Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάτι ευχάριστο για εμένα: η αίτηση μου έχει πάει ήδη στον ΟΤΕ και από την άλλη Δευτέρα περιμένουν την έγκριση του ΟΤΕ για να προχωρήσουν!

Τηλεφώνησα ξανά σήμερα επειδή αυτά που ακούγονται δε μου φαίνονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά... Μου είπαν πως το μόνο που γνωρίζουν είναι πως η αίτησή μου καταχωρήθηκε στις 26/01 και πως σε 3 εβδομάδες από τότε, θα ενεργοποιηθεί. Δεν γνωρίζουν αν έχει σταλεί στον ΟΤΕ!!! Πριν από 4 μέρες βέβαια άλλος εκπρόσωπος είπε πως είχε σταλεί κανονικά στον ΟΤΕ (μύρισε τα δάχτυλά του εκείνος;).

Δεν έχει γίνει καμιά ενεργοποίηση ούτε καν στις αιτήσεις που έγινανα από την πρώτη ημέρα, δεν έχουν ιδέα πότε αναμένονται οι πρώτες ενεργοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείτε, σε 3 εβδομάδες από την καταχώρηση της αίτησης θα ενεργοποιηθεί.

Από ότι κατάλαβα μια φορά τη βδομάδα τους δίνουν σε αρχείο excell τις καταστάσεις με τις αιτήσεις, κάνουν αναζήτηση, δε βρίσκουν τίποτα, δεν ξέρουν τίποτα.

Κάποια στιγμή, σύντομα, θα φτιάξουν κάποιο site, διαθέσιμο τουλάχιστον στους εκπροσώπους του τηλ. κέντρου για την αμεσότερη ενημέρωση σχετικά με την πορεία των αιτήσεων. Ως τότε, μάλλον θα κάνουν αυθέραιτες υποθέσεις.

Με ένα βούρλο μιλούσα πάντως, μασούσε και μαστίχα και δεν καταλάβαινα τι έλεγε, σε κάποια φάση ακούστηκε να σκάει και μια τσοχλόφουσκα...Ό,τι έγραφε στο pc το έλεγε κιόλας: 2101234567 enter, αναζήτηση, μισό λεπτό, ε, ε, εεε, χμ...(χλατς χλουτς η τσίχλα) Ναι, Αμ.. Όνομα Επίθετο ε; Ξανά enter Ναι, εντάξει. Δεν έχουμε ενημέρωση. (χλατς χλουτς η τσίχλα). Για να δω κι εδώ, δεξί κλικ, άνοιγμα, enter... μισό λεπτό, ανοίγει. (χλατς, χλουτς, μην ξεχνιόμαστε).

Πού τα βρίσκουν όλα αυτά τα μπάζα; Ειλικρινά απορώ πως ήμουν τόσο ευγενική!

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και εγώ σήμερα δεν κρατήθηκα που έχω κάνει την αίτηση από της 16/01/07 και τους έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Να μου λέει ότι από της 16/01/07 έως σήμερα δεν είναι 3 εβδομάδες αλλά θέλει άλλη μια εβδομάδα ακόμα!!!! εάν είναι δυνατόν και της λέω αριθμητική ξέρεις για κανε την πράξη να δεις και αφού το κατάλαβε μου λέει ότι όντως σήμερα είναι 3 εβδομάδες.

Δημοσ.

re paidia giati tosh biasynh na katathesete aithseis?! oloi tha parete...

merikoi bebea thelate na *** parete grhgorotera :lol:

kai ego perimeno pos kai pos to idiokthto tis forthnet alla den kano etsi.

Me aytes tis aithseis pou kanate noris tous dosate aera. Ksipnate re paidia

h F|orthnet den ine akoma etimh,se liges bdomades-merikous mhnes ok. opote ypomonh. tosa xronia mas phdaei o OTE ligoi mhnes sas peiraksan?

Kai gia mena basika de fteei h |Forthnet pou arxise na dexete aithseis xoris na ine etimh. H ko**Tellas fteei pou ayth ksekinhse me ta zista-ksista mas ta @@ mas ,kai dinei dinei kai...tipota de dinei.Ana gkastike h Forthnet kai oi ypoloipes eteries na akolouthisoun kai tora dikaiologoun ta adikaiologhta...

apla kerdizoun xrono.sigoura tha xasoun pelates alla ti na kanoun...

Δημοσ.

Πρώτη ήμερα καθυστέρηση μετά από 3 εβδομάδες αναμονής και ακόμα τίποτα, σήμερα που μίλησα μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα και πρέπει να περιμένω γιατί δεν τους έχει απαντηση ακόμα ο Οτε εάν είναι δυνατόν!!!!!!! γυρίσαμε στα παλιά του Οτε που μας λεγε τα ίδια. Και κάτι άλλο σήμερα παρατήρησα στο site της forthnet ότι έχουν αφαιρεση το χρόνο που χρειάζεται για ενεργοποίηση της 3 εβδομάδες!! περίεργο.

Δημοσ.

Συμμάζεψαν λίγο την κατάσταση με τα excel:

Ενεργοποιήθηκε η broadband υπηρεσία μου?

Δείτε την κατάσταση της αίτησής σας για ενεργοποίηση broadband πρόσβασης.

Δουλεύει κανονικά, αλλά τα αποτελέσματα είναι εκνευριστικά!

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

06/02/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

06/02/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

26/01 έκανα την αίτηση και μου είπαν πως καταχωρήθηκε την ίδια μέρα, τώρα τα αλλάζουν...τέλος πάντων. Τουλάχιστον δε θα περιμένουμε άδικα στην αναμονή στο τηλέφωνο, κάτι είναι κι αυτό...

Δημοσ.

όπως έχω αναφέρει πιο πάνω έχω μιλήσει μαζί τους πολλές φορές την αίτηση μου την βρίσκουν και μου λένε οι ίδιοι ότι είναι από της 16/01.

Δημοσ.

ακούστε τώρα ξανά μίλησα βρήκαν ξανά την αίτηση και τώρα λένε ότι για κάποιο λογο δεν έχει σταλεί η αίτηση στον Οτε ακόμα!!!!!! και τους λέω ποίος είναι ο λόγος και μου λένε δεν ξέρουν και ότι εάν θέλω να στείλω ένα fax που να λέει ότι δεν θέλω να ενεργοποιηθεί η σύνδεση και μου το κλείσανε!!! έχω γίνει έξω φρενών πια. Θέλω να τους σκίσω τα καθίκια.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Όλες αυτές οι αργοπορίες αφορούν την ενεργοποίηση πάνω στο δίκτυο της Forthnet ή ακόμα δεν έχουν γίνει και ενεργοποιήσεις και στη περίπτωση που δεν καλύπτεσαι ακόμα από το δίκτυο της και παίζεις πάνω από τον ΟΤΕ με net 1mbit???

Δημοσ.

Για εμένα αφορά την ενεργοποίηση πάνω στο δίκτυο της forthnet. Και μια ερώτηση παίζει σε κανένα από εσάς ο οδηγός ενεργοποίησης μέσα άπω το site?

Δημοσ.
Για εμένα αφορά την ενεργοποίηση πάνω στο δίκτυο της forthnet. Και μια ερώτηση παίζει σε κανένα από εσάς ο οδηγός ενεργοποίησης μέσα άπω το site?

Λετουργεί κανονικά

Δημοσ.

Στο δικό μου αριθμό δεν λειτουργεί και από την forthnet μου λένε ότι ο οδηγός αυτός αφορά τους χρήστες που δεν είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet.

Δημοσ.

Σύμφωνα με όσα μου είπαν σήμερα:

Η σύνδεση μου βρίσκεται στο τελικό στάδιο,

απομένουν ελάχιστες ημέρες πριν την ενεργοποίηση,

ελπίζω να λένε αλήθεια...

Προσοχή όμως!!

Μην εμπιστεύεστε το site για την οnline ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της ενεργοποίησης Broadband πρόσβασης, εκτός του ότι το σύστημά τους τρώει τρελά κολλήματα, οι εκπρόσωποι στο τηλ. κέντρο, ελέγχουν από αλλού την κατάσταση και λένε τελείως διαφορετικά πράγματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...