Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο οτε δεν μπορει να κανει οτι θελει σε μεγαλεs εταιρειεs που εχουν επενδυσει

πολλα διs.

θελει δεν θελει θα συμορφωθει.

εγω σημερα που μιλησα με φορθνετ μου επιβεβαιωσαν οτι το adsl δεν κοβεται πια πανω απο 1-2 ημερεs.

το ασχημο που μου ειπαν ειναι οτι οσοι ανηκουν στο δικτυο τηs απο πριν δεν δικαιουνται εξοπλισμο.

μονο οι νεοι πελατεs.

ευτυχωs που εχω ρουτερακι,αλλα αυτο ειναι αδικο,διοτι σε μαs τουs παλιουs ειχε δωσει crypto f200,το οποιο ειναι αχρηστο για αυτεs τιs ταχυτητεs και θα επρεπε τουλαχιστον να μαs το αλλαξει.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θαθελα να τονισω στον φιλο που με το 2play λεει οτι κατεβαζει με 1mb.

εαν κατεβαζει με μεσο ορο 1mb/sec,τοτε ειναι η ταχυτητα που δινει η φορθνετ

δηλαδη 10mb.

και εννοω να κατεβαζει με πραγματικη ταχυτητα 1mb /sec η οποια εαν πολλαπλασιαστει επι 60 λεπτα που ειναι η ωρα,αντιστοιχει σε 3,6 gb την ωρα.

δηλαδη 1χ60χ60=3,6gb.

μακαρι να μπορεσουμε και μειs να πιασουμε τετοιεs ταχυτητεs.

Δημοσ.
Όταν λέει από 1 έως 10mb εννοεί ότι εάν μπω στο ιδιόκτητο μπορεί να τρέχω και με 1Mb?

i forthnet dinei mexri 10 megabits/second kai stin praxi exo dei katevasma me kati perisotero apo 1 megabytte /second.min mperdeuoume to megabyte me to megabit.

kai anti gia 800 tilefono na pareis pou ine xoris xreosi pareis 210 pali xoris xreosi tha einai ;)

oso gia ton exoplismo gia mena axizei na pareis ena diko sou router px zyxel.den einai xamena lefta.tha to kratisete xronia etsi kai alios afou oloi oi neoi routers einai adsl2+.kai to basiko oti kai na ginei an exeresoume to na kopei kalodio to koitaei pleoin o kathe isp opote bgenei akri pio eukola.

Δημοσ.
εγω σημερα που μιλησα με φορθνετ μου επιβεβαιωσαν οτι το adsl δεν κοβεται πια πανω απο 1-2 ημερεs.

Αν μπορείς δώσε λεπτομέρειες :-D

Δημοσ.

noise margin : UP 26db DOWN 14db

attenuation : UP 18db DOWN 20db

Σας λένε τίποτα αυτά τα νούμερα? Καλό ή κακό...?

Όσο για τα peer-to-peer και τo e-mule πραγματικά δεν είχα καμιά απαίτηση παραπάνω (από 200KB/s) και χοροπήδαγα κι εγώ όταν είδα το πρώτο 50άρι!

Την δουλειά σου την κάνεις ωραιότατα και τα "μαγικά" μέγιστα νούμερα, πολλές φορές, θες περισσότερο να τα δεις απλά για να τα δεις!

Δημοσ.
ο οτε δεν μπορει να κανει οτι θελει σε μεγαλεs εταιρειεs που εχουν επενδυσει

πολλα διs.

θελει δεν θελει θα συμορφωθει.

το ασχημο που μου ειπαν ειναι οτι οσοι ανηκουν στο δικτυο τηs απο πριν δεν δικαιουνται εξοπλισμο.

μονο οι νεοι πελατεs.

ευτυχωs που εχω ρουτερακι,αλλα αυτο ειναι αδικο,διοτι σε μαs τουs παλιουs ειχε δωσει crypto f200,το οποιο ειναι αχρηστο για αυτεs τιs ταχυτητεs και θα επρεπε τουλαχιστον να μαs το αλλαξει.

Και γιατι δεν παιρνουμε αλλον εξοπλισμο? εμενα αλλα μου ειπαν!! Οτι θα λαβω και ενα US Robotics router. Ωχ παλι θα εχουμε μαχη στο τηλεφωνο.

Δημοσ.
noise margin : UP 26db DOWN 14db

attenuation : UP 18db DOWN 20db

Σας λένε τίποτα αυτά τα νούμερα? Καλό ή κακό...?

Όσο για τα peer-to-peer και τo e-mule πραγματικά δεν είχα καμιά απαίτηση παραπάνω (από 200KB/s) και χοροπήδαγα κι εγώ όταν είδα το πρώτο 50άρι!

Την δουλειά σου την κάνεις ωραιότατα και τα "μαγικά" μέγιστα νούμερα, πολλές φορές, θες περισσότερο να τα δεις απλά για να τα δεις!

ta noumera ine poli mia xara.

Και γιατι δεν παιρνουμε αλλον εξοπλισμο? εμενα αλλα μου ειπαν!! Οτι θα λαβω και ενα US Robotics router. Ωχ παλι θα εχουμε μαχη στο τηλεφωνο.

usr 9112 ine.adsl2+

Δημοσ.

ρε παιδια χθεs τουs πηρα και μου ειπαν οτι οι παλιοι πελατεs δεν δικαιουνται

εξοπλισμο.

τι να πω ,εκτοs εαν η γκομενα που βγηκε και μου τοπε ηταν ασχετη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...