Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γεια σαs παιδεs.

πριν 5 λεπτα ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου.

εχω να πω τα εξηs.

1] μπραβο στην φορθνετ διοτι η ημερομηνια ενεργοποιησηs που μου ειχε δωσει απο την αρχη ηταν και η μερα ενεργοποιησηs τηs γραμμηs μου,ουτε

μια μερα αργοτερα.

2]τηλεφωνο τελειο ταχυτητα 9,5mb/sec με την πρωτη ματια που εριξα.

3]εμεινα απο ιντερνετ ακριβωs 1 εβδομαδα,και υπ οψιν οσοι εχουν κανει αιτηση μετα τιs 25/4 δεν θα μεινουν πανω απο 1 ημερα.

σαν τελικη γνωμη θα ελεγα οσοι σκεφτονται να φυγουν απο τον ΟΤΕ να

προτιμησουν ασυζητητι την φορθνετ,γιατι μου απεδειξε οτι αυτα που λεει τα

κανει.

Tragikh eirwnia. Ama to diavasoun palikaria apo thn toumpa auto paizei kai na ksenerwsoun apisteuta. Afora atoma sthn toumpa: Shmera phra thlefwno sth forthnet kai mou eipan oti h aithsh mou einai sa na ksekinhse molis ( thn elavan 2 apriliou) kai fysika mou eipan na perimenw alles 3 evdomades kai oti to problhma sthn toumpa ly8hke epitelous....... Fysika filtate cordobros exw 1 mhna kai kati meres xwris internet, alla ti na peis allwste eparxia eimaste

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι ολεs οι εταιριεs πρωτα παρεχουν τιs υπηρεσιεs τουs στην

Αθηνα και μετα στην συμπρωτευουσα.

οι πολυ τυχεροι θα ειναι αυτοι που θα κανουν αιτηση απο δω και μπροs γιατι θα τουs κοβεται το ιντερνετ μονο για λιγεs ωρεs.

παντωs αποοτι μου ειπαν χθεs που μου ενεργοποιησαν την γραμμη οι καινουργιεs αιτησειs θα ενεργοποιουνται σε 15 μερεs απο την καταχωρηση τουs.

αρα εσυ εισαι εναs απο τουs ατυχουs που εκαναν αιτηση πριν τισ 25/4.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εμένα πάλι μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Έχω κάνει την αίτηση από τις 13/3 κ βρίσκεται ακόμα στο πρώτο στάδιο... είμαι Θεσσαλονίκη κέντρο. Μου είπαν ότι έχουν τεχνικό πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τόσο καιρό τι σκ@τ@ κάνουν!!! Κ αφού έχουν πρόβλημα στο δικό τους δίκτυο γιατί δεν κάνουν την ενεργοποίηση μέσω του ΟΤΕ; Προτιμώ να έχω 1mbit ταχύτητα για λίγο καιρό κ μετά ας με βάλουν στο δικό τους δίκτυο, παρά έτσι όπως είμαι τώρα εδώ κ 2 μήνες με την pstn. Α! κ κάτι άλλο η τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση sucks!!! Αφού το σηκώσουν μετά από πόση ώρα αναμονή μου λένε "μισό λεπτό να κοιτάξουμε" κ με βάζουν πάλι στην αναμονή με αποτέλεσμα να μην το σηκώνουν πάλι ποτέ μετά. Εγώ πάντως έκανα κ μία καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους...

Δημοσ.

na sas rwtisw kati?

afta ta 200 euro pou anaferoun stouw orous ws eggisi ti einai????

8a prepei na ta dwsw ap tin arxi tis simbasis??

mporeite na m eksigisete??

(anaferomai sto forthnet 2 play SoHo kai sti simvasi einai i paragrafos 7.15

Δημοσ.
na sas rwtisw kati?

εγω εχω 2play απο χθεs .

αυτο για τα 200 ευρω πρωτη φορα τακουω,εγω δεν εδωσα φραγκο και ουτε μου ζητησαν.

Δημοσ.
Ρε παιδιά εμένα πάλι μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Έχω κάνει την αίτηση από τις 13/3 κ βρίσκεται ακόμα στο πρώτο στάδιο... είμαι Θεσσαλονίκη κέντρο. Μου είπαν ότι έχουν τεχνικό πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τόσο καιρό τι σκ@τ@ κάνουν!!! Κ αφού έχουν πρόβλημα στο δικό τους δίκτυο γιατί δεν κάνουν την ενεργοποίηση μέσω του ΟΤΕ; Προτιμώ να έχω 1mbit ταχύτητα για λίγο καιρό κ μετά ας με βάλουν στο δικό τους δίκτυο, παρά έτσι όπως είμαι τώρα εδώ κ 2 μήνες με την pstn. Α! κ κάτι άλλο η τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση sucks!!! Αφού το σηκώσουν μετά από πόση ώρα αναμονή μου λένε "μισό λεπτό να κοιτάξουμε" κ με βάζουν πάλι στην αναμονή με αποτέλεσμα να μην το σηκώνουν πάλι ποτέ μετά. Εγώ πάντως έκανα κ μία καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους...

Antonisk2003 egw phga akoma kai sta grafeia tous... DE 8eloun eugeneia giati ekana dromo mexri ekei na tous zhthsw mia ekshghsh gia th syndesh mou, kai auth h katestramenh gkomena pou htan ekei mou edwse ena xartaki pou egrafe epanw 13831 !!! (eleos)

na sas rwtisw kati?

Mila gia "afereggyothta". Exei na kanei me "tis lhksipro8esmes kai apaiteites ofeiles tou syndromhth". Se kamia periptwsh den ta dineis eksarxhs. Meta leei: An o syndromhths den katavalei ta xrwstoumena tote diakoptetai prosorina h oristika h paroxh ths yphresias... to loipon gia na energopoihseis pali thn yphresia sou, zhthtai eggyhsh kai prepei na plhrwseis "ton ypshlotero mexri tote logariasmo tou syndromhth gia na energopoihsei thn yphresia"

Psila grammata...

(ta " " exoun shmeia tou keimenou)

Δημοσ.

τισ γκομενεs που σηκωνουν το τηλεφωνο στην εξ.πελατων μην τιs πολυπιστευετε.

παραδειγμα δικο μου χθεs πηρα το πρωι και ρωτησα εαν θα ενεργοποιηθει η γραμμη μου χθεs,και μου λεει μια γκομενα θα περιμενετε αλλεs 10 μερεs,και μετα 2 ωρεs ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου.

απο εδω και μπροs να δινετε βαση στην "εκτιμωμενη ημερομηνια ενεργοποιησηs".

αυτη θα ειναι και η τελικη τουλαχιστον για οσουs μενουν Αθηνα και περιχωρα.

Δημοσ.

Επειδη απο μερα σε μερα το περιμενω και εγω, μπορει καποιος να μου πει με τι ταχυτητα κατεβαζει? Πιανει 10mbps???

Δημοσ.

Ρε παιδιά που πέρνετε και ρωτάτε για το 2play?

Εγώ 2 ημέρες τώρα προσπαθώ στο 801 100 8000 και μου λέει πως όλες οι γραμμές είναι κατειλημένες...

Δημοσ.

Shmera energopoih8hka.Phra kai kodikous me sms alla:

a) den exw pareia akoma modem (fantazomai oti einai sto dromo)

B) kai shmantiko: enw kanw kanonika klhseis pantou,den mporw na dextw apo ote sta8era kai cosmote mobiles enw voda + stet einai ok.To exei pa8ei kaneis ayto,8a dior8w8ei meta apo kapoia stigmh h n'arxisw na tous psaxnw?

tnx in advance

btw: energopoihsh on time (aithsh 14/4 !!!)

Δημοσ.
Επειδη απο μερα σε μερα το περιμενω και εγω, μπορει καποιος να μου πει με τι ταχυτητα κατεβαζει? Πιανει 10mbps???

με p2p προγραμματα οπωs torpedo mp3,σημερα χτυπαω απο 900-1200kb/s.

μιλαμε για 3.5gb/hour.

με τορρεντs λιγο χαμηλοτερα γιατι θελει ρυθμιση το ρουτερ και δεν υπαρχει ακομα αυτο το μοντελο που εχω[εξοπλισμοs απο φορθνετ US ROBOTICS9112]

στο portforwordig για να το ρυθμισω.

Δημοσ.

Εγώ 2 ημέρες τώρα προσπαθώ στο 801 100 8000 και μου λέει πως όλες οι γραμμές είναι κατειλημένες...

Σε αυτό το νούμερο παίρνω κ εγώ. Απλά απ'ότι έχω καταλάβει δουλεύει μέχρι το μεσημέρι, μετά το κλείνουν κ λένε ότι είναι κατειλημμένες οι γραμμές. Σπάνια να δουλεύουν κ το απόγευμα κ το θέμα είναι ότι εγω που όλη μέρα είμαι στη σχολή πότε μπορώ να πάρω κ να πιάσω γραμμή δλδ??? Έλεος!!! Ευτυχώς που τυχαίνει 1 φορά τη βδομάδα να είμαι σπίτι κ πρωί! Συνέχισε την προσπάθεια κ τι να πω....καλή τύχη!!!!

Δημοσ.

Παιδια αργουν πολυ αλλα το σηκωνουν. Εγω πηρα σημερα στις 3:30. Εκανα 10 λεπτα αλλα τελικα μιλησα και μετα τους ξαναπηρα στις 5 και επισης αφου με επριξαν κανα 10λεπτο τελικα μιλησα.

Δημοσ.

μιλαμε για 3.5gb/hour.

ahh.... Ta peer 2 peer einai h monh xrhsh ths aDSL pou mporei na kanei to idioktito diktyo na vgazei kapnous. Sigoura se ligo kairo an ta peer 2 peer xrhsimopoiountai alogista 8a exoume sovaro provlhma. Pantws egw pisteuw oti se kana mhna afou energopoih8ei h syndesh mou 8a pianw thn taxythta ths sta misa, me ka8e epifylaksh vevaia.. apla provlepseis kanw.

Δημοσ.

tha mporouses esi na zitiseis na se baloun ston ote kai meta na se pane forthnet.den tha to kanoun monoii tous.b.me to palio sistima ama ginotan auto otan tha efuges apo ote kai tha pigenes forthnet double plkay tha periemenes na kopei i sindesi kai na energopoiithei xana tora ipotithetai oti den tha ginetai auto.kai me kataggelia den tha ginei kati.ine stin mesi o ote panta .les i forthnet kai i kathe forthnet na min ithele na teliosei tapanta kai na tous energopoiisei grigora.alla mpoenei kai to xeri tou ote pantou.

εγω εχω 2play απο χθεs .

αυτο για τα 200 ευρω πρωτη φορα τακουω,εγω δεν εδωσα φραγκο και ουτε μου ζητησαν.

oso xero kai ego den zitane lefta

τισ γκομενεs που σηκωνουν το τηλεφωνο στην εξ.πελατων μην τιs πολυπιστευετε.

παραδειγμα δικο μου χθεs πηρα το πρωι και ρωτησα εαν θα ενεργοποιηθει η γραμμη μου χθεs,και μου λεει μια γκομενα θα περιμενετε αλλεs 10 μερεs,και μετα 2 ωρεs ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου.

απο εδω και μπροs να δινετε βαση στην "εκτιμωμενη ημερομηνια ενεργοποιησηs".

αυτη θα ειναι και η τελικη τουλαχιστον για οσουs μενουν Αθηνα και περιχωρα.

sou lene 10 meres giati pote den xereeis ti tha ginei kai ama tha perasei telika auto pou leei i eett.ama sou poune esena oti tha kanei 2 ores kai telika kanei 10 meres tha les giati.giati idi kapoioi perimenoun kai mina,.

nai ta pianei.to exoume pei arketes fores.apo ntua aneta to 1000.

ipomoni .poli kinisi stis grammes afou oi misoiu pernoun na rotisoun pote tha energopoiithoun

Shmera energopoih8hka.Phra kai kodikous me sms alla:

a) den exw pareia akoma modem (fantazomai oti einai sto dromo)

B) kai shmantiko: enw kanw kanonika klhseis pantou,den mporw na dextw apo ote sta8era kai cosmote mobiles enw voda + stet einai ok.To exei pa8ei kaneis ayto,8a dior8w8ei meta apo kapoia stigmh h n'arxisw na tous psaxnw?

tnx in advance

btw: energopoihsh on time (aithsh 14/4 !!!)

den exei oloklirothei i foritotita.perimene kai ama den allaxei kati pare til gia na tous to peis.logika tha ftiaxei mono tou

μιλαμε για 3.5gb/hour.

με τορρεντs λιγο χαμηλοτερα γιατι θελει ρυθμιση το ρουτερ και δεν υπαρχει ακομα αυτο το μοντελο που εχω[εξοπλισμοs απο φορθνετ US ROBOTICS9112]

στο portforwordig για να το ρυθμισω.

den thimame tis karteles alla den nomizo oti exei diskolo port forward.ama den mporeis na kaneis pesto na rixo mia matia.

Σε αυτό το νούμερο παίρνω κ εγώ. Απλά απ'ότι έχω καταλάβει δουλεύει μέχρι το μεσημέρι, μετά το κλείνουν κ λένε ότι είναι κατειλημμένες οι γραμμές. Σπάνια να δουλεύουν κ το απόγευμα κ το θέμα είναι ότι εγω που όλη μέρα είμαι στη σχολή πότε μπορώ να πάρω κ να πιάσω γραμμή δλδ??? Έλεος!!! Ευτυχώς που τυχαίνει 1 φορά τη βδομάδα να είμαι σπίτι κ πρωί! Συνέχισε την προσπάθεια κ τι να πω....καλή τύχη!!!!

to bradi klinoun apla poli forto.oloi theloun na figoun apo ton ote

ahh.... Ta peer 2 peer einai h monh xrhsh ths aDSL pou mporei na kanei to idioktito diktyo na vgazei kapnous. Sigoura se ligo kairo an ta peer 2 peer xrhsimopoiountai alogista 8a exoume sovaro provlhma. Pantws egw pisteuw oti se kana mhna afou energopoih8ei h syndesh mou 8a pianw thn taxythta ths sta misa, me ka8e epifylaksh vevaia.. apla provlepseis kanw.

ama o kathe isp kanei anabathmiseis den tha exei provlima pote

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...