Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσο και αν εχω νευριασει δεν βλεπω να γινεται τιποτα. την πρωτη αιτηση την εστειλα 15/1/07(ταχυδρομικα) αναγκαστηκα να στειλω και δευτερη γιατι μου ειπαν οτι δεν την πηραν. (μετα βεβαια την βρηκαν...)

1.5 μηνα μετα μου εκοψαν την συνδεση. ημουν συνδρομητης στη 4νετ με adsl-in-a-box. και μεχρι σημερα εχω κανονικα τηλεφωνο χωρις ιντερνετ.

την τελευταια φορα που τους πηρα μου ειπαν πως με εχουν προγραμματισει για τις 7/5/07!!! μηπως φταιει το γεγονος οτι ειμαι λιγο ευγενικος στο τηλεφωνο?

αλλα βασικα θελω να ρωτησω κατι αλλο. η αιτηση μου ειναι για 1BIL και οταν την εκανα ηταν για 4Mbps/sec me 39.90E. τωρα βλεπω πως η προσφορα ειναι 10mbps με τα ιδια χρηματα. εγω τι ταχυτητα θα εχω?

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οσο και αν εχω νευριασει δεν βλεπω να γινεται τιποτα. την πρωτη αιτηση την εστειλα 15/1/07(ταχυδρομικα) αναγκαστηκα να στειλω και δευτερη γιατι μου ειπαν οτι δεν την πηραν. (μετα βεβαια την βρηκαν...)

1.5 μηνα μετα μου εκοψαν την συνδεση. ημουν συνδρομητης στη 4νετ με adsl-in-a-box. και μεχρι σημερα εχω κανονικα τηλεφωνο χωρις ιντερνετ.

την τελευταια φορα που τους πηρα μου ειπαν πως με εχουν προγραμματισει για τις 7/5/07!!! μηπως φταιει το γεγονος οτι ειμαι λιγο ευγενικος στο τηλεφωνο?

αλλα βασικα θελω να ρωτησω κατι αλλο. η αιτηση μου ειναι για 1BIL και οταν την εκανα ηταν για 4Mbps/sec me 39.90E. τωρα βλεπω πως η προσφορα ειναι 10mbps με τα ιδια χρηματα. εγω τι ταχυτητα θα εχω?

Κι εγώ όταν έκανα αίτηση για 2play ήταν 4mbps, ενεργοποιήθηκε στα 4 κι όταν αργότερα βγήκε η προσφορά, αναβαθμίστηκε στα 10mbps. Οπότε σε εσένα θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν στα 10mbps.

BTW: Θαυμάζω την υπομονή σου!! Στο τηλ. να είσαι ευγενικός, αλλά μη σε πάρουν και για μ@λ@κ@! Μπορείς να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου, μέχρι και να απαιτήσεις κάποια αποζημίωση για τόσους μήνες αναμονής.

40 ? ειναι μια χαρα!!!

Ειμαι ήδη συνδρομητης της forthnet οποτε και απο internet δεν θα ξεμεινω μεχρι να ενεργοποιηθει...Να υποθεσω τουλαχιστον 1 μηνα αναμονης ε;Απο ταχυτητες ,κατα μεσο ορο;

Ευχαριστω

Σε εμένα έκανε ακριβώς 1 μήνα. Την τελευταία εβδομάδα μου φαίνεται πως τα πράγματα τείνουν να στρώσουν, για πολλές ενεργοποιήσεις ακούω. Πάντως αν έχεις ήδη adsl ή isdn γραμμή, μάλλον θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω.

Όσο για ταχύτητες, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Ειμαι κι εγω απο τους πολλους που περιμενουν το 2play μετα απο την αιτηση μου που καταχωρήθηκε στις 29/03.Διαβασα παραπανω απο παιδια οτι σαν ήδη χρήστης της forthnet δεν δικαιουμαι modem-router που να υποστηριζει adsl2.Οποτε αναγκαστικά πρέπει να παω να πάρω ένα.Επειδή δεν εχω και μεγαλη εμπειρια σε αυτη την κατηγορία θα θελα να μου προτεινετε ένα σχετικά φθηνό και κυρίως αξίοπιστο απο διη=κη σας εμπειρία.1000 THANKS προκαταβολικά...

Δημοσ.

Pedes an kapoios eixe aoristoy xronoy adsl fortnet poy tin diekopse kai meta apo 4 mines thelisei na mpei sto idioktito tiktio gia to 2play tha exei ta modem/router poy prosferi i 4net h' oxi??

Δημοσ.

10 mbps tha pareis.den einai thema eugenias.kai o ote den energopoiiei 2000 aitiseis tin imera kai einai kai i foritotita.

Καλησπέρα παιδιά.Ειμαι κι εγω απο τους πολλους που περιμενουν το 2play μετα απο την αιτηση μου που καταχωρήθηκε στις 29/03.Διαβασα παραπανω απο παιδια οτι σαν ήδη χρήστης της forthnet δεν δικαιουμαι modem-router που να υποστηριζει adsl2.Οποτε αναγκαστικά πρέπει να παω να πάρω ένα.Επειδή δεν εχω και μεγαλη εμπειρια σε αυτη την κατηγορία θα θελα να μου προτεινετε ένα σχετικά φθηνό και κυρίως αξίοπιστο απο διη=κη σας εμπειρία.1000 THANKS προκαταβολικά...

zyxel 660 seira.660r me mia ethernet 660h me 4 ethernet 660hw me wireless.an thes kati pio ftino se wireless linksys wag200g.

Pedes an kapoios eixe aoristoy xronoy adsl fortnet poy tin diekopse kai meta apo 4 mines thelisei na mpei sto idioktito tiktio gia to 2play tha exei ta modem/router poy prosferi i 4net h' oxi??

logika tha pareis afou ixe diakopei i sindesi sou.

Δημοσ.

βρε παιδιά, το linksys μου εχει 4 ledakia αναμμένα. το ένα απο αυτά ( αυτο του internet) αναβοσβήνει σχεδόν ριθμικά χωρίς να είναι κανείς στο internet. λέτε να συμβαίνει κάτι῞ με τοσα που ακούω εδω μέσα (διαβάζω για την ακρίβεια) φοβάμαι μήπως η 4νετ εχει ενεργοποιήσει τιν 2(επι)πλέει υπηρεσία μου και δεν μου το έχουν πει ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να με ενεργοποίησαν και ουτε που να το κατάλαβα῞῞῞

Δημοσ.
βρε παιδιά, το linksys μου εχει 4 ledakia αναμμένα. το ένα απο αυτά ( αυτο του internet) αναβοσβήνει σχεδόν ριθμικά χωρίς να είναι κανείς στο internet. λέτε να συμβαίνει κάτι῞ με τοσα που ακούω εδω μέσα (διαβάζω για την ακρίβεια) φοβάμαι μήπως η 4νετ εχει ενεργοποιήσει τιν 2(επι)πλέει υπηρεσία μου και δεν μου το έχουν πει ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να με ενεργοποίησαν και ουτε που να το κατάλαβα῞῞῞

Poly pithanon.Logika tha sou erthei kai sms me tous kwdikous bebaia(erxetai synithws 1-2 meres meta tin energopoiisi),alla paizei kai na min erthei pote afto to sms.Opote kalytera pare ena tilefwno kai rwta.

Den isxyei afto ap oso kserw.Exoplismo dikaiountai oloi osoi kanoun aitisi 2play.Eite einai neoi eite palioi pelates tis etaireias.

Δημοσ.

Αρχικά να αναφέρω οτι είχα 4νετ dsl οπότε πήγα στην καληθεα και έκανα αλλαγή χρήσης γυρίζοντας το σε 2(επι)πλεει.

λοιπόν το πράγμα έχει ωσ εξής: έφυγα για διακοπές την πρώτη του μηνός και γύρισα στις 14. Την εβδομάδα που μας πέρασε πήρα την 4νετ τηλ και ρώτησα πως πάει η σύνδεση μου τότε μου είπαν οτι έπρεπε να έχω λάβει τον εξοπλισμό απο τισ 4 του μηνός, μου έδωσαν νούμερο φορτωτικής, πήρα τηλ και έμαθα ότι δεν με βρήκαν εδώ (τι παράξενο!!!) δεν έχω παράπονο όμως την αλλη μέρα μου το έφεραν (Δυστυχώς περίμενα κάποιο μεγάλο κουτί βλέπετε πίστευα οτι θα λάβω κανέναν τρελό εξοπλισμό και είχα κατεβεί μάλιστα και στην είσοδο για να βγάλω τον κουριερα απο τον κόπο να ανεβάζει το μηχάνημα επάνω τρομάρα μου....). όταν γύρισα λοιπόν απο το ταξίδι μου σήκωσα τουσ γενικούς και παρατήρησα το εξής : Αρχικά άναψε το λεντακι του ρεύματος, μετα το λεδακι του wireless και μετα τησ γραμμης dsl. Το λεντακι του ιντερνετ άρχισε να αναβοσβήνει ρυθμικά. το έβγαλα από τιν πρίζα και το ξαναέβαλα. Τότε αναβόσβησει για λίγο και μετά ήρθε στα ίσια του. Το θέμα είναι οτι όταν πήρα προχθές για να ξαναρωτήσω πως τα πάει η σύνδεση μου, η υπάλληλος επέμενε ότι η υπηρεσία μου μάλλον δεν έχει ενεργοποιηθεί αλλά είχε την καλοσύνη να με ενημερώσει για το ποιο είναι το password για το 2 (επι)πλεει (που όλως τυχαίως) είναι ίδιο με το password για το dsl που είχα και έχω (απο αυτό γράφω τώρα).

πραγματικά εχω φρίξει με οσα εχω διαβάσει εδω μεσα μιας και έκατσα και διάβασα και τις 40 σελίδες οποτε λεω μήπως έχει συμβεί τίποτα περίεργο. ιδικά μετά την απόφαση της εεττ.

από την ημέρα που γύρισα το ιντερνετ μου φαίνεται κάπως ποιο γρήγορο (ίσως να είναι και η ιδέα μου) αλλά όταν μπαίνω στο router στο status για να δω τι γίνετε μου λέει 1024 (τοσο είχα με τιν dsl) και επίσης όταν μπαίνω στο site τηδ 4νετ που μετράει την σπιντ μου λέει οτι

10s outbound test (clent to server) ...268.48kb/s

10s inbound test (server to client) ......855.92kb/s

workstation is connected to cable/dsl modem

other network traficc is congesting the link

επίσης στα more details λεει:

bw = 1.04 based on packet size = 11Kbits, RTT = 87.80msec, and loss = 0.014285714365541935

The theoretical network limit is 1.04 Mbps

The transmit buffer (64.0 KByte) limits the application to 5.69 Mbps

Your receive buffer (63.0 KByte) limits the application to 5.69 Mbps

The network based flow control limits the application to 1.62 Mbps

Βγάζετε ακρι ρε παιδιά῞῞εγω εχω χαθεί.

Υπάρχει περίπτωση να εχω γραμμή 4 η 10 αλλά το router να είναι προρυθμισμένο στα 1024 και να χάνω τα υπόλοιπα῞῞῞

Οχι τίποτα αλλο αλλα μου εχει έρθει και ο πρώτος 80αρης λογαριασμός ο οποίος γράφει κωδικός υπηρεσίας adslxw-010 παγιο τέλος forthnet2play με περίοδο χρήσης 29/3 - 28/5 ενώ στη σελίδα που σε ενημερώνουν για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υπηρεσία σου μου λέει 28/03/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ.

Τι γινετε εδω ρε παιδια῞῞῞

ακομα δεν εχω 2 (επι)πλεέι αλλα μου σκάνε την 80αρα῞῞῞

Ομολογώ οτι τα έχω λιγο χαμένα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

to led pou kolaei me to na bglepeis traffic.gia na anabosbinei to internet simenei oti kapoios travaei internet.ama anavosbinei mia fora sta xilia nai ine ok.ama anavosbinei rithymika kapoios travaei internet.an anavosbinei kai to wireless rithimika mazi me to internet simenei oti kapoios travaei wireless.mporeis mesa apo to interface tou router na deis an exei sindethei kapoios alla epidi tha se mplexo(kartela status) bale ena kodiko wpa sto wireless section tou linksys.episis an travas internet me kalodio pali tha anavosbinei to internet.perna kai ta last firmware an exeis wag200.otan den kaneis kati kai ise sindemeneos me forthnet tha anapsei to internet kai tha anavosbinei poli ligo.

Δημοσ.
to led pou kolaei me to na bglepeis traffic.gia na anabosbinei to internet simenei oti kapoios travaei internet.ama anavosbinei mia fora sta xilia nai ine ok.ama anavosbinei rithymika kapoios travaei internet.an anavosbinei kai to wireless rithimika mazi me to internet simenei oti kapoios travaei wireless.mporeis mesa apo to interface tou router na deis an exei sindethei kapoios alla epidi tha se mplexo(kartela status) bale ena kodiko wpa sto wireless section tou linksys.episis an travas internet me kalodio pali tha anavosbinei to internet.perna kai ta last firmware an exeis wag200.otan den kaneis kati kai ise sindemeneos me forthnet tha anapsei to internet kai tha anavosbinei poli ligo.

Απο την πρώτη στιγμή που το πήρα έβαλα κλειδί wep και παρακολουθώ και το status της συνδεσης στην καρτέλα wireless. Οταν μαλιστα επιλέγω να δω ιστορικό συνδέσεων πάνω στο ασύρματο βλέπω μονο τα μηχανίματα που ξέρω.

Οποτε ειμαι βέβαιος οτι εφοσον εχω ολα τα μηχανάκια κλειστά και το ασύρματο ειναι κλειδομένο (και το ledακι του δεν αναβοσβήνει) οτι κατι αλλο μπορει να παίζει που καθε τρις και λίγο αναβοσβηνει το ledακι του internet. Οχι αιντε μια φορα στο τόσο.

Αναβοσβήνει δυο με τέσσερις φορές μετά μένει αναμμένο μετά πάλι αναβοσβήνει τρεις τεσσερις φορές μετά πάλι αναμμένο αυτό θα γίνει και 5-7 φορές μέσα σε ένα λεπτό.

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι παιδες γιατι βαριεμαι να διαβαζω 45 σελιδες.. ειμαι ηδη συνδρομητης της forthnet με 2Mbit αν ζητησω απλα αναβαθμιση στο ιδιοκτητο με τα 10mega χωρις τηλ. και αλλα απλα DSL μονο, θα μου κοψουν τη συνδεση για 3 βδομαδες η οχι..??

Δημοσ.

Σύμφωνα με τη νεα απόφαση της εεττ (αν τη λαβουν υπ´οψιν τους) το πολυ κάνα πεντάρι μερες.

εγώ πάντως είχα 4νετ dsl με μια απλή αίτηση με περάσανε στο δικό τους δίκτυο 2(επι)πλέει δεν περίμενα ουτε στιγμή για την τηλεφωνία ενω τώρα περίμενω την σύνδεση και στα 10Μ.

Για τους παλεούς χρήστες τα πράγματα είναι ποιο απλά. ;)

Δημοσ.

5 μερες ε..? ε ενταξει μπορω να ζησω τοσο χωρις internet..:mrgreen: :mrgreen:

Μεχρι στιγμης με forthnet δεν ειχα κανενα προβλημα με τη γραμμη μου μετα τις αναβαθμισεις καμπανα παει..(φτου μη την ματιασω..) 10mbit λενε 6.0 με 8.0 να πιανω και 512 upload μια χαρα θα ειναι..:-D

Δημοσ.

Κοίτα υπάρχει κατι που εχει ειπωθεί πολλές φορές σε αυτό το topic. Η forthnet λεει ΜΕΧΡΙ 10Μ.

υπάρχει ενας κανόνας, αν η γραμμή (το καλώδιο) μέχρι το σπίτι σου ειναι καλή τοτε ίσως φτάσεις μεχρι τα 10 αλλα αν υπαρχούν προβλήματα τότε ίσως πιάσεις και λιγότερο.

Και κάτι ακόμη, δεν ξέρει κανείς μέχρι σήμερα αν η forthnet έχει λάβει υπ᾽ οψιν της την νέα απόφαση της εεττ. Οτι τη γνωρίζει ειναι κατι λογικό και φυσικό το θέμα είναι αν την υπολογίζει ή βασίζεται στο οτι ο κόσμος δεν την γνωρίζει.

Τι σου προτείνω: Να υπολογίζεις στις τρεις εβδομάδες ώστε να χαρείς αν πάρει λιγότερο, γιατί αν υπολογίζεις στις 5 μέρες και κάνει 5 μήνες θα φάς φρίκη και η forthnet μήνυση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...