raven360 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Κοίτα υπάρχει κατι που εχει ειπωθεί πολλές φορές σε αυτό το topic. Η forthnet λεει ΜΕΧΡΙ 10Μ. υπάρχει ενας κανόνας, αν η γραμμή (το καλώδιο) μέχρι το σπίτι σου ειναι καλή τοτε ίσως φτάσεις μεχρι τα 10 αλλα αν υπαρχούν προβλήματα τότε ίσως πιάσεις και λιγότερο. Και κάτι ακόμη, δεν ξέρει κανείς μέχρι σήμερα αν η forthnet έχει λάβει υπ᾽ οψιν της την νέα απόφαση της εεττ. Οτι τη γνωρίζει ειναι κατι λογικό και φυσικό το θέμα είναι αν την υπολογίζει ή βασίζεται στο οτι ο κόσμος δεν την γνωρίζει. Τι σου προτείνω: Να υπολογίζεις στις τρεις εβδομάδες ώστε να χαρείς αν πάρει λιγότερο, γιατί αν υπολογίζεις στις 5 μέρες και κάνει 5 μήνες θα φάς φρίκη και η forthnet μήνυση. Καταλαβα...:| τεσπα μαλον θα περιμενω το καλοκαιρι για να αλλαξω καθως το internet τωρα μου ειναι απαραιτητο και μπορω να μεινω το πολυ 10 μερες χωρις αυτο.. εκτος και αν λαβω εγγυησεις απο τη forthnet οτι δε θα παρει παραπανω, ε τοτε αν κανει 5 μηνες θα κανω τρομοκρατικη επιθεση στα γραφεια τους.. :mrgreen: Οσο για την ταχυτητα κεντρο Αθηνας μενω τι να πω αν δεν ειναι και εδω καλα που θα ειναι...:?
**G** Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Και κάτι ακόμη, δεν ξέρει κανείς μέχρι σήμερα αν η forthnet έχει λάβει υπ᾽ οψιν της την νέα απόφαση της εεττ. Οτι τη γνωρίζει ειναι κατι λογικό και φυσικό το θέμα είναι αν την υπολογίζει ή βασίζεται στο οτι ο κόσμος δεν την γνωρίζει. H sygkekrimenh apofash twn 5 hmerwn afora ton OTE. O OTE ofeilei na exei energopoihsei thn syndesh sou se 5 meres. Se synenteuksh armodiou tou ote se periodiko anaferei oti kanei 12 meres (isws mazi me thn energopoihsh paroxea). Yparxoun kai periptwseis pou kanan mhna+, alla kserw kai periptwsh pou ekane 3 meres. To ti kanei h forthnet einai diko ths 8ema kai epishs sthn periptwsh tou Double play, o OTE den kanei kamia energopoihsh grammhs DSL an eisai sto idioktito diktyo ths forthnet. Otan ka8ysterei na fygei h aithsh ths forthnet pros ton OTE, tote ftaiei h forthnet kai atoma pou menoun kentro, kalamaria, toumpa (me liga logia ta 2/3 ths salonikis) exoun xontra problhamta me thn poria ths energopoihshs. Den kseroun oute oi idioi (ths forthnet) pote 8a ly8oun ta provlhmata. Egw pisteuw oti den perimenan toso zhthsh gi auto kai egine autos o panikos. As elpisoume oti de 8a mas parei Iounio. Eida kai th diafhmish tou double play sthn pylaia: Meneis pylaia? MH meneis xwris double play! Den tous ftanei pou exoun mpoukwsei toumpa kalamaria ermou, 8eloun na mpoukwsoun kai th xarilaou twra. *sigh*
Sincere Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Αυτό που λέω εγώ ειναι οτι μπορει ο ΟΤΕ να συμμορφωθεί αλλα η forthnet να μην το φανερώσει. π.χ. η forthnet λέει σε ολους 3 εβδομάδες, ετσί λέει και σε σένα 3 εβδομάδες αλλα ο ΟΤΕ έχει τη γραμμή σου έτοιμη σε 3 μέρες. Τις υπόλοιπες ~15 μέρες τι κάνει?? Κερδίζει χρόνο για να καταφέρει να τα φέρει βόλτα με τόση πελατεία.
Nitrous18 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 μπορω απο τη 4νετ να αλλαξω αυτο το ελλεινο μοδεμ Φ200 και να μου δωσουν κανα αλλο μοδεμ ρουτερ??????
prigipa_m Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 μπορω απο τη 4νετ να αλλαξω αυτο το ελλεινο μοδεμ Φ200 και να μου δωσουν κανα αλλο μοδεμ ρουτερ?????? Εαν το εχεις πάρει τότε είναι καπως χλωμό αυτό που ζητάς..
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Αρχικά να αναφέρω οτι είχα 4νετ dsl οπότε πήγα στην καληθεα και έκανα αλλαγή χρήσης γυρίζοντας το σε 2(επι)πλεει. λοιπόν το πράγμα έχει ωσ εξής: έφυγα για διακοπές την πρώτη του μηνός και γύρισα στις 14. Την εβδομάδα που μας πέρασε πήρα την 4νετ τηλ και ρώτησα πως πάει η σύνδεση μου τότε μου είπαν οτι έπρεπε να έχω λάβει τον εξοπλισμό απο τισ 4 του μηνός, μου έδωσαν νούμερο φορτωτικής, πήρα τηλ και έμαθα ότι δεν με βρήκαν εδώ (τι παράξενο!!!) δεν έχω παράπονο όμως την αλλη μέρα μου το έφεραν (Δυστυχώς περίμενα κάποιο μεγάλο κουτί βλέπετε πίστευα οτι θα λάβω κανέναν τρελό εξοπλισμό και είχα κατεβεί μάλιστα και στην είσοδο για να βγάλω τον κουριερα απο τον κόπο να ανεβάζει το μηχάνημα επάνω τρομάρα μου....). όταν γύρισα λοιπόν απο το ταξίδι μου σήκωσα τουσ γενικούς και παρατήρησα το εξής : Αρχικά άναψε το λεντακι του ρεύματος, μετα το λεδακι του wireless και μετα τησ γραμμης dsl. Το λεντακι του ιντερνετ άρχισε να αναβοσβήνει ρυθμικά. το έβγαλα από τιν πρίζα και το ξαναέβαλα. Τότε αναβόσβησει για λίγο και μετά ήρθε στα ίσια του. Το θέμα είναι οτι όταν πήρα προχθές για να ξαναρωτήσω πως τα πάει η σύνδεση μου, η υπάλληλος επέμενε ότι η υπηρεσία μου μάλλον δεν έχει ενεργοποιηθεί αλλά είχε την καλοσύνη να με ενημερώσει για το ποιο είναι το password για το 2 (επι)πλεει (που όλως τυχαίως) είναι ίδιο με το password για το dsl που είχα και έχω (απο αυτό γράφω τώρα). πραγματικά εχω φρίξει με οσα εχω διαβάσει εδω μεσα μιας και έκατσα και διάβασα και τις 40 σελίδες οποτε λεω μήπως έχει συμβεί τίποτα περίεργο. ιδικά μετά την απόφαση της εεττ. από την ημέρα που γύρισα το ιντερνετ μου φαίνεται κάπως ποιο γρήγορο (ίσως να είναι και η ιδέα μου) αλλά όταν μπαίνω στο router στο status για να δω τι γίνετε μου λέει 1024 (τοσο είχα με τιν dsl) και επίσης όταν μπαίνω στο site τηδ 4νετ που μετράει την σπιντ μου λέει οτι 10s outbound test (clent to server) ...268.48kb/s 10s inbound test (server to client) ......855.92kb/s workstation is connected to cable/dsl modem other network traficc is congesting the link επίσης στα more details λεει: bw = 1.04 based on packet size = 11Kbits, RTT = 87.80msec, and loss = 0.014285714365541935 The theoretical network limit is 1.04 Mbps The transmit buffer (64.0 KByte) limits the application to 5.69 Mbps Your receive buffer (63.0 KByte) limits the application to 5.69 Mbps The network based flow control limits the application to 1.62 Mbps Βγάζετε ακρι ρε παιδιά῞῞εγω εχω χαθεί. Υπάρχει περίπτωση να εχω γραμμή 4 η 10 αλλά το router να είναι προρυθμισμένο στα 1024 και να χάνω τα υπόλοιπα῞῞῞ Οχι τίποτα αλλο αλλα μου εχει έρθει και ο πρώτος 80αρης λογαριασμός ο οποίος γράφει κωδικός υπηρεσίας adslxw-010 παγιο τέλος forthnet2play με περίοδο χρήσης 29/3 - 28/5 ενώ στη σελίδα που σε ενημερώνουν για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υπηρεσία σου μου λέει 28/03/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ. Τι γινετε εδω ρε παιδια῞῞῞ ακομα δεν εχω 2 (επι)πλεέι αλλα μου σκάνε την 80αρα῞῞῞ Ομολογώ οτι τα έχω λιγο χαμένα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. protithismeno den ginete.b.grapse akrivos ti sou emfanizei.an pezeis se fast simenei oti sigoura ise se ote an pezeis se interleave tote einai forthnet alla double play kai na klidosei se ena mbps den ginetai.pare kana til na tous rotiseis i stile mail. Απο την πρώτη στιγμή που το πήρα έβαλα κλειδί wep και παρακολουθώ και το status της συνδεσης στην καρτέλα wireless. Οταν μαλιστα επιλέγω να δω ιστορικό συνδέσεων πάνω στο ασύρματο βλέπω μονο τα μηχανίματα που ξέρω. Οποτε ειμαι βέβαιος οτι εφοσον εχω ολα τα μηχανάκια κλειστά και το ασύρματο ειναι κλειδομένο (και το ledακι του δεν αναβοσβήνει) οτι κατι αλλο μπορει να παίζει που καθε τρις και λίγο αναβοσβηνει το ledακι του internet. Οχι αιντε μια φορα στο τόσο. Αναβοσβήνει δυο με τέσσερις φορές μετά μένει αναμμένο μετά πάλι αναβοσβήνει τρεις τεσσερις φορές μετά πάλι αναμμένο αυτό θα γίνει και 5-7 φορές μέσα σε ένα λεπτό. an exeis balei wep tote ok.tote isos einai kati me towep klidi 5 μερες ε..? ε ενταξει μπορω να ζησω τοσο χωρις internet.. :mrgreen: Μεχρι στιγμης με forthnet δεν ειχα κανενα προβλημα με τη γραμμη μου μετα τις αναβαθμισεις καμπανα παει..(φτου μη την ματιασω..) 10mbit λενε 6.0 με 8.0 να πιανω και 512 upload μια χαρα θα ειναι.. logika apo 6 kai pano tha pianeis sigoura.prepei na ine trelo xali i grammi na min ta piaseis. Κοίτα υπάρχει κατι που εχει ειπωθεί πολλές φορές σε αυτό το topic. Η forthnet λεει ΜΕΧΡΙ 10Μ. υπάρχει ενας κανόνας, αν η γραμμή (το καλώδιο) μέχρι το σπίτι σου ειναι καλή τοτε ίσως φτάσεις μεχρι τα 10 αλλα αν υπαρχούν προβλήματα τότε ίσως πιάσεις και λιγότερο. Και κάτι ακόμη, δεν ξέρει κανείς μέχρι σήμερα αν η forthnet έχει λάβει υπ᾽ οψιν της την νέα απόφαση της εεττ. Οτι τη γνωρίζει ειναι κατι λογικό και φυσικό το θέμα είναι αν την υπολογίζει ή βασίζεται στο οτι ο κόσμος δεν την γνωρίζει. Τι σου προτείνω: Να υπολογίζεις στις τρεις εβδομάδες ώστε να χαρείς αν πάρει λιγότερο, γιατί αν υπολογίζεις στις 5 μέρες και κάνει 5 μήνες θα φάς φρίκη και η forthnet μήνυση. Αυτό που λέω εγώ ειναι οτι μπορει ο ΟΤΕ να συμμορφωθεί αλλα η forthnet να μην το φανερώσει. π.χ. η forthnet λέει σε ολους 3 εβδομάδες, ετσί λέει και σε σένα 3 εβδομάδες αλλα ο ΟΤΕ έχει τη γραμμή σου έτοιμη σε 3 μέρες. Τις υπόλοιπες ~15 μέρες τι κάνει?? Κερδίζει χρόνο για να καταφέρει να τα φέρει βόλτα με τόση πελατεία. den ginetai na min to fanerosei afou monos sou tha deis oti i grammi tha exei sygxronisei. μπορω απο τη 4νετ να αλλαξω αυτο το ελλεινο μοδεμ Φ200 και να μου δωσουν κανα αλλο μοδεμ ρουτερ?????? xlomo to kovo.kapoia ekptosi gia kapoio kalitero isos nai.ama to pas stin crypto piso kai doseis kamia diafora me tin dikaiologia oti den pezei stin grammi sou epidi ine adsl1 kai esi thes adsl+ tote logika nai.
skiaxtro7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 ρε παιδες επειδη εχω μπερδευτει λιγο δωστε μια βοηθεια .τωρα εχω το 6μηνο της 4ντ στα 1024 και σε 2-3 μερες ληγει..μετα τι να κανω?παω χυμα στην 4νετ και κανω αιτηση για 2πλαυ????
**G** Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ρε παιδες επειδη εχω μπερδευτει λιγο δωστε μια βοηθεια .τωρα εχω το 6μηνο της 4ντ στα 1024 και σε 2-3 μερες ληγει..μετα τι να κανω?παω χυμα στην 4νετ και κανω αιτηση για 2πλαυ???? skiaxtro7 nai, mporeis na pas kai twra kai na sta diakopsoun autoi. Akoma ki an den stamathsei na sygxronizei to modem afou lhksei to account sou (opws eixe tyxei se mena). Epishs, de 8a sou dwsoun eksoplismo :twisted:
skiaxtro7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Kαλα το οτι θα χρειαστω και μοντεμ ειναι το μονο σιγουρο γιατι με το φ200 δεν παω πουθενα A και κατι αλλο..μπορω να διαπιστωσω αν ειναι καλη η γραμμη μου ?θα μου πεις μεντιουμ ειμαι?αλλα αυτο ας πουμε πως το καταλαβαινεις..για παραδειγμα υπαρχει περιπτωση εδω να εχω χαλια γραμμη ν.σμυρνη και διπλα καλλιθεα να εχουν μια χαρα η αυτο ισχυει μονο σε επαρχια?
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Kαλα το οτι θα χρειαστω και μοντεμ ειναι το μονο σιγουρο γιατι με το φ200 δεν παω πουθενα A και κατι αλλο..μπορω να διαπιστωσω αν ειναι καλη η γραμμη μου ?θα μου πεις μεντιουμ ειμαι?αλλα αυτο ας πουμε πως το καταλαβαινεις..για παραδειγμα υπαρχει περιπτωση εδω να εχω χαλια γραμμη ν.σμυρνη και διπλα καλλιθεα να εχουν μια χαρα η αυτο ισχυει μονο σε επαρχια? den dinoun pleon f200 alla usr 9112 pou ine adsl2+.diskolo naine xalia i grammi sou.opote min agxonesai sin oti den mporeis na kaneis kati gia na to diorthoseis auto.ama thes grapse ti noumera exeis tora gia na doume an toulaxiston tora i grammi sou ine ok i ine to mauro xali
skiaxtro7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Με 1024 δυσκολα κατεβαζω κατω απο 100...και μιλαμε για rapidshare και γενικα αλλα site..εντωμεταξυ το φ200 δν μου χει δειξει το παραμικρο..αλλα δν το εμπιστευομαι και τοσο
tsaglis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Η δική μου "περιπέτεια" με το 2play: Καταρχήν έκανε ~1,5 μήνες να ενεργοποιηθεί από μεταφορά από ΟΤΕ (χωρίς να υπάρχει dsl πριν) με φορητότητα αριθμού. Δεν περίμενα κρατώντας την αναπνοή μου και..έζησα. Αυτό έγινε ~ πριν 12 μέρες. Μετά από ~4 μέρες σταμάτησε να δουλεύει το τηλέφωνο (έδινε σήμα κατειλημμένου) Χρειάστηκε να τους παίρνω 2-3 φορές τη μέρα για 3 μέρες μέχρι να αξιωθούν να με πάρουν πίσω και να δώσου ραντεβού. Σε αλλες 3 μέρες (γκρρρρρ) Το διάστημα αυτό το internet δούλευε σχετικά καλά (είδα στο τεστ της forthnet από 3000 μέχρι ~8500kbps ανάλογα την ώρα) Τελικά ήρθε ένας τεχνικός, έφαγε 1,5 ώρες στο τηλέφωνο και σε αναμονή (ναι δεν τα έχουμε μονο εμείς αυτά ....) και τελικά με κάποια ρύθμιση που κάνανε από την άλλη πλευρά δούλεψε. Συνολικά 6 μέρες χωρίς τηλέφωνο. Τι να πώ, ταχύτατη εξυπηρέτηση... Από την νέα γραμμή (και πριν τη βλάβη) έχω παράπονο από την ποιότητα ήχου. Σαφώς κατώτερη από τον ΟΤΕ. Σε επίπεδα Skype. Αντε και εις ανώτερα...
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Με 1024 δυσκολα κατεβαζω κατω απο 100...και μιλαμε για rapidshare και γενικα αλλα site..εντωμεταξυ το φ200 δν μου χει δειξει το παραμικρο..αλλα δν το εμπιστευομαι και τοσο entaxei den simenei oti ine gia petama.analogos ti to thelei o kathenas.oso gia ton filo apo kato ego tha parakalousa na emena kai 10 mines xoris til sto spiti.xixi
**G** Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 entaxei den simenei oti ine gia petama.analogos ti to thelei o kathenas.oso gia ton filo apo kato ego tha parakalousa na emena kai 10 mines xoris til sto spiti.xixi Mwre as er8ei emena dsl kai to thlefwno... XARISMA TOUS... Les kai 8a syndesw syskeyh se kamia mpriza? Trwme pou trwme thn karkiniara thn aktinovolia ap ta kinhta, e as mhn thn trwme tsaba. Oso gia to allo koufo pou akousa, oti osoi kanan aithsh prin thn anakoinwsh twn 10mbps 8a paroun f200... e TI NA PW. An sygxronize ADSL2+ to f200 8a vgaze gousta h forthnet.. Alla DEN
Sting3r Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Ερώτηση: Άν έχεις ήδη dsl και κάνεις αίτηση για 2play, δεν δικαιούσαι εξοπλισμό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.