Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανα 20αρικο το πολυ να γλυτώσεις. Για το ότι είναι παρελθόν πάντως οι 3 εβδομάδες πολύ θα ήθελα να το πιστέψω αλλά δεν ... Εγώ είμαι στο μήνα και άλλοι φίλοι στους 2 και 3 μήνες αντίστοιχα και αναμένουμε. Πάντως τα 10 mbps τα δίνει όλα για internet και παίζει ρόλο η απόσταση και η ποιότητα της γραμμής σου για το αν θα έχεις τη πλήρη ταχύτητα.

Αυτούς τους μήνες είστε χωρίς adsl?

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κανα 20αρικο το πολυ να γλυτώσεις. Για το ότι είναι παρελθόν πάντως οι 3 εβδομάδες πολύ θα ήθελα να το πιστέψω αλλά δεν ... Εγώ είμαι στο μήνα και άλλοι φίλοι στους 2 και 3 μήνες αντίστοιχα και αναμένουμε. Πάντως τα 10 mbps τα δίνει όλα για internet και παίζει ρόλο η απόσταση και η ποιότητα της γραμμής σου για το αν θα έχεις τη πλήρη ταχύτητα.

thnx gia tin grigori apadisi,exo ales tris erotisis :) 10mbps ine to down e?upload poso dinoun?episis aftos to xroniko diastima ite ine 3 vdomades ite tris mines ego tha exo tilefono alla oxi internet dld?kai telos,pezi na paro nea grami sto spiti mou?dld xoris na kopso to tilefono mou ston ote,na paro mia defteri grami,ena deftero noumero dld apo ti forthnet to opio na kano 2play?

Δημοσ.

De nomizo 10mb na einai to down.. aplos tha exeis grammi pou tha ftanei 10mb oxi omos gia internet.. gia internet tha eisai me 4mb kai ta upoloipa gia ton apodikopoiit mpeg-4.. an thimamai kala etsi einai.. gia afto sou lene eos 10mb.. makari na vlepame tetoies taxitites.. isos na kano kai lathos omos.. sigxoreste me..

Δημοσ.
thnx gia tin grigori apadisi,exo ales tris erotisis :) 10mbps ine to down e?upload poso dinoun?episis aftos to xroniko diastima ite ine 3 vdomades ite tris mines ego tha exo tilefono alla oxi internet dld?kai telos,pezi na paro nea grami sto spiti mou?dld xoris na kopso to tilefono mou ston ote,na paro mia defteri grami,ena deftero noumero dld apo ti forthnet to opio na kano 2play?

Καλημέρα!

Η Forthnet δε δίνει νούμερο, ενεργοποιεί απλά το 2play σε γραμμή που ήδη υπάρχει. Αν θέλεις να γλιτώσεις τον ένα μήνα χωρίς internet μπορείς να πάρεις καινούρια(δεύτερη) γραμμή από τον ΟΤΕ & να το ενεργοποιήσεις εκεί.

Ρε παιδιά έχω HOL δεν έχω παράπονο αλά ψήνομαι για 2play, το κέντρο τους είναι Κολονό και εγώ μένω Σεπόλια υπολογίζω γύρω στα 2χιλ. τι ταχύτητες θα πιάνω περίπου με το ιδιόκτητο? Με την HOL έχει λήξει το συμβόλαιο μου, απ' ότι διάβασα στο συμβόλαιο της forthnet μπορούν να κάνουν αυτοί την διακοπή και στον ΟΤΕ και σε άλλους παρόχους, να κάνω την αίτηση και να αφήσω αυτούς να τα κάνουν όλα η θα περιμένω κάνα χρόνο? εκτός από adsl θα μείνω και καθόλου χωρίς τηλ.?

Επειδή είχε κι εγώ HOL, την περσινή προσφορά 6+6 μήνες, ανανεώνεται αυτόματα για ένα χρόνο, ελπίζω να μην είχες κι εσύ αυτό, γιατί την έχεις πατήσει.. Χωρίς τηλέφωνο θεωρητικά μένεις λίγες ώρες.

Δημοσ.
Καλημέρα!

Η Forthnet δε δίνει νούμερο, ενεργοποιεί απλά το 2play σε γραμμή που ήδη υπάρχει. Αν θέλεις να γλιτώσεις τον ένα μήνα χωρίς internet μπορείς να πάρεις καινούρια(δεύτερη) γραμμή από τον ΟΤΕ & να το ενεργοποιήσεις εκεί.

Επειδή είχε κι εγώ HOL, την περσινή προσφορά 6+6 μήνες, ανανεώνεται αυτόματα για ένα χρόνο, ελπίζω να μην είχες κι εσύ αυτό, γιατί την έχεις πατήσει..

Δεν θα έλεγα ότι συμφέρει αυτό!!!Εξηγώ γιατί..

1. Αποστολή Αίτησης στις 9/3/07 Δεν έγινε αποδεκτή απο τον ΟΤΕ

2. Αποστολή Αίτησης στις 20/3/07 Δεν έγινε αποδεκτή απο τον ΟΤΕ

3. Αποστολή Αίτησης στις 3/4/07 Αναμένουμε ακόμα.....

Δημοσ.
Δεν θα έλεγα ότι συμφέρει αυτό!!!Εξηγώ γιατί..

1. Αποστολή Αίτησης στις 9/3/07 Δεν έγινε αποδεκτή απο τον ΟΤΕ

2. Αποστολή Αίτησης στις 20/3/07 Δεν έγινε αποδεκτή απο τον ΟΤΕ

3. Αποστολή Αίτησης στις 3/4/07 Αναμένουμε ακόμα.....

Ούτε εγώ λέω ότι συμφέρει, πρώτα από όλα ο ΟΤΕ μέχρι να σου κλείσει ραντεβού για την ενεργοποίηση της γραμμής θέλεις 2 εβδομάδες. Αλλά οκ, αν σε πειράζει τόοοοσο πολύ να μείνεις χωρίς internet, δεν έχεις κι άλλη επιλογή.

Δημοσ.
Ούτε εγώ λέω ότι συμφέρει, πρώτα από όλα ο ΟΤΕ μέχρι να σου κλείσει ραντεβού για την ενεργοποίηση της γραμμής θέλεις 2 εβδομάδες. Αλλά οκ, αν σε πειράζει τόοοοσο πολύ να μείνεις χωρίς internet, δεν έχεις κι άλλη επιλογή.

Φαντάσου ξεκινήσαμε 9/3 και έχουμε 18/4.....

Δημοσ.
Φαντάσου ξεκινήσαμε 9/3 και έχουμε 18/4.....

Sorry αλλά το θεωρείς πολύ; Δε λέω πως είναι λογικό να περιμένεις 5 εβδομάδες, αλλά συγκριτικά με άλλους.... Στην Tellas περίμενα πάνω από 2,5 μήνες και δεν έστειλαν καν την αίτηση στον ΟΤΕ!

Δημοσ.
Sorry αλλά το θεωρείς πολύ; Δε λέω πως είναι λογικό να περιμένεις 5 εβδομάδες, αλλά συγκριτικά με άλλους.... Στην Tellas περίμενα πάνω από 2,5 μήνες και δεν έστειλαν καν την αίτηση στον ΟΤΕ!

Ναι το θεωρώ πολύ!!!

Δημοσ.

λοιπον σημερα μου εστειλε μυνημα η φορθνετ οτι εκτιμωμενοs χρονοs εναργοποιησηs τηs γραμμηs μου 3/5.

αν γινει πραγματικοτητα αυτη η ημερομηνια σημαινει οτι επιταχυνθηκαν οι διαδικασιεs και μεσα σε 1 μηνα μπορει ο καθεναs να μεταφερει την γραμμη του απο τον ΟΤΕ στο2play.

29/3 εστειλα την αιτηση

14/4 καταχωρηθηκε και εσταλη στον ΟΤΕ

3/5 πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησηs.

γιανα δουμε!

Δημοσ.
λοιπον σημερα μου εστειλε μυνημα η φορθνετ οτι εκτιμωμενοs χρονοs εναργοποιησηs τηs γραμμηs μου 3/5.

αν γινει πραγματικοτητα αυτη η ημερομηνια σημαινει οτι επιταχυνθηκαν οι διαδικασιεs και μεσα σε 1 μηνα μπορει ο καθεναs να μεταφερει την γραμμη του απο τον ΟΤΕ στο2play.

29/3 εστειλα την αιτηση

γιανα δουμε!

Και σε εμένα ακριβώς ένα μήνα πήρε. Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και σε 3 εβδομάδες αν όλα πάνε καλά και δεν καθυστερήσει κανείς από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο ΟΤΕ, από τη στιγμή που θα λάβει την αίτηση, χρειάζεται 2 εβδομάδες για τη διακοπή του κυκλώματος και τη μεταφορά στο ιδιόκτητο της Forthnet και η Forthnet από εκεί και πέρα χρειάζεται λιγότερο από 1 εβδομάδα για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Που σημαίνει ότι αν η αίτηση καταχωρηθεί αμέσως και αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχει αποσταλεί στον ΟΤΕ, οι 3 εβδομάδες που έταξαν αρχικά θα είναι πραγματικότητα(αν ο ΟΤΕ δεν καθυστερήσει).

Το θέμα όμως δεν είναι τι μπορεί θεωρητικά να γίνει, αλλά τι γίνεται πρακτικά στις περισσότερες περιπτώσεις.

Δημοσ.

29/3 εστειλα την αιτηση

γιανα δουμε!

Εγω που έστειλα 9/3 ακόμα.. :(

Δημοσ.
Ο ΟΤΕ, από τη στιγμή που θα λάβει την αίτηση...

asxetoula, epeidh exeis hdh ligo kairo sto 2play,

sou hr8e o telikos-ekka8aristikos logariasmos apo ton OTE?

H8ela na 3erw an exoun kanena periergo telos katarghshs `h kati allo pou de mporw na skeftw auth th stigmh... An xrewsan ta pagia swsta mexri th stigmh pou efuges apo ton OTE klp...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...