nt2376 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 τι εννοεις με αυτο? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να λενε και ψεματα?
cordobros Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 απο οτι εχω καταλαβει και σε μενα αλλα και σε αλλουs απο την μερα που στελνειs την αιτηση θελει 15 μερεs για καταχωρηση. αυτο το βλεπω λογικο εαν παει με σειρα προτεραιοτηταs. συνηθωs την ιδια μερα που γινεται η καταχωρηση στελνεται και στον ΟΤΕ. εμενα παντωs απο χθεs μου γραφει και πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησηs. και κατι απλο! ειναι φυσιολογικο οσο περναει ο καιροs οι διαδικασιεs να γινουν και πιο συντομεs και να μην χρειαζεται να περιμενειs πανω απο 1μηνα. οσον αφορα αυτουs που φωναζουν οτι ακομα να ενεργοποιηθει η γραμμη τουs εδω και 2-3 μηνεs,μην ξεχναμε οτι πολλοι απο αυτουs εκαναν αιτηση πριν μπει η περιοχη τουs στο δικτυο και ειναι φυσικο να περιμενουν περισσοτερο απο αυτουs που θα μπουν αργοτερα.
asxetoula Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 κωδικους ποτε πηρες? Ψέμματα δε λένε, απλά το ενημερώνουν κάθε όποτε θυμούνται(κι άμα θυμηθούν). Username & password πήρα 26/02 & από τότε δουλεύει κανονικά, αλλά στο site ακόμα λέει για αποστολή στον ΟΤΕ.
cordobros Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 σε αυτο εχειs δικιο ,αλλα μην ξεχναs οτι ειδικα το 50% οσων φευγουν απο τον ΟΤΕ πανε φορθνετ και το υπολοιπο 50% σε ολουs τουs αλλουs μαζι, ειναι φυσιολογικο να εχουν ψιλοχασει τον μπουσουλα. επειτα πιστευω οτιαυτοι που ειναι ηδη πελατεs στην εταιρια[πακετα,αοριστου] αντιμετωπιζονται καπωs καλυτερα. εγω π.χ.ειμαι 2 χρονια στην φορθνετ και δεν χρειαζεται να παρω νεουs κωδικουs,θα συνεχισω με αυτουs που ειχα.
timeryin Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Καλησπέρα, μόλις συνδέθηκε το 2play στα 8mbit. Είναι απίστευτα γρήγορο και η Forthnet συνεπέστατη με τις προθεσμίες που μας είχε δώσει. Στο site της έγραφαν 19 Απριλίου και έτσι και έγινε. Μας συνέδεσαν ακριβώς στις μέρες που μας είχαν πει από την αρχή. Και η ταχύτητα της σύνδεσης είναι απίστευτη. Φυσικά μέσα από το δίκτυο της forthnet χωρίς τον ΟΤΕ πλέον!!!
iL!aS Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 8a'r8ei kai sti diki mas odo i giorti! very soon
MesmerizingGirl Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Καλησπέρα, μόλις συνδέθηκε το 2play στα 8mbit. Είναι απίστευτα γρήγορο και η Forthnet συνεπέστατη με τις προθεσμίες που μας είχε δώσει. Στο site της έγραφαν 19 Απριλίου και έτσι και έγινε. Μας συνέδεσαν ακριβώς στις μέρες που μας είχαν πει από την αρχή. Και η ταχύτητα της σύνδεσης είναι απίστευτη. Φυσικά μέσα από το δίκτυο της forthnet χωρίς τον ΟΤΕ πλέον!!! Na ki ena kalo neo!Gia na min apogoitevomaste pou olo parapona akoume edw mesa!
konandrio Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Συμπληρώνω την αίτηση θα της κάνω και ένα τρισάγιο να πάνε όλα καλά, πως είναι καλύτερα να την στείλω ταχυδρομικός ή να πάω από τα γραφεία? poulinosΝα σε καλά για τον χρόνο που αφιέρωσες για να απαντήσεις σε όλους!!!
cordobros Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Καλησπέρα, μόλις συνδέθηκε το 2play στα 8mbit. Είναι απίστευτα γρήγορο και η Forthnet συνεπέστατη με τις προθεσμίες που μας είχε δώσει. Στο site της έγραφαν 19 Απριλίου και έτσι και έγινε. Μας συνέδεσαν ακριβώς στις μέρες που μας είχαν πει από την αρχή. Και η ταχύτητα της σύνδεσης είναι απίστευτη. Φυσικά μέσα από το δίκτυο της forthnet χωρίς τον ΟΤΕ πλέον!!! ποσεσ μερεσ εμεινεσ χωρισadsl;
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Συμπληρώνω την αίτηση θα της κάνω και ένα τρισάγιο να πάνε όλα καλά, πως είναι καλύτερα να την στείλω ταχυδρομικός ή να πάω από τα γραφεία? poulinosΝα σε καλά για τον χρόνο που αφιέρωσες για να απαντήσεις σε όλους!!! an den bariesai kai ine konta sou (kalithea) kane ena kopo kai dostin esi na min exeis extra xasimo xronou apo taxidromeia.kai ta taxidromeia den einai panta oti kalitero kai ekei pou thes taxitita ekei perimeneis to taxidromeio.miose tis pithanotites kathisterisis;)
prigipa_m Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Χθες το μεσημέρι μου έκοψαν το τηλ. (Ακόμα είναι κομμένο) και μου έδωσαν μέσω τηλ. τους κωδικούς αλλά όταν τους βάλαμε είδα ότι έχω 768/192!!!Μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν σήμερα μαζί με το τηλ. Τώρα με το Router USR Robotics 1192 έβαλα ports γιατί τα θέλω στο mIRC αλλά δεν ανοίγουν μάλλον!!!Τι φταίει.. Εχω απενεργοποιήσει Firewall Windows\Router..
**G** Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 An einai dynaton... phra thlefwno stis 17/4 sth forthnet kai mou eipan oti h aithsh exei proxwrhsei para poly, oti o eksoplismos mou 8a er8ei to argotero stis 23/4 kai oti h syndesh 8a energopoih8ei stis 30/4! (h aithsh egine 28/3). Pairnw thlefwno shmera 20/4 kai mou lene oti yparxei sovaro provlhma sthn toumpa kai sthn kalamaria (opws eipe kai o filos poulinos se prohgoumena posts) kai oti den exoun parei akoma thn aithsh apo to katasthma pou thn ekana!!!! (mou aneferan omws to onoma mou otan tous eipa to thlefwno pou egine h aithsh!). Fysika mou esvhsan thn elpida oti o eksoplismos 8a er8ei th deutera, kai afou ksanaphra thlefwno sth forthnet giati o prwtos mou fankhe ligo st0k0s, mou fanerwsan oti h aithsh telika den exei paei ston pOTE kai den kseroun pote 8a paei. Dhladh an mou kanei tetoia h forthnet, fantazomai o pOTE 8a mou piei to aima me to kalamaki... Sto diaolo h organwsh tous pia.... Euxomai oi perissoteroi na mhn exete tetoia provlhmata!
djapal Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Na ki ena kalo neo!Gia na min apogoitevomaste pou olo parapona akoume edw mesa! Και βέβαια παράπονα! Δε λέμε ρε παιδί μου σαν τον άλλον τον τραγικό, θέλω 10Mbit κάθε μέρα, όλη μέρα, αλλά όσα υπόσχονται, να τα δίνουν και όχι να χρειάζεται να τους αρχίσεις στα βρισίδια για να σου προσφέρουν αυτά που υπόσχονται. Τίποτα παραπάνω!
nt2376 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Πηραμε πολυ φορα. Μεχρι χθες το πρωι τιποτα και σημερα και καταχωρηση αιτησης και την εστειλαν ταυτοχρονα και στον ΟΤΕ. Εκπληκτος ομως ειδα οτι εχω και δικτυο 4NET (ενεργοποιηθηκε σημερα το πρωι) και ετσι εστειλα ενα ακυρωτικο του adsl-in-a-box και την ιδια στιγμη συμπληρωσα την αιτηση 2play και την εστειλα με εμαιλ. τα χαρτια βεβαια τα εδωσα σε ενα καταστημα multirama ωστε να λαβουν και κατι δια χειρος. Τωρα πλεον θα τους ενοχλησω μετα απο μια εβδομαδα. Καλα παμε. εχει δικιο η MesmerizingGirl για τα παραπονα, αλλα δικιο εχουμε και εμεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.