poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 pleon f200 den stelnoun.to crypto tha ftasei mexri 8192 peripou kai 512 upload kanonika.
MesmerizingGirl Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ερώτηση: Άν έχεις ήδη dsl και κάνεις αίτηση για 2play, δεν δικαιούσαι εξοπλισμό? Dikaiousai.Oi oroi tou symbolaiou de lene pouthena oti o exoplismos parexetai dwrean mono stous neous syndromites.Mexri stigmis toulaxiston.
nickolas Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Tα τηλέφωνα μέσω 2play δρομολογούνται με τον κλασσικό τρόπο ή είναι μέσω Internet? Ρωτάω γιατί ειπώθηκε πως υπάρχει χάλια ποιότητα επικοινωνίας.
djapal Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Tα τηλέφωνα μέσω 2play δρομολογούνται με τον κλασσικό τρόπο ή είναι μέσω Internet? Ρωτάω γιατί ειπώθηκε πως υπάρχει χάλια ποιότητα επικοινωνίας. Λογικά είναι VoIP. Σίγουρα υπάρχει μια ελαφράς μορφής χειρότερη ποιότητα από την κλασική του ΟΤΕ, αλλά όχι σε σημείο να μη μπορείς να μιλήσεις, ντάξει!
georgeadams Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Από το σπίτι σου μέχρι τη forthnet τα τηλέφωνα δρομολογούνται με τον κλασσικό τρόπο (απλό PSTN). Από εκεί και πέρα είναι VoIP, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι άλλοι εναλλακτικοί πάροχοι. Απ' όσο γνωρίζω, μόνο η vivodi και η NetOne έχουν εξ' ολοκλήρου VoIP τηλεφωνία. Σε αυτές η τηλεφωνική συσκευή σου συνδέεται πάνω στο ADSL Router (οπότε αν δεν έχεις adsl δεν έχεις και τηλέφωνο).
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Tα τηλέφωνα μέσω 2play δρομολογούνται με τον κλασσικό τρόπο ή είναι μέσω Internet? Ρωτάω γιατί ειπώθηκε πως υπάρχει χάλια ποιότητα επικοινωνίας. DEN INE VOIP.tora an kapoios perimenei na akousei kai mp3 apo to tilefono....
panosno1com Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 na rwtisw kt?den exw ka8olou eksoplismo dsl!! an balw to forthnet 2 paly soho,sto diko tous diktio,8a m dwsoun eksoplismo ekeinoi??(oi tis forthnet) an oxi mporeite na proteinete kana kalo modem?
DrNick Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Απ' όσο γνωρίζω, μόνο η vivodi και η NetOne έχουν εξ' ολοκλήρου VoIP τηλεφωνία. Σε αυτές η τηλεφωνική συσκευή σου συνδέεται πάνω στο ADSL Router (οπότε αν δεν έχεις adsl δεν έχεις και τηλέφωνο). Δηλαδή αν βάλω Telefonet Vivodi (Καταργώντας τον ΟΤΕ) τις τηλεφωνικές συσκευές δε θα τις έχω στις τηλεφωνικές πρίζες ?!?
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δηλαδή αν βάλω Telefonet Vivodi (Καταργώντας τον ΟΤΕ) τις τηλεφωνικές συσκευές δε θα τις έχω στις τηλεφωνικές πρίζες ?!? to ena noumero ine voip kai toallo kanoniko.an einai voip tote to bazeis apeutheias pano sto router. na rwtisw kt?den exw ka8olou eksoplismo dsl!! an balw to forthnet 2 paly soho,sto diko tous diktio,8a m dwsoun eksoplismo ekeinoi??(oi tis forthnet)an oxi mporeite na proteinete kana kalo modem? logika oso xero dinoun to usr 9112 akoma kai sto soho.alios kalo router einai zyxel seira 660
georgeadams Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 to ena noumero ine voip kai toallo kanoniko.an einai voip tote to bazeis apeutheias pano sto router. Όχι. Την έχω πατήσει και ξέρω από πρώτο χέρι. Το adsl router που δίνει η vivodi έχει εκτός από τις θύρες ethernet, και 2 θύρες τηλεφώνου πάνω στις οποίες συνδέεις τις τηλεφωνικές σου συσκευές. Αν πάθει κάτι ο router (κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά) κόβεται ΚΑΙ το internet ΚΑΙ το τηλέφωνο. :evil:
georgeadams Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μένω στο Χαλάνδρι και υπάγομαι στο κέντρο ΟΤΕ Αγ. Παρασκευής. Η γραμμή μου ήταν ISDN χωρίς ADSL και χωρίς καμία προεπιλογή φορέα. Δεν ζήτησα από τον ΟΤΕ μετατροπή της ISDN σε PSTN πριν κάνω την αίτηση στη forthnet. Στις 4/4 κατέθεσα την αίτηση 2play στο Πλαίσιο. Στο site της forthnet η αίτηση φαίνεται να καταχωρήθηκε και να στάλθηκε στον ΟΤΕ στις 13/4 με εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης τις 2/5. Από τις 27/4 άρχισα να αναζητώ το ADSL router. Από τη forthnet μου είπαν πως το έδωσαν στην interattica στις 24/4. Μετά από πολλά τηλέφωνα το router βρέθηκε και έφτασε στα χέρια μου σήμερα το πρωί (2/5). Σήμερα, την εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης, όλο το πρωί δεν ήταν κανένας στο σπίτι αλλά μετά τις 10 περίπου το πρωί που δοκίμασα 2-3 φορές να πάρω τηλέφωνο από τη δουλειά στον αριθμό του σπιτιού, φαινόταν σαν να μην δούλευε η γραμμή. Καλό σημάδι, σκέφτηκα, έχουν αρχίσει να ασχολούνται μαζί της. Λίγο πριν φύγω από τη δουλειά, στις 16:43 ήρθε και το SMS με το username και το password! Έφτασα σπίτι κατά τις 6 και όντως το Netmod δεν είχε σήμα. Το έβγαλα, συνέδεσα το splitter και το router και να' μαι! Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Κατέβασα torrent με περίπου 600KB/s και από Rapidshare με 500-900KB/s. Υ.Γ. To παλιό μου router (USRobotics 9106), ακόμα και με το τελευταίο firmware, συνδέεται στα 8526kbps. Το νέο (USRobotics 9112) συνδέεται στα 9997kbps.
realestate Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Α βρε τυχερέ άνθρωπε !! και γω σήμερα ήταν να ενεργοποιηθώ . αλλά ο τρισκατάρατος μου απέρριψε για δευτερη φορά την αίτηση φορητότητας.
prigipa_m Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μένω στο Χαλάνδρι και υπάγομαι στο κέντρο ΟΤΕ Αγ. Παρασκευής. Η γραμμή μου ήταν ISDN χωρίς ADSL και χωρίς καμία προεπιλογή φορέα. Δεν ζήτησα από τον ΟΤΕ μετατροπή της ISDN σε PSTN πριν κάνω την αίτηση στη forthnet. Στις 4/4 κατέθεσα την αίτηση 2play στο Πλαίσιο. Στο site της forthnet η αίτηση φαίνεται να καταχωρήθηκε και να στάλθηκε στον ΟΤΕ στις 13/4 με εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης τις 2/5. Από τις 27/4 άρχισα να αναζητώ το ADSL router. Από τη forthnet μου είπαν πως το έδωσαν στην interattica στις 24/4. Μετά από πολλά τηλέφωνα το router βρέθηκε και έφτασε στα χέρια μου σήμερα το πρωί (2/5). Σήμερα, την εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης, όλο το πρωί δεν ήταν κανένας στο σπίτι αλλά μετά τις 10 περίπου το πρωί που δοκίμασα 2-3 φορές να πάρω τηλέφωνο από τη δουλειά στον αριθμό του σπιτιού, φαινόταν σαν να μην δούλευε η γραμμή. Καλό σημάδι, σκέφτηκα, έχουν αρχίσει να ασχολούνται μαζί της. Λίγο πριν φύγω από τη δουλειά, στις 16:43 ήρθε και το SMS με το username και το password! Έφτασα σπίτι κατά τις 6 και όντως το Netmod δεν είχε σήμα. Το έβγαλα, συνέδεσα το splitter και το router και να' μαι! Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Κατέβασα torrent με περίπου 600KB/s και από Rapidshare με 500-900KB/s. Υ.Γ. To παλιό μου router (USRobotics 9106), ακόμα και με το τελευταίο firmware, συνδέεται στα 8526kbps. Το νέο (USRobotics 9112) συνδέεται στα 9997kbps. Έπιασες απο RapidShare πάνω απο 580..?
**G** Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 kalh fash georgeadams, ki emena perase 1 mhnas + 2-3 meres kai akoma na proxwrhsei h syndesh mou. Lene oti yparxei akoma sovaro problhma sthn toumpa. Alla whatever kserei kaneis paides ti apostash exw egw (Papafh agios fanourios) apo to dslam forthnet sthn toumpa?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.