Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι ταχύτητες πιάνετε με FTP..?

1 megabyte apo ftp.ntua.gr

Οχι δεν αναβαθμιζεται αυτοματα.

Προϋποθετει:

1. να υποστηριζεται το τηλεφωνικο σου νουμερο

2. να κανεις αιτηση

3. να μεινεις χωρις adsl για 3 εβδομαδες

4. να κρατησεις την υπηρεσια για 12 μηνες

Με τις υγειες σας...

an den tin kratiseis 12 mines tote 70 euro prostimo

αυτο το 3 εβδομαδεs δεν ξερω εαν ισχυει,διοτι εαν κρατηθουν οι ημερομηνιεs

που μου εχει δωσει η φορθνετ[3/5],και δεν μου εχει κοψει ακομα το adsl ο

ΟΤΕ,τοτε θα ειναι πολυ λιγοτερο.

ειδωμεν.

ine panta sxetiko to 3 bdomades

na rwtisw kati? egw exw hol gia internet alla thelw na valw forthnet 2 play.dn ginetai na diakopsw tin sundesi me tin hol otan tha mou erthei i forthnet? gt na meinw xwris internet? prepei na kanw aitisi diakopis tou ote? (gia to tilefwno ennow).peite mou re paidia

distixos tha mineis gia ligi ora xoris til kai gia liges meres (2-3 bdomades xoris net)

Παιδιά κατέβασα την αίτηση απο το νετ και την συμπλήρωσα... Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να την στείλω? (για πιο γρήγορα). Επίσης την βάζω σε νούμερο που δεν έχει dsl. Θα περιμένω κανα 2μηνο μεσ'το νερό?

kana mina sigouro.stiltoin courier i pigene tis esi.

Άλλη μια ερώτηση... Στο τηλέφωνο που θα βάλω forthnet υπάρχει ένα προγραμμα φθηνότερης τηλεφωνίας της tellas. Πρέπει να το διακόψω και μετά να στείλω την αίτηση στην forthnet?

logika tha diakopei automata alla rixe ena til sto 8011008000

το 2Play δουλεύει με οποιονδήποτε router? η θέλει αυτό που δίνει η forthnet μονο........ ?

me opoiondipote router

Πλεον το adsl δε κοβεται καθως εχει μπει σε εφαρμογη η διαταγη της ΕΕΤΤ για μετατροπη υπηρεσιων .

nomizo oti gia kapoio logo den exei ginei akoma.kanonika tha prepei na ginei dioti einai ena telios grafiokratiko thema kai stin praxi sou kanoun diakopi kai energopoiisi.den leo tora gia to double play alla pio poli gia palia pou pigenes px apo forthnet se hol i apo hol se otenet.sou klinan tin porta gia na stin xananixoun.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πλεον το adsl δε κοβεται καθως εχει μπει σε εφαρμογη η διαταγη της ΕΕΤΤ για μετατροπη υπηρεσιων .

αυτο απο που το εμαθεs;

ειναι σιγουρο;

γιατι οντωs εχει αργησει ο ΟΤΕ να μου κοψει το adsl,αφου συμφωνα με την φορθνετ σε δεκα μερεs θα ενεργοποιηθει η γραμμη μου στο 2play.

Δημοσ.
αυτο απο που το εμαθεs;

ειναι σιγουρο;

γιατι οντωs εχει αργησει ο ΟΤΕ να μου κοψει το adsl,αφου συμφωνα με την φορθνετ σε δεκα μερεs θα ενεργοποιηθει η γραμμη μου στο 2play.

kala kai se diko mou atomo apo mera se mera energopiite apo tis 17/1 kai edo kai 1 mina kai kati den exi adsl ala tipota akoma se 1-2 xronia sigoura tha exi internet :)

ayto poy thelo na po ine oti den prokite na gini se 1 mina.ektos kai an estrose tora.

kai kati teleytaio ayto me ti diakopi i oxi tou adsl ti ginete kseroume kati sigouro?

Δημοσ.
Οταν η αιτηση ειναι στο τελικο σταδιο του ΟΤΕ ποσο χρονο παιρνει?

Περίπου 20 χρόνια,χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

μεγαλε προχωρα και ασε τι σου λεει ο καθεναs.

οταν τελειωσειs απο ΟΤΕ εχειs φαει τον γαιδαρο και εχει μεινει η ουρα.

εξω απο πλακα πιστευω οτι οσο περναει ο καιροs τοσο πιο συντομα θα ενεργοποιουνται οι γραμμεs.

νομιζω οποιοs κανει αιτηση απο δω και μπροs σε ενα μηνα θα εχει καθαρισει

με το 2play.

Δημοσ.
Απο RapidShare έχω δει ανώτατο 580kb..

Αυτό ισούται περίπου με 6Mbit..?

kai me 20 mbit grammi kai parapano den exo dei megala katevasmata apo rapid.ti na po isos to exoungia tous register users.

Οταν η αιτηση ειναι στο τελικο σταδιο του ΟΤΕ ποσο χρονο παιρνει?

ola sxetika einai pantos.

Δημοσ.
αυτο απο που το εμαθεs;

ειναι σιγουρο;

Η υποχρεωση του ΟΤΕ ειναι να ισχυει απο σημερα 23/4 http://www.eett.gr/export/sites/default/sites/EETT/NewsReleases/Announcments/AP428_038.pdf αλλα πρακτικα αμα δειτε και στο adslgr.com ισχυει απο 16/4! Το adsl σου θα κοπει απο καθολου μεχρι 1-2 ημερες.

Δημοσ.
Η υποχρεωση του ΟΤΕ ειναι να ισχυει απο σημερα 23/4 http://www.eett.gr/export/sites/default/sites/EETT/NewsReleases/Announcments/AP428_038.pdf αλλα πρακτικα αμα δειτε και στο adslgr.com ισχυει απο 16/4! Το adsl σου θα κοπει απο καθολου μεχρι 1-2 ημερες.

τωρα εξηγειται και το οτι δεν μου εχει κοπει το ιντερνετ και η ημερομηνια

ενεργοποιησηs που μου εχει δωσει η φορθνετ.

Δημοσ.

Pedes egw eixa forthnet kai ekana diakopi(21-4-2007) tis aoristoy sindeseis moy giati perimenw na erthei i forthnet sti perioxi moy gia na valw ex olokliroy forthnet. Enw h forthnet moy exei kopsei kaninika ti sindromi o ote pote tha moy kopsi ti grammi adsl giati parolo poy den exw forthnet twra mpainw me ton kwdiko enos filoy moy sto net kaninikotata les kai exw provider.

Δημοσ.

δεν καταλαβα γιατι εκοψεs το αοριστου και δεν περιμενεs να ελθει το ευρυζωνικο στην περιοχη σου ,ωστε απευθειαs να μπειs στο 2play.

Δημοσ.
an den bariesai kai ine konta sou (kalithea) kane ena kopo kai dostin esi na min exeis extra xasimo xronou apo taxidromeia.kai ta taxidromeia den einai panta oti kalitero kai ekei pou thes taxitita ekei perimeneis to taxidromeio.miose tis pithanotites kathisterisis;)

θα την πάω στα γραφεία τους είναι δίπλα από την δουλειά μου.

Έλειπα ταξίδι γι αυτό άργησα να γράψω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...