Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kai to site den simenei oti eniumeronetai kathe 3 lepta episis

Στο site δεν έχει γίνει ενημέρωση από τότε που βγήκε! Το συζήτησα με αρκετούς φίλους που έκαναν κι εκείνοι αίτηση, από 07/02/2007 που δημιουργήθηκε, τα ίδια βγάζει.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτίσω εγω κατι...Το οποιο πιστευω ειναι πιο ουσιώδες!

Σχετικα με το τηλεφωνο και τισ δωρεαν κλήσεις που θα μασ παρεχει η Forthnet.

Μηπως το τηλεφωνο δεν θα ειναι πλεον το συμβατικο τηλεφωνο και θα ειναι VoIP;; H θα ειναι κανονικό τηλέφωνο.Ξερει κανεις να απαντησει με σιγουρια;;Παντως αν και δεν με καλυπτει ακομα το ιδιοκτητο λεω να περιμενω πριν κανω την αιτηση.Χρειαζομαι απαντηση για το τηλεφωνο!

Δημοσ.
Να ρωτίσω εγω κατι...Το οποιο πιστευω ειναι πιο ουσιώδες!

Σχετικα με το τηλεφωνο και τισ δωρεαν κλήσεις που θα μασ παρεχει η Forthnet.

Μηπως το τηλεφωνο δεν θα ειναι πλεον το συμβατικο τηλεφωνο και θα ειναι VoIP;; H θα ειναι κανονικό τηλέφωνο.Ξερει κανεις να απαντησει με σιγουρια;;Παντως αν και δεν με καλυπτει ακομα το ιδιοκτητο λεω να περιμενω πριν κανω την αιτηση.Χρειαζομαι απαντηση για το τηλεφωνο!

to kanoniko til einai oxi voip

Δημοσ.

Ωραία γιατι δεν γουσταρα να δωσω αλλα 100? για να παρω ξανα καινουργιο router..που θα υποστιριζε VoIP.Αν ειναι ειναι ετσι το μονο που ενδιαφερει εμενα προσωπικα ειναι η παραγραφος 6.9 που λεει για την διαρκεια που κρινει "λογικη"

η forthnet.Θα μαθω για τις Ωρες ποσες ακριβως ειναι λογικες για την εταιρεια και θα σας ενημερωσω...

Δημοσ.
gia to double play an to diakopseis nomizo prin ton ena xrono plironeis kapou konta sta 70 euro.kapou to grafei mesa sto site.

Ναι, ακριβώς 70 για διακοπή οποιαδήποτε στιγμή πριν τη συμπλήρωση ενός έτους... Πάντως καλό είναι, όσοι δεν έχουν κάνει ήδη αίτηση, να περιμένουν λίγο καιρό ακόμα μέχρι να οργανωθεί η Forthnet. Επικρατεί χαμός...

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή οι υπάλληλοι δεν ξέρουν τι να λένε στον κόσμο, οι μισοί απλά σου διαβάζουν το status όπως φαίνεται στο site και οι άλλοι μισοί ψάχνουν σε κάτι excel που τους δίνει μια φορά τη βδομάδα η Forthnet.

Τις μισές φορές μου λένε πως η αίτηση έχει αποσταλεί στον ΟΤΕ 4/2 και ως την Παρασκευή (μεθαύριο!!!) θα έχει ενεργοποιηθεί και τις άλλες μισές πως καταχωρήθηκε 6/2 και να μετρήσω 3 εβδομάδες από τότε.

Έχουν χάσει τη μπάλα και η ενημέρωση είναι από μη επαρκής μέχρι... τελείως λανθασμένη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι πίνουν και δε μας δίνουν;

Έχω ADSL από τη Forthnet, 3+3 μήνες δώρο, έληγξε τον Ιανουάριο και έγινε αυτόματα αορίστου χρόνου με 19,5 ευρώ το μήνα. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους ρωτάω αν μπορώ να μπω στο πρόγραμμα 2play. Μου ζητάει η πωλήτρια το νούμερο του τηλεφώνου, το χτυπάει στο pc της και περίλυπη μου ανακοινώνει ότι δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μου.

Πριν λίγο, στο άσχετο, μπαίνω το site τους και ψιλιασμένος από παρόμοιες εμπειρίες, δοκιμάζω μόνος μου αν υποστηρίζεται το νούμερο μου.

Μήπως χρειάζεται να σας πω τι μου έβγαλε;!;!!!

Τι να πιστέψω τώρα...

Edit: Τα ψιλά γράμματα, αυτά τα ψιλά γράμματα... Υποστηρίζεται μεν στην περιοχή μου ΑΛΛΑ καθώς δεν υπάρχει ιδόκτητο δίκτυο της forthnet θα συνεχίσω να πληρώνω το πάγιο του πΟΤΕ + τα 39,90.

Μάλιστα...

Δημοσ.

παιδια εγω σημερα 4 φορες προσπαθησα να πιασω γραμμη για να ρωτησω και τις 4 με εβαλαν στην αναμονη για κανενα τεταρτο και τις 4 το κλεισα(και να φανταστειτε ληγει αυριο).

Επι ευκαιριας απο παρασκευη πληρωνεις τελος συνδεσης και μοντεμ γιατι αν ισχυει κατι τετοιο αντιο ,ολοι θα πανε on h Zisto.

Δημοσ.

File sigrineis on kai zisto me tin forthnet????? DEN sigrinontai re file. Des poso kairo einai h kathe mia sto xwro kai me posoys pelates kai tha katalaveis giati den sikrinontai. Ok den lew kales etairies i tellas kai i on alla eidika me tin telas soy vgazoyne to ladi gia na se voithisoyn se kati poso mallon an thes na figeis apo tin tellas. Gia rwta atoma poy eixane telas na soy poyne entypwseis kai tha katalaveis. Twra gia na leme kai toy stravoy to dikio ligo poli OLES oi etairies tha exoyn provlimata to thema einai arga h' grigora na lithoyn kai pistepse me poio grigora tha lithoyn se kolosiaies etairies me polloys pelates wste na einai eyxaristimenoi oi pelates para oi mikroteres etaires me poli ligoteroys pelates. Ola ayta einai apopsi moy kai o opoiosdipote einai pithano na diafwnei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...