realestate Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Στίς 10/04/2007 ενεργοποίησα ( έναρξη ιδιόκτητου forthnet στο Περιστέρι )την απο 15/01/2007 αίτηση μου για 2play και μεθαύριο παραλαμβάνω τον εξοπλισμό για σύνδεση την 04/05/2007 στο δικτυό της.
cordobros Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 εκανεs στισ 15/1 αιτηση χωριs να εχει γινει στην περιοχη σου; σημασια εχει ποτε εγινε το δικτιο στην περιοχη σου,και μου φαινεται περιεργο πωs δεχθηκαν αιτηση πριν γινει το δικτυο ,γιατι και εγω παροτι ανηκω στην φορθνετ 2 χρονια ,οταν τουs ειπα να κανω αιτηση τοτε πριν γινει στην περιοχη μου,δεν τοειχαν δεχθει και μου ειχαν πει να περιμενω. επι τη ευκαιρια για πεs μου συνολικα για ποσο διαστημα σου εκοψε ο ΟΤΕ το adsl; και μετα ποσεs μερεs απο την αποστολη τηs αιτησηs στον ΟΤΕ;
djapal Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Update 2: Αναγνώριση κομπλέ. Άρχισα να βγάζω ξανα συσκευές μήπως τελικά φταίει καμία και διαπίστωσα ότι δουλεύει. Τις ξαναβάζω όλες πάλι και πάλι δούλευε. Ζήτω το κράξιμο
realestate Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Α) Όντως και έκανα αίτηση στις 15/01/2007 γιατί αν θυμάσαι ,τότε είχαν ανακοινώσει στο site τους οτι το Περιστέρι θα μπεί στο ιδιόκτητο στις 30/01/2007 , αλλά μετά του άλλαζαν συνέχεια ημερομηνία μεχρι τις 04/04/2007 που ενεργοποιήθηκε οριστικά. Β) Δέν έχω adsl στο γραφείο μου στο Περιστέρι. Γ) Περιπου τρείς εβδομάδες.
cordobros Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 βαζω στοιχημα με τον ρυθμο που εχουν παρει οι εναλλακτικοι οτι μεχρι τα Χριστουγεννα ολοι θα παρεχουν ταχυτητεs με τα ιδια λεφτα στο οριο των ρουτερs,δηλαδη 24mb. φυσικα εαν δεν αλλαξει ο ΟΤΕ την τακτικη του,δεν θα εχει μεινει χρηστηs ιντερνετ στο δικτυο του,παρα μονο οι γεροι και οι γριεs που δεν καταλαβαινουν απο αυτα.
Greek Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 βαζω στοιχημα με τον ρυθμο που εχουν παρει οι εναλλακτικοι οτι μεχρι ταΧριστουγεννα ολοι θα παρεχουν ταχυτητεs με τα ιδια λεφτα στο οριο των ρουτερs,δηλαδη 24mb. φυσικα εαν δεν αλλαξει ο ΟΤΕ την τακτικη του,δεν θα εχει μεινει χρηστηs ιντερνετ στο δικτυο του,παρα μονο οι γεροι και οι γριεs που δεν καταλαβαινουν απο αυτα. Etsi pisteuw kai egw. Kitakse an kai afta eiani sosta bimata kai pali sxetika eimaste piso (logiko omws) giati i Europi pleon briskete sto na pernaei optikes sta spitia kai VDSL. Emas tora enonoun me optikes tis megales poleis metaksi tous gia diasindesi ton DSLams kai mesa sto 2008 problepw na doume kai emeis edw tetia (optikes@home-i mipos eiami aisiodoksos poli?:roll: )
cordobros Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 οχι δεν κανειs λαθοs. σημερα που μιλαγα με ενα φιλο που δουλευει στην φορθνετ μου το επιβεβαιωσε. σε μια 3 ετια πιστευω θα εχουμε τισ ευρωπαικεs ταχυτητεs και οχι μονο.
Bakxos Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 τελικα τι ισχυει με το download απο προγραμματα p2p ή απο torrent? περιορισμοι κλπ?
cordobros Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 οχι βεβαια. οτι θελειs κατεβαζειs χωριs οριο
realestate Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 βαζω στοιχημα με τον ρυθμο που εχουν παρει οι εναλλακτικοι οτι μεχρι ταΧριστουγεννα ολοι θα παρεχουν ταχυτητεs με τα ιδια λεφτα στο οριο των ρουτερs,δηλαδη 24mb. φυσικα εαν δεν αλλαξει ο ΟΤΕ την τακτικη του,δεν θα εχει μεινει χρηστηs ιντερνετ στο δικτυο του,παρα μονο οι γεροι και οι γριεs που δεν καταλαβαινουν απο αυτα. Πληροφορία απο έγκυρη πηγή αρχές Φθινοπώρου στα 16mbps τέλος του 2007 στα 24mbps
fits13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ayto yparxei kapoia periptwsi na allaxei file cordobros??? Kai re paidia egw eixa edw kai ena 8mino forthnet apo adsl in a box se aoristoy kai to ekospa ayton ton mina wste na perimenw mexri aygoysto poy tha erthei to idioktito stin perioxi moy petroypoli. Pantws apo tin empeiria moy poy eixa mexri twra den mplokarei APOLITOS tipota h 4net. Twra eseis poy exetai eidi 2play me ti speeds katevazetai(xeiroteres kai kaliteres taxitites poy exetai poiasei) kai telika to stathero tilefwno einai voip(mesw tis sindesis adsl) h' kanoniko memonomeno stathero til???
cordobros Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 δεν μου εχει ακομα ενεργοποιηθει το2play,πρωτα ο θεοs σε 2-3-εβδομαδεs. και εγω εχω μεχρι τωρα 2048 με αοριστου και περιμενω να το κοψει ο ΟΤΕ απο μερα σε μερα. απο οτι μου ειπε η υπαλληλοs τηs φορθνετ το τηλεφωνο ειναι κανονικο οχι voip.
konandrio Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά έχω HOL δεν έχω παράπονο αλά ψήνομαι για 2play, το κέντρο τους είναι Κολονό και εγώ μένω Σεπόλια υπολογίζω γύρω στα 2χιλ. τι ταχύτητες θα πιάνω περίπου με το ιδιόκτητο? Με την HOL έχει λήξει το συμβόλαιο μου, απ' ότι διάβασα στο συμβόλαιο της forthnet μπορούν να κάνουν αυτοί την διακοπή και στον ΟΤΕ και σε άλλους παρόχους, να κάνω την αίτηση και να αφήσω αυτούς να τα κάνουν όλα η θα περιμένω κάνα χρόνο? εκτός από adsl θα μείνω και καθόλου χωρίς τηλ.?
steve62742 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 paidia ego meno kolono,kai exo to adsl in a box me ti prosfora tis 1 iouniou(dld to 12mino).afto telioni stis 21 iouniou.me pirane simera tilefono apo ti forthnet kai mou ipane oti an thelo mporo na diakopso apo tora to in a box kai na mpo sto 2play kai tous ipolipous mines pou mou apomenoun tha mou tous kopsoun apo to proto logariasmo tou 2play...dld posa tha glitoso?xeri kanis?episis mou ipane oti meta apo mia nea simvasi pou kanane me ton ote,o xronos energopiisis ine standart 3 evdomades kai oti aftes oi kathisterisis tou mina kai ton 2 minon ine parelthon...xerete an isxii afto?episis mou ipe gia doro router+teli energopiisis.kai telos i sovaroteri erotisi...otan lene taxitites "MEXRI" 10 mbps,ti enooun?dld mpori kai na min exo 10mpbs?ti akrivos pezi?episis opos ipe filos apo pano,to oti to kedro ine kolono pezi kapio ofelimo rolo?
Hal9000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 paidia ego meno kolono,kai exo to adsl in a box me ti prosfora tis 1 iouniou(dld to 12mino).afto telioni stis 21 iouniou.me pirane simera tilefono apo ti forthnet kai mou ipane oti an thelo mporo na diakopso apo tora to in a box kai na mpo sto 2play kai tous ipolipous mines pou mou apomenoun tha mou tous kopsoun apo to proto logariasmo tou 2play...dld posa tha glitoso?xeri kanis?episis mou ipane oti meta apo mia nea simvasi pou kanane me ton ote,o xronos energopiisis ine standart 3 evdomades kai oti aftes oi kathisterisis tou mina kai ton 2 minon ine parelthon...xerete an isxii afto?episis mou ipe gia doro router+teli energopiisis.kai telos i sovaroteri erotisi...otan lene taxitites "MEXRI" 10 mbps,ti enooun?dld mpori kai na min exo 10mpbs?ti akrivos pezi?episis opos ipe filos apo pano,to oti to kedro ine kolono pezi kapio ofelimo rolo? Κανα 20αρικο το πολυ να γλυτώσεις. Για το ότι είναι παρελθόν πάντως οι 3 εβδομάδες πολύ θα ήθελα να το πιστέψω αλλά δεν ... Εγώ είμαι στο μήνα και άλλοι φίλοι στους 2 και 3 μήνες αντίστοιχα και αναμένουμε. Πάντως τα 10 mbps τα δίνει όλα για internet και παίζει ρόλο η απόσταση και η ποιότητα της γραμμής σου για το αν θα έχεις τη πλήρη ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.