8un automata.double play den ifistate me 10 mbps afou den iparxei dslam tis forthnet.apla tha exeis 1 mbps apo ote dorean astikes kai iperastikes kai pagio ote. Σκεφτομαι και εγω το 2play και εχει υποστηριξη 10 Mbps στην περιοχη μου(yeah!). Kαποιες ερωτησεις ομως: Το απλο Sagem modem που εχω(και παραδοξως λειτουργει καλα ως τωρα), μπορει να χρησιμοποιηθει για αυτη την συνδεση ή θελει ρουτερ? Διαβαζοντας ελαχιστα ως τωρα το παρον forum(θα διαβασω προσεχτικοτερα και αναλυτικοτερα στο μελλον) ειδα αντικρουομενες αποψεις περι της αξιοπιστιας της Forthnet. "Πιανει" πραγματι ~10 Mbps? Αν κανω αιτηση διακοπης στον ΟΤΕ Τριτη πχ, και αιτηση για 2play την ιδια μερα για ποσο καιρο θα μεινω χωρις ιντερνετ? gia 100 fores akoma nai pianei sxedon 10 mbit.1 mbyte katevasma.b.to sagem einai mexri 8 mbit.logika simfona me ton kainourio nomo tis eett)(As to peis nomo )tha mineis poli ligo xoris adsl.theoritika panta Μόλις μίλησα στη forthnet (επιτέλους!) ...και μου είπαν πως η ISDN αυτομάτως και υποχρεωτικώς με 2play γίνεται PSTN... Ίσχύει αυτό? Από τους άλλους παρόχους (ΟΝ, VIVODI κλπ.) γνωρίζετε αν στα 2play διατηρούν την ISDN? an kaneis double play kai full llu nai tha ginei pstn.an thes kratas to isdn kai to plironeis sto ote kai bazeis shared llu me 10 mbit apo forthnet.
Krokodilos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 1] εχω 2play και θα σου κανουν δωρο το ρουτερ [us robotics 9112]2]τα πιανω τα 10 καθε μερα στα p2p,κατεβαζονταs συγχρονωs πολλα αρχεια. 3]θα μεινειs χωριs ιντερνετ 1-2 ημερεs απο δω και μπροs[εγω εμεινα για 1 εβδομαδα]. 4]η φορθνετ ειναι η πιο αξιοπιστη εταιρεια στον χωρο. Τhanks! Απορω γιατι ακομα καθομαι λοιπον! Οσο για το ρουτερ, το θεμα αυτο με "πειραζει" λιγο καθως(πιθανως) δεν εχω καρτα δικτυου και πρεπει να βαλω(αυτο σημαινει οτι πρεπει να κουβαλαω το PC σε καταστημα για να μου το βαλουν και αυτο ειναι βαρετο και κουραστικο :evil: ). Εκτος και αν με το Sagem γινεται επισης να εχω αυτο το 2play....?!? Πως γινεται να δω αν εχω καρτα δικτυου? Μαλλον δεν εχω αλλα που πρεπει να παω στον πινακα ελεγχου για να δω και τι πρεπει να γραφει....? Thanks in advance.....
cordobros Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 εαν δειs διπλα στιs θυρεs usb στο pc σου πρεπει και να υπαρχει μια θυρα με τετραγωνο σχημα [για κλιπσακι σαν αυτο που βαζουμε στο τηλεφωνο]. αυτη ειναι η θυρα που βαζειs το καλωδιο που συνοδευει το ρουτερ για καρτα δικτυου.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τhanks! Απορω γιατι ακομα καθομαι λοιπον! Οσο για το ρουτερ, το θεμα αυτο με "πειραζει" λιγο καθως(πιθανως) δεν εχω καρτα δικτυου και πρεπει να βαλω(αυτο σημαινει οτι πρεπει να κουβαλαω το PC σε καταστημα για να μου το βαλουν και αυτο ειναι βαρετο και κουραστικο :evil: ). Εκτος και αν με το Sagem γινεται επισης να εχω αυτο το 2play....?!? Πως γινεται να δω αν εχω καρτα δικτυου? Μαλλον δεν εχω αλλα που πρεπει να παω στον πινακα ελεγχου για να δω και τι πρεπει να γραφει....? Thanks in advance..... den xero an tha to pareis san apili ama pas na pliroseis gia na sou baloun karta diktiou ego tha ertho ekei na se kopanao me ton router.3 lepta douleia akoma kai me klista matia.kai na thes na tin baleis lathos den ginetai.10 euro mia karta diktiou
Krokodilos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 εαν δειs διπλα στιs θυρεs usb στο pc σου πρεπει και να υπαρχει μια θυρα με τετραγωνο σχημα [για κλιπσακι σαν αυτο που βαζουμε στο τηλεφωνο]. αυτη ειναι η θυρα που βαζειs το καλωδιο που συνοδευει το ρουτερ για καρτα δικτυου. Thanks again! den xero an tha to pareis san apili ama pas na pliroseis gia na sou baloun karta diktiou ego tha ertho ekei na se kopanao me ton router.3 lepta douleia akoma kai me klista matia.kai na thes na tin baleis lathos den ginetai.10 euro mia karta diktiou :( Η ευκολια υπαρχει για σενα. Αντιθετα για εναν ασχετο επι του θεματος σαν εμενα ειναι σαν να μου λες να μαγειρεψω! Πραγμα αδιανοητο! Anyway η βασικη δυσκολια εγκειται στο γεγονος οτι δεν εχω ανοιξει "κουτι" υπολογιστη ακομα!(το θαυμαστικο υπαρχει καθως ασχολουμαι μανιωδως με τους υπολογιστες απο την εποχη των 386). Μια φορα προσπαθησα με το προηγουμενο PC αλλα οι βιδες ηταν τοσο καλα σφηνωμενες ωστε ουτε ο Ronnie Coleman θα μπορουσε να το ανοιξει.... :-? Επισης αντε και το ανοιξα, μετα τι πρεπει να κανω? Κανενα step-by-step easy tutorial....?
johnny501 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ξερει κανεις να μου πει τι γινεται αν εχεις isdn γιατι εγω εχω κανει αιτηση στην forthnet απο 29/1/2007 και ακομα περιμενω.Φυσικα μου εχουν κοψει και την adsl γραμμη γιατι πρεπει δεν πρεπει να εχω συνδεση για να κανει την φορητοτητα ο οτε.Απο δικαιολογιες και ψεματα με εχουν χορτασει οταν περνω τηλ.και για να μην εχετε απορια μενω γαλατσι και καλυπτει το δυκτιο τους.Και ημουν και εγω απο αυτους που τα χωνα στον οτε,που να ηξερα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.